Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- تراژدی ضرب و شتم کادر درمان را این بار در اراک شاهد هستیم به طوری که به گفته مسئولان علوم پزشکی اراک، همراهان بیمار کادر درمان بیمارستان ولیعصر اراک را ضرب و شتم کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، درحالیکه در ماه‌های اخیر گهگاهی خبرهایی از ضرب و شتم و توهین به کادر درمان از سوی بیماران و همراهان بیمار می‌شنویم این بار این تراژدی غم بار در بیمارستان ولیعصر(عج) اراک با ضرب و شتم پرستاران و کادر درمان در این مرکز درمانی اکران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تراژدی غمناک ضرب و شتم پرستاران، اینبار در بیمارستان ولیعصر اراک در تاریخ پنجم خرداد ماه تکرار شد به طوری که این اتفاق تاسف بار در تاریخ 5 خرداد ماه در بخش جراحی مغز و اعصاب رخ داد و خاطر پرستاران و کادر پزشکی این مرکز درمانی و سایر بیمارستان ها را آزرد.

براساس گزارش خبرنگار تسنیم، در این اتفاق همراهان بیماری به  پرستاران بخش جراحی مغز و اعصاب ضمن‌ بی احترامی به آنها حمله ور شدند که پس از تجمع همراهان دیگر بیماران و سایر کادر درمان و واحد حراست، این قضیه ختم شد اما نکته ای که قابل تامل است،بی احترامی به این قشر که این روزها به شدت نیاز به احترام و تکریم و قدردانی دارند.

حضور آیت الله رئیسی در جمع کارکنان و کادر درمان بیمارستان میلاد

لزوم تسریع در اجرای واکسیناسیون کرونا در رشت؛ گروه‌های جهادی بسیج کنار کادر درمان هستند

برای پیشگیری از ضرب و شتم و توهین به کادر درمان باید چاره‌اندیشی کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم پیرامون ابعاد این اتفاق اظهار داشت: جادارد که از این جا از همکاران خود در بخش درمان دلجویی و ابراز تأسف به خاطر وقوع این اتفاق تلخ داشته باشم چراکه این حادثه قطعا آخرین مورد ضرب و شتم نیست اما می‌توان جلوی تکرار دوباره آن را گرفت به شرطی که تدابیری اندیشیده شود.

وی افزود: اگر حافظان سلامت این مرز و بوم که در سخت ترین لحظات زندگی هم نوعان خود در کنارشان هستند، جلوی درد و رنج بیماران را نگیرند و مراقب سلامت جامعه نباشند، درد و بیماری همه جامعه که این روزها کرونا زیر پوست شهر جولان می دهد را فرا می گیرد.

جمالیان تصریح کرد: به امید روزهایی که مردم قدردان واقعی مهر و‌ وفای عزیزانی باشند که معنی ایثار را این روزها به حقیقت به منصه ظهور رساندند چراکه تمام تلاش کادر درمان حل مشکل و کمک به مردم و بیماران است و قطعا چنین رفتاری مزد و تشکر خوبی از آنها نیست.

انتهای پیام/711/ز 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ولیعصر کادر درمان ضرب و شتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • نحوه محاسبه اضافه کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • نحوه محاسبه اضافه‌کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟