Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد زاده مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کفپوش و دیوارپوش‌های ضدر ویروس اظهار کرد: کفپوش و دیوارپوش‌های ضد ویروس از جنس pvc تهیه شده و دارای خاصیت آنتی باکتریال، آنتی استاتیک، ضد سایش، خودتمیزشونده و آنتی ویروس است.

او افزود: کفپوش و دیوارپوش‌های ضد ویروس در مراکز اداری، تجاری، مسکونی، ورزشی، مذهبی، بیمارستانی، هتلی، رستورانی، فرودگاهی، سالن‌های آرایشی و بهداشتی، مدارس، مراکز همگانی قابلیت استفاده دارد و می‌تواند از انتقال ویروس و باکتری و قارچ‌ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد زاده گفت: این محصول در شرایط کرونا در اتاق‌های عمل که از دیوار پوش‌های استیل و یا کاشی استفاده می‌کنند واین امر موجب افزایش ویروس کرونا است می‌تواند به صورت چشمگیری از انتقال ویروس جلوگیری کرده و تمامی ویروس‌ها از جمله کرونا نمی‌توانند ادامه حیات داشته باشند.

او بیان کرد: کفپوش و دیوارپوش‌های آنتی باکتریال آنتی استاتیک و آنتی ویروس به صورت چشمگیری قابلیت کنترل عفونت را در بیمارستان‌ها و مراکز عمومی دارد. کفپوش‌های ضد ویروس را با دونوع pvc ایران را در درجه یک و pvc هند را در درجه دو تولید می‌کنند.

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان اظهار کرد: سالیانه بالای ده میلیون متر مکعب از کفپوش‌های ضد ویروس استفاده می‌شود که این محصول به کشور‌های آفریقایی، اروپایی و حتی کشور‌های آمریکایی هم صادر می‌شود و علاوه بر اینکه چین مواد اولیه ساخت این کفپوش را ندارد، ایران نیز می‌تواند این محصول را به چین نیزصادر کند.

او با اشاره به ارز آوری کفپوش و دیوارپوش‌های ضد ویروس گفت: با حمایت‌های همه جانبه کفپوش و دیوارپوش‌های ضد ویروس میتواند برای کشور ۲ تا ۳/۵ میلیون دلار ارز آوری داشته باشد. برای تولید ماشین آلات این محصول با چند کشور آلمان، چین و فرانسه همکاری داشته ایم.

احمد زاده بیان کرد: ۲ تا ۳ کشور کفپوش و دیوارپوش‌های ضد ویروس را تولید می‌کنند و ایران نیزیکی از این ۳ کشور بوده که به تکنولوژی بسیار بالایی در تولید این محصول دست پیدا کرده است و توانسته جنس pvc را به رول و به عرض ۲ متر تبدیل کند. به جز ایران کشور‌های چین، فرانسه و کره در حال ساخت این محصول هستند.

بیشتربخوانید

افزایش ۷۰ درصدی حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه خدمات آزمایشگاهی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان آنتی ویروس آنتی باکتریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان با تولید چاپگر‌های سه بعدی فلزی با فن آوری که در انحصار معدودی کشور خارجی بوده امکان تولید مستقیم پیچیده‌ترین قطعات از فایل‌های سه‌بعدی را با بالاترین دقت فراهم کرده که تحولی بزرگ در زمینه تولید قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، خودرو، هوافضا و ... در کشور رقم زده است.

بر اساس این گزارش، این شرکت، نخستین سازنده چاپگر سه بعدی فلزی (SLM) در کشور که ساخت آن تا پیش از این تنها در انحصار کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بوده و به دلیل تحریم‌ها، واردات این تجهیزات امکان‌پذیر نبوده است.

به گفته احمد فروزمهر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در توضییح عملکرد این چاپگر‌ها، فن آوری SLM که از پودر آلیاژ به عنوان ماده اولیه و لیزر به عنوان ابزار ساخت استفاده می‌کند، امکان تولید قطعات با هر پیچیدگی را به طور مستقیم از فایل سه‌بعدی آنها فراهم می‌کند.

در این روش، محصول فلزی نهایی با هرگونه پیچیدگی، مستقیما بدون نیاز به عملیات ثانویه خاصی از فایل سه بعدی آن ساخته می‌شود.

در این فرآیند لیزر توان بالا برای ذوب پودر فلزی و آمیختن آنها به هم استفاده می‌شود. زمانی که یک لایه تشکیل می‌شود، یک لایه پودر جدید بر روی سطح ساخت گسترده می‌شود. ضخامت لایه‌های از حداقل ۲۰ تا ۱۰۰ میکرون متقاوت است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله موادی که در فرآیند مورد استفاده قرار می‌گیرند فولاد ابزار، فولاد زنگ نزن، کبالت کروم و تیتانیوم هستند.

زمانی که مواد واکنش زا مانند تیتانیوم یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می‌گیرند، میزان اکسیژن در محفظه مهر و موم شده باید به حداقل برسد تا از اکسید شدن ماده و نقص‌های بعدی جلوگیری کند. برای کاهش اکسیژن کافی است که محفظه با گاز آرگون خلوص بالا پر شود.

مدیرعامل این شرکت گفت: این دستگاه برای ساخت قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، هوافضا، خودرو، ساخت قالب‌های صنعتی، پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد. این دستگاه همچنین در زمینه تحقیقات در حوزه علوم مهندسی مکانیک و متالورژی نیز قابلیت‌های متعددی دارد.

وی تصریح کرد: ما در این شرکت، متعهد به ارائه این فن آوری پیشرفته به تمامی نقاط ایران هستیم تا سهم خود را در ارتقای صنعت کشور و رفع نیاز‌های مختلف صنایع مختلف ایفا کنیم.

به همین منظور، دانشگاه‌های سراسر کشور، حتی دانشگاه‌های واقع در مناطق دور افتاده، می‌توانند از طریق ارسال فایل و ایمیل، از خدمات ما بهره‌مند شوند. همچنین، با حضور فعال در نمایشگاه ساخت ایران، فرصتی را برای معرفی این تکنولوژی به طیف وسیع‌تری از مخاطبان فراهم کرده‌ایم.

فروزمهر افزود: علاوه بر این، از آنجا که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یارانه‌های مناسبی برای حضور در این نمایشگاه ارائه می‌دهد، دانشگاه‌های مناطق کم‌برخوردار نیز می‌توانند از این فرصت برای آشنایی با این فناوری و استفاده از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به صادرات موفق این دستگاه‌ها به بازار‌های بین‌المللی گفت: تلاش بی‌وقفه ما برای توسعه و ارتقای این محصولات، منجر به دریافت جایزه طراحی صنعتی ایران در سال ۱۴۰۱ شد که افتخاری دیگر برای مجموعه ما به شمار می‌رود.

مدیرعامل  این شرکت دانش بنیان با بیان این که در این مجموعه ۴۰ نفر به صورت مستقیم فعالیت داشته و چند صد نفر نیز به صورت غیرمستقیم از طریق فعالیت‌های این شرکت مشغول به کار شده‌اند، اظهار داشت: دستیابی به این محصول با حمایت هشت ساله معاونت علمی از این شرکت حاصل شده و با توجه به کمبود نقدینگی که بخش‌های دولتی با آن روبرو هستند درخواست دارم در کنار حمایت از نمایشگاه ایران ساخت، امکان استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی را هم برای این شرکت فراهم کنند.

استفاده از این تسهیلات، به ما امکان می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری اولیه کمتر، به تولید انبوه محصول خود دست پیدا کنیم و سهم خود را در ارتقای سطح فناوری کشور ایفا کنیم

دیگر خبرها

  • همکاری در تدوین سند توسعه دریامحور دستور کار سال ۱۴۰۳
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • طراحی و تولید اسپری‌های بینی در حجم های متفاوت برای اولین بار در کشور
  • ادامه فراخوان متقاضیان محصول پارس پس از تعطیلات نوروزی
  • (تصاویر) ساخت اولین شهربازی دنیا با الهام از انیمه Dragon Ball در عربستان
  • ایران رتبه ۹ تولید تخم مرغ در دنیا را داراست
  • رقابت نفس‌گیر در صدرنشینی؛ آیا آمریکا و ترکیه برای همیشه تاج پسته را از ایران می‌ربایند؟
  • فلسطین و غزه؛ مهمترین سخن و موضوع روز دنیا/ 20 دستور ویژه به مدیران برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم
  • حضور ۹ شرکت‌ دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نفت و گاز جهان