Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع آگاه در اوپک پیش بینی کردند اوپک پلاس با وجود احتمال افزایش عرضه ایران، با توجه به روند احیای تقاضا در نشست سه شنبه آینده احتمالا به سیاست فعلی تسهیل تدریجی محدودیت عرضه پایبند می ماند.

به گزارش رویترز، اوپک و متحدانش در آوریل افزایش ۲.۱ میلیون بشکه در روز عرضه به بازار در فاصله ماه مه تا ژوئیه را تصویب کردند و این تصمیم بر مبنای پیش بینی رشد تقاضای جهانی برای نفت با وجود افزایش آمار ابتلا در هند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت نفت از زمان تصمیم مذکور اوپک پلاس به روند صعودی که در سال میلادی جاری داشته ادامه داده و اکنون بیش از ۳۰ درصد افزایش در سال ۲۰۲۱ نشان می دهد. با این حال چشم انداز تولید بالاتر نفت ایران با پیشرفت مذاکرات وین برای احیای برجام، روند رشد قیمت نفت را محدود نگه داشته است.

دو منبع آگاه در اوپک پلاس که مایل نبودند نامشان فاش شود، اظهار کردند: هیچ مذاکراتی درباره تغییر سطح کاهش تولید برای ژوئیه وجود ندارد. دو مقام دیگر هم گفتند تولیدکنندگان به برنامه فعلی افزایش تدریجی تولید پایبند می مانند.

یکی از این منابع آگاه گفت: به نظر من عدم تسهیل بیشتر محدودیت عرضه تصمیم عاقلانه ای است. یک مقام دیگر خاطرنشان کرد با این حال چشم انداز تولید بالاتر نفت ایران نمی تواند نادیده گرفته شود.

مذاکرات در وین میان قدرتهای جهانی و ایران برای احیای برجام از آوریل در جریان است و منابع صنعت نفت می گویند صادرات نفت ایران از اواخر سال ۲۰۲۰ روند رو به رشدی داشته است.

کندی چشمگیر تقاضا ممکن است مانع برنامه های اوپک پلاس شود اما در حال حاضر اوپک پیش بینی می کند تقاضای جهانی برای نفت با بهبود بیشتر تقاضا در نیمه دوم سال ۲۰۲۱، شش میلیون بشکه در روز در سال میلادی جاری رشد کند.

اوپک پلاس در واکنش به فروپاشی تقاضا در اوج بحران شیوع ویروس کرونا از ماه مه سال ۲۰۲۰ دور جدید محدودیت عرضه به میزان ۹.۷ میلیون بشکه در روز را به اجرا گذاشت و تا ژوئیه محدودیت عرضه این گروه به ۵.۸ میلیون بشکه در روز رسید. ایران به همراه لیبی و ونزوئلا از مشارکت در محدودیت عرضه اوپک پلاس معاف بوده است.

برچسب هاایران تحریم سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران تحریم سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو میلیون بشکه در روز محدودیت عرضه اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۷۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره‌گشایی ۱۶ بنگاه اقتصادی در کارگروه تسهیل فارس

کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذیربط استانی و مدیران عامل بانک‌ها تشکیل و موضوعات ۱۶ بنگاه اقتصادی در خصوص تقسیط بدهی (امهال) در بانک‌های عامل و امور مالیاتی و... با زمینه فعالیت فرآورده‌های لبنی پیمانکاری و ... بررسی، مصوبات لازم و اجرایی تصویب و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در حاشیه این جلسه با اشاره به موضوعات و مشکلات تعداد ۱۳ بنگاه اقتصادی طرح و تصویب در کارگروه تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و بررسی مسائل تعداد ۳ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی گفت: در راستای رسیدن به جهش و توسعه تولید و افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی اقدامات و مجموعه فعالیت‌های ساختاری و توأم با برنامه‌ریزی‌های مدون ضرورت دارد.

حمیدرضا ایزدی با تاکید بر تقویت مشارکت مردمی، بهبود معیشت و شرایط اقتصادی در توسعه و کیفیت تولید افزود: حمایت از تولید داخل، جهش تولید، رفع موانع کسب و کار، جذب سرمایه‌گذار و ایجاد سرمایه‌گذاری‌های کلان در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری، اشتغال‌زایی، اتکا به توان علمی و پژوهشی، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه صادرات، نوآوری و هوشمندسازی در صنعت، جلوگیری از تعطیلی بنگاه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی، خدماتی و ... از جمله برنامه‌ها، سیاست و اقدامات مقتضی و لازم اداره صمت و دستگاه‌های ذیربط اقتصادی در استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • پایبندی به ارزش‌های انسانی از ویژگی های نیروهای مسلح ایران است
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • گره‌گشایی ۱۶ بنگاه اقتصادی در کارگروه تسهیل فارس
  • احتمال بازگشت ‌اسرائیل به جنگ‌ سایه‌ها
  • تمایل اوپک برای عضویت جمهوری نامیبیا
  • پیمان‌ سپاری ارزی، به کاهش صادرات منجر شد
  • اعمال تدریجی محدودیت دریافت خدمات برای اصناف بدون شناسه یکتا
  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی/ احتمال عرضه ارز تقلبی در بازار آزاد وجود دارد
  • نفت ۱۰۰ دلاری؛ دور یا نزدیک؟