Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: یادمان «سرباز وطن» المانی 90 متری و شبیه به درخت سرو است. مدیرعامل شرکت یادمان سازه معقتد است که افتخار ساخت این یادمان بیش از ساخت برج میلاد است و برای مدیریت شهری بسیار با ارزشمندتر از برج میلاد خواهد بود.
جواد قربانی اصیل، مدیرعامل شرکت یادمان سازه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با شهر، ضمن اشاره به کلنگ زنی یادمان «سرباز وطن» در سالگرد آزادسازی خرمشهر، بیان کرد: مسابقه، طرح و ایده یادمان سرباز وطن پس از شهادت سپهبد صیاد شیرازی اتفاق افتاد که آقای حجازی در شرکت نوسازی اراضی عباس آباد این ایده را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به ارائه این طرح به شورای اسلامی شهر تهران، گفت: درنهایت شورای اسلامی شهر تهران این طرح را مصوب کرد تا یادمان «سرباز وطن» بر تپه‌های عباس آباد ساخته شود. کل عملیات طراحی، اجرای مسابقه و داوری توسط شرکت نوسازی اراضی عباس آباد اتفاق افتاد.
قربانی اصیل در ادامه اضافه کرد: پس از نهایی شدن طرح، از شرکت یادمان سازه دعوت شد که به لحاظ تجربه‌ ساخت سازه‌ها و یادمان‌های خاص شهر تهران نظیر برج میلاد و شهر آفتاب، اجرای این پروژه را هم به دست بگیرد. درنهایت تفاهم نامه‌ای به امضای طرفین رسید و اجرای این پروژه به شرکت یادمان سازه واگذار شد.
مدیرعامل شرکت یادمان سازه با بیان اینکه خلاء چنین پروژه‌ای در کشور احساس می‌شد، گفت: در سراسر پایتخت‌های مطرح جهان، زمانی که مهمانان و دیپلمات‌های خارجی وارد کشوری می‌شوند، جزو تشریفات و پروتکل‌های آن کشور است که مهمانان به سربازان گمنام وطن ادای احترام کنند. علی رغم اینکه ایران در عرصه مقاومت و فداکاری زبانزد خاص و عام است، این موضوع مغفول مانده است. زمانی‌که مهمانان خارجی به کشور وارد می‌شوند، این اقدام از پروتکل‌ها خارج است چرا که یادمانی برای انجام این کار وجود ندارد.
او درباره یادمان «سرباز وطن» توضیح داد: این طرح شامل یک المان 90 متری است. یادمان «سرباز وطن» شبیه به درخت سرو، نماد فداکاری و شهدا است. تمایز این المان با دیگر نمادهای تهران در روح کالبدی آن یعنی یاد شهدا به ویژه سردار دل‌ها است.
قربانی اصیل در ادامه تأکید کرد که افتخار ساخت این یادمان بیش از ساخت برج میلاد است و برای مدیریت شهری بسیار با ارزشمندتر از برج میلاد خواهد بود.
او با بیان اینکه شرکت یادمان سازه تمام همت و تلاش خود را بکار خواهد بست تا با دقت و سرعت بالا این پروژه به سرانجام برسد، گفت: اسامی تمامی شهدا روی این المان ذکر نمی‌شود. تا به این لحظه هیچ اسمی روی این پروژه قرار نگرفته اما به نام سرباز وطن که در راه کشور به شهادت رسیده، خواهد بود. ساخت این المان از لحاظ روانی و معنوی نیاز هر شهری است. شهر تهران هم نشان می‌دهد که این امنیت و آرامشی که دارد مدیون فداکاری سربازان میدان و وطن است. با نگاهی که این المان از لحاظ قرارگیری جغرافیایی دارد، روحیه جهاد و مقاومت در اذهان متبلور خواهد شد.
مدیرعامل شرکت یادمان سازه درباره زمان اتمام پروژه، توضیح داد: مدت زمان اجرای پروژه از زمان خوردن کلنگ بر زمین، 12 ماه است. فاز دوم (طراحی) درحال اتمام است و اگر که به معارضی برخورد نکنیم، پروژه ظرف یک سال آینده به اتمام خواهد رسید.
به گزارش شهر، سال گذشته مسابقه یادمان ملی سرباز وطن با هدف ساخت سازه‌ای با هویت ملی توسط شهرداری تهران برگزار شد. در این مسابقه ملی 100 اثر از سوی طراحان به دبیرخانه ارسال شد که از میان آثار ارسالی 10 اثر برگزیده و از سه اثر برتر تقدیر شد. اثر نخست از نظر هیأت داوران نیز به عنوان اثر برتر مجوز ساخت دریافت کرد. درنهایت چهارم خرداد 1400، کلنگ ساخت یادمان ملی سرباز وطن با نماد سرو در بالاترین نقطه مجموعه عباس آباد با حضور شخصیت‌ها و مسئولان کشوری و لشگری به زمین زده شد.
خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عباس آباد سرباز وطن برج میلاد شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟

 نوید خاصه‌باف مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به تغییر رویکرد در حوزه سرمایه‌گذاری در این دوره از مدیریت شهری اظهار کرد: در یک دوره نگاه متفاوتی به سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیری می‌شد و این مساله سبب شد که اکثر سرمایه‌گذاری‌ها به سمت دعاوی حقوقی پیش برود، اما تغییر رویکرد مدیریت منجر شد که نه‌تنها بخش زیادی از دعاوی قضایی حل و فصل شوند، بلکه سرمایه‌گذاران را مجاب کردیم که نسبت به سرمایه‌گذاری در شهرداری تهران اقدام کنند به‌گونه‌ای که ۱۵ پروژه‌ای که متوقف شده بود و به مشکلات حقوقی برخورده بود با همراهی و همدلی تعیین تکلیف شد.

خاصه‌باف ادامه داد: در همین مدت توانستیم سرمایه‌گذاری جدید را شروع کنیم و ۱۶ ابرپروژه در شهر تهران تعریف شده است که ارزش ریالی آن ۱۰۲ هزار میلیارد تومان است و در مناطق نیز ریزپروژه‌هایی تعریف شده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه در هر منطقه یک پروژه معرفی می‌شود که شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام به یک سامانه بروند و یا به اداره کل برنامه‌ریزی شهرداری تهران مراجعه کنند، گفت: این طرح از سوی معاونت مالی پیشنهاد شده است و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه را عمدتا با کاربری مسکونی شناسایی کنیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مهم را پیش ببریم.

وی درباره اجرای طرح تم‌پارک در شرق تهران تصریح کرد: مکاتبات متعددی را با سازمان‌های محیط زیست از جمله منابع طبیعی داشته‌ایم که هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم البته در حال رایزنی با سرمایه‌گذار هستیم تا طرح خود را تعدیل کند و شهردار نیز به وزیر کشاورزی نامه زده است تا در جلسه‌ای راه‌های احداث این تم‌پارک بدون آسیب رساندن و تصرف فضا، عملیاتی شود. البته طرح سرمایه‌گذار وسیع است و قابلیت اجرا به آن‌گونه که مدنظرش است را ندارد و همچنین باید مطالعات ترافیکی و ... این طرح نیز انجام شود و باید در مورد اجرای این پروژه بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

وی همچنین درباره ساخت هتل‌های جنگلی در برخی از بوستان‌های جنگلی با تاکید بر اینکه هنوز هیچ مجوزی صادر نشده است، گفت: هنوز طرح نهایی نشده و به همین دلیل هم هیچ مجوزی صادر نشده، اما روز گذشته با یک مجموعه فاخر جلساتی در مورد ساخت هتل‌های جنگلی داشتیم.

خاصه‌باف با بیان اینکه مطالعات نشان می‌دهد به دلیل هزینه‌های زیاد نگهداری جنگل‌ها و کمبود آب متاسفانه بعضی از فضا‌های جنگلی همچون سرخه حصار و... آسیب دیده‌اند و یکی از راه‌های نجات آنها همین مساله است، گفت: بخش خصوصی در ازای سود شهرداری ملزم به نگهداشت فضا‌های جنگلی می‌شود.

وی با بیان اینکه فراخوان ساخت هتل کوهستان در منطقه ۲ به زودی اعلام می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی نیز برای ساخت هتل برج میلاد اعلام آمادگی کرده است، گفت: اتمام پروژه دیدار نیز در دستور کار است؛ اما با این حال نیاز به فضای اقامتی وجود دارد و طرح ما این است که بدون تعرض به فضای سبز هتل بسازیم و روز گذشته نیز با این شرکت که تجربه خوبی در سراسر کشور دارد، جلسه برگزار کردیم و قرار شد که مطالعات خود را در این خصوص انجام دهد و بعد از اینکه طرح کامل شد موضوع را به منابع طبیعی ارجاع می‌دهیم و بعد از آن سبک این هتل‌ها وارد تشریفات قانونی می‌شود. اما دقت داشته باشید مهمترین آورده ساخت این هتل‌ها فضای سبز خواهد بود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران همچنین درباره سرانجام پروژه هزار و یک شهر اضافه کرد: متاسفانه این پروژه در گردابی افتاد که به نظر من بخش زیادی از این گرداب فضای سیاسی بود و پروژه را به سمتی برد که انجام نشود. البته طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل نکرد و شریک ما نیز معتقد است که متعاقبا شهرداری هم به تعهدات خود عمل نکرده و نهایتا پروژه‌ای که قرار بود سال ۹۶ تمام شود، حالا در حد پیشرفت ۱۷ درصدی قرار دارد.

وی با اشاره به بازدید شهردار تهران از این پروژه ادامه داد: با شریک‌مان جلسات زیادی برگزار کردیم و شریک اعلام کرد که قراردادی که در آن زمان منعقد کرده آورده‌های اقتصادی را تأمین نمی‌کند و شریک خواستار تغییر در قرارداد بود و تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت زمانی دارد که نسبت به ارائه پیشنهاداتش اقدام کند و اگر به توافق رسیدیم تا پایان سال آینده می‌بایست پروژه هزار و یک شهر عملیاتی شود و اگر به توافق نرسیدیم و سرمایه‌گذار انصراف بدهد می‌توانیم برنامه‌های دیگری داشته باشیم، اما نکته مهم این است که با شریک به این جمع‌بندی رسیدیم که بهتر است به جای دعاوی حقوقی با توافق موضوع را جلو ببریم.

خاصه‌باف درباره سرانجام توسعه شهر آفتاب نیز با بیان اینکه ما در مورد پروژه شهر آفتاب توسعه را دنبال می‌کنیم به‌گونه‌ای که قرار است تمام آورده‌های شهر آفتاب صرف همان مجموعه شود، گفت: مدیران شهری به دنبال انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب هستند؛ اما مساله این است که ما در شهر آفتاب کمبود‌هایی داریم و وزیر صمت در جلسه با شهرداری تأکید کرد که ظرفیت‌های لازم در شهر آفتاب ایجاد شود و بعد از آن نمایشگاه‌های پرمخاطب منتقل شود. به نظر می‌رسد اگر همت کنیم یک تا دو سال آینده نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود و اولویت ما اکنون ساخت سالن‌ها و بعد ساخت مرکز تجارت جهانی ۲ است. اما اگر بتوان با توجه به ظرفیت‌های پیرامونی نمایشگاه به یک ذون اقتصادی و یا منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کنیم این نمایشگاه نیز رونق دوچندانی خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در پایان درباره ورود سرمایه‌گذاران خارجی گفت: سرمایه‌گذار خارجی داریم به‌گونه‌ای که در ساخت هتل برج میلاد سرمایه‌گذارمان خارجی است، اما هنوز آنقدر فضا فراهم نشده که سرمایه‌گذار منابع مالی‌اش را بیاورد و هم مساله تحریم‌ها و هم بحث اطمینان وجود دارد که باید به کمک دولت این موضوع را پیش ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • لیست قیمت لوله جدار چاه کالوپ در ضخامت های مختلف
  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • پیشرفت ساخت یادمان شهید گمنام شهرستان اشکذر
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • آغاز ساخت یادمان آرامگاه استاد حمید سبزواری درشهرستان سبزوار
  • عایق بندی سردخانه با ساندویچ پانل چگونه انجام می‌شود؟
  • ساخت یادمان آرامگاه استاد حمید سبزواری
  • ساخت یادمان آرامگاه استاد حمید سبزواری آغاز شد
  • این استادیوم به درد ما نمی خورد!