Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره مصوبات جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رییس‌جمهور و دیگر اعضا برگزار شد، گفت: مصوبه‌ای که امروز در ستاد ملی مورد تایید قرار گرفت مربوط به ممنوعیت سفر بین استانی از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۱۲ خرداد تا ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۷ خرداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سفر در این بازه زمانی ممنوع است.

وی گفت: به دنبال ممنوعیت تردد بین استانی اتخاذ شده، جرایم یک میلیونی برای تردد در شهرهای قرمز و ۵۰۰هزار تومانی برای شهرهای نارنجی و زرد برقرار است.

ممنوعیت سفر بین استانی در تعطیلات نیمه خرداد

رییسی تاکید کرد: این ممنوعیت سفر بین همه استان‌ها بدون توجه به رنگ‌بندی شهرهاست.

وی گفت: سفر کمتر، تردد کمتر و تجمع کمتر می‌تواند در کنترل بیماری موثر باشد. امیدواریم مردم مانند همیشه در این چند روز هم کمک و حمایت لازم را داشته باشند.


واکسیناسیون سنین ۶۵ تا ۶۹ سال از هفته آینده

رئیسی ادامه داد: در رابطه با واکسیناسیون نیز تاکنون بالغ بر ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار دُز واکسن در کشور تزریق کردیم و گروه‌های کادر بهداشت و درمان، سنین بالای ۸۰ سال، بالای ۷۵ سال و بالای ۷۰ سال یا واکسیناسیون را تمام کردیم یا همچنان در حال انجام است. در این هفته هم برنامه آن است افرادی که نوبت‌دهی شدند و هنوز واکسن تزریق نکردند تا اواخر همین هفته به اتمام برسانیم و برای هفته بعد با تامین واکسن و لکه‌گیری افراد باقیمانده ۷۰ سال به بالا، از هفته بعد به افراد بالای ۶۵ سال واکسن تزریق کنیم.

ظرفیت تزریق روزانه ۳۰۰هزار دُز واکسن در کشور

وی افزود: ۸۷۸ مرکز و پایگاه تجمیعی واکسیناسیون داریم و ۱۹ پایگاه خودرویی راه‌اندازی شده است و تمام مراکز استان‌ها در پی این هستند که مراکز خودرویی را راه‌اندازی کنند. ۲۹۰۰ تیم واکسیناتور مجهز شدند. ظرفیت تزریق واکسن روزانه ما الان تا ۳۰۰ هزار واکسن در روز است؛ گرچه فعلا این ظرفیت پر نشده است و رکورد تزریق واکسن ما  ۲۰۰ هزار واکسن در روز بوده است که به شرط تامین این عدد می‌تواند افزایش یابد.

اتمام واکسیناسیون سالمندان تا پایان خرداد

رییسی گفت: بسیار امیدواریم تا پایان خرداد واکسیناسیون افراد سالمند را انجام دهیم و از تیرماه افراد دارای بیماری‌های خاص مانند افراد دیالیزی، هموفیلی، افراد پیوند عضو شده و... را واکسینه کنیم که اطمینان حاصل کنیم زیرا افراد در معرض خطر هستند.

رییسی گفت: امروز جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با ریاست رییس‌جمهور و حضور همه اعضا برگزار شد و مروری داشتیم بر وضعیت بیماری در سطح دنیا. متاسفانه تعداد مرگ‌ومیرهای ناشی از کرونا در هندوستان با سرعت بالایی دارد افزایش می‌یابد و میزان موارد ابتلا در این کشور نیز همچنان بالاست. 

کشور انگلستان موج ویروس جهش یافته انگلیسی را پشت سر گذاشته و مجددا در اکثر شهرهای این کشور بحث ویروس جهش‌یافته هندی وجود دارد و این ویروس دارد جایگزین می‌شود. اما این جایگزین شدن ویروس جهش‌یافته هندی نکته مهمی است و سوش غالب، دیگر ویروس انگلیسی نیست و ویروس هندی جایگزین سوش انگلیسی شده است. اما با توجه به اینکه در انگلستان حجم واکسیناسیون بالا رفته و علیرغم درگیری با ویروس هندی، اما میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری بالا نرفته است و این نشان‌دهنده تاثیر واکسیناسیون است که البته نکته امیدبخشی است.


نگرانی برای ۵ استان با کرونای هندی

وی درباره وضعیت بیماری در ایران نیز گفت: در کشور خودمان و در اکثر استان‌ها خوشبختانه همچنان روند نزولی بیماری را طی می کنند و میزان مرگ و میر ناشی از بیماری دارد کاهش می‌یابد. اما نکته مهم آن است که در برخی استان‌ها به بویژه جنوب و جنوب شرق کشور مواردی از افزایش بیماری در برخی شهرها را داریم مشاهده می‌کنیم که نشان می‌دهد باید در آن مناطق منتظر باشیم و سریع‌تر عمل کنیم و حواس‌مان باشد اگر کوچک‌ترین غفلتی صورت گیرد سوش جدید هندی می تواند اکثر شهرها را درگیر کند و این موضوع هشدار است.

وی ادامه داد: در استان‌های بوشهر، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه و هرمزگان موارد ابتلا در برخی شهرها دارد افزایش می‌یابد. این موضوع زنگ خطر و هشداری است که باید دقت شود.

۱۳ شهر قرمز 

به گفته رییسی، دیر و کنگان در بوشهر، چابهار در سیستان و بلوچستان، جیرفت، سیرجان و شهر بابک در کرمان، سرپل ذهاب در کرمانشاه، بندرعباس، جاسک، بندخمیر، رودان، قشم و میناب در هرمزگان جزو ۱۳ شهری هستند که وضعیت از نارنجی فراتر رفته و قرمز شده‌اند و باید مواظبت شود.

وی گفت: اما روند کلی کشور خوشبختانه نزولی است و باید دقت کرد از تجمعات پرهیز شود؛ به ویژه در فصل گرما که در و پنجره‌ها بسته است و گردش داخلی در فضای بسته می‌تواند باعث بروز بیماری شود.

رئیسی تاکید کرد: در جلسه امروز ستاد بحث مهم آموزش نیز مطرح شد. همانطور که می‌دانید طی این مدت آموزش کشور به خاطر کرونا دچار صدماتی شد و اولین جایی که تعطیل شد مراکز آموزشی بود و به شکل مجازی فعال شدند. اما در بحث مجازی هم مشکلاتی داشتیم و هیچ آموزشی نمی‌تواند به اندازه آموزش حضوری موثر باشد؛ بویژه برای پایه‌های اول و دوم و سوم ابتدایی آموزش حضوری بسیار موثر است.

زمان واکسیناسیون معلمان، اساتید و جمعی از دانشجویان

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: بر همین اساس امروز مقرر شد بررسی‌های لازم انجام شود تا در مرداد ماه واکسیناسیون معلمان، اساتید دانشگاه و حتی دانشجویانی که در ارتباط مستقیم هستند در اولویت قرار گیرد و بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم تا هرچه سریع‌تر با رعایت پروتکل‌ها و تضمین سلامت دانشجویان و دانش‌آموزان به سمت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها برویم که این امر هم نیازمند همکاری آموزش و پرورش و خانواده‌ها است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش مجددا گفت: استان‌های جنوبی و شرقی کشور باید رعایت زیادی در بحث پروتکل‌ها داشته باشند تا روند صعودی بیماری به حالت نزولی بازگردد.

بدون نوبت‌دهی به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنید

رییسی افزود: تاکید می‌کنم عزیزان ۷۰ سال به بالا که برای واکسیناسیون ثبت نام نکردند در سایت salamat.gov.ir ثبت نام کنند و منتظر ارسال پیامک و نوبت‌دهی باشند و بر این اساس در مراکز حضور یابند و بدون نوبت دهی به مراکز مراجعه نکنند که باعث تجمع نشوند.
 

کد خبر 604109 برچسب‌ها سفر ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران جريمه واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران جريمه واکسیناسیون واکسن کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا ممنوعیت سفر بین استانی استان ها نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست