Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@23:25:47 GMT

رقابت بین رضایی و رئیسی دوقطبی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۵۹۴۰۶

رقابت بین رضایی و رئیسی دوقطبی می‌شود؟

نامه نیوز: این روزها نامزدها در حال عرضه برنامه های خود به مردم هستند. گرچه سیدابراهیم رئیسی در نظرسنجی ها با فاصله زیادی از سایر نامزدها پیشتاز است اما محسن رضایی ناامید نیست و سعی دارد با ارائه برنامه های مختلف نظر مردم را به خود جلب کند. برخی معتقدند احتمال دارد انتخابات بین محسن رضایی و سیدابراهیم رئیسی دوقطبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمد باقری بناب در گفتگو با نامه نیوز درباره دوقطبی شدن انتخابات بین محسن رضایی و سیدابراهیم رئیسی گفت: آقای رئیسی رئیس جمهور آینده ایران است و سایر نامزدها با دادن وعده های غیرعملی همچون افزایش میزان یارانه نقدی خیلی خودشان را به زحمت نیاندازند چون نه تنها فریب است بلکه موجب دلسردی مردم می شود.

وی افزود: الان فضای تبلیغات انتخاباتی باید به شکلی باشد که مثلا نامزدها بگویند «دولت روحانی در 8 سال 100 کیلومتر آزادراه ساخته و ما در 4 سال 100 کیلومتر دیگر به آزادراه های کشور اضافه می کنیم» در واقع نباید با دادن وعده های غیرواقعی سطح توقع مردم را بالا برد و آنها را فریب داد. اینها شیوه های پوپولیستی بود که احمدی نژاد راه انداخت و کشور را به هم ریخت.

عضو فراکسیون اکثریت مجلس یادآور شد: اگر در کشور پول هست باید صرف عمران و آبادانی شود، نه آنکه گداپروری کرد و به وسعت ایران کمیته امداد درست کرد. در واقع معتقدم پیگیری رویکردهای پوپولیستی نباید برای کاندیداها مایه افتخار باشد.

وی با بیان اینکه انتخابات بین رضایی و رئیسی دوقطبی نمی شود، افزود: به هیچ وجه هم امکان ندارد فضای دوقطبی در انتخابات ریاست جمهوری شکل بگیرد چون مردم شکل گیری چنین فضایی را قبول نمی کنند بنابراین همه باید کمک کنند تا آقای رئیسی با رأی بالا رئیس جمهور شود.

فعال سیاسی اصولگرا و انقلابی در توصیه ای به محسن رضایی گفت: آقای رضایی بهتر است انصراف دهد چون او پای ثابت همه ادوار انتخابات ریاست جمهوری است اگر هم واقعا می خواهد کمک کند برنامه هایش را به آقای رئیسی بدهد و اگر تیم آقای رئیسی آن برنامه ها را به لحاظ کارشناسی قبول کرد، حتما آنها را به اجرا درمی آورد. وعده دادن یارانه 450 هزارتومان به هر فرد، مسئله تازه ای نیست، از دوره احمدی نژاد شروع شد و مردم نیز می دانند با دادن این یارانه چه اتفاقی می افتد.

منبع: فردا

کلیدواژه: رضایی رئیسی انتخابات ریاست جمهوری آقای رئیسی محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است

نشریه آمریکایی هیل در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان امسال برگزار می‌شود، نوشت که این انتخابات مانند سال ۲۰۲۰ مجددا جو بایدن و دونالد ترامپ را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، با این تفاوت که این بار شرایط متفاوت است و این انتخابات برای مردم آمریکا نتیجه باخت-باخت خواهد داشت.

به گزارش این نشریه که به قلم دنیس ام. پاول، مشاور مدیریت استراتژیک نوشته شده، در سال ۲۰۰۴ به دلیل اینکه جورج بوش ادعا می‌کرد جنگی علیه تروریسم به راه انداخته، آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند مجددا به او رای بدهند؛ اما در سال ۲۰۰۸، چون رای‌دهندگان خواستار تغییر مسیر بودند، به باراک اوباما که در آن زمان سناتور بود رای دادند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ به صدای خشم طبقه متوسط تبدیل شد و به پیروزی شگفت‌انگیزی دست یافت که حزب جمهوری‌خواه را متحول کرد. با این حال، در سال ۲۰۲۰، مردم که می‌خواستند این صدای خشمگین را آرام‌تر کرده و دیگران را التیام بخشند، ورق را برگردانده و جو بایدن را انتخاب کردند. 

اکنون ما یک مسابقه مجدد بین بایدن و ترامپ داریم، اما در محیطی با روند‌های بسیار متفاوت که مسائل بسیار متفاوتی را پیش می‌برد. بایدن در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت یک رئیس جمهور تحول‌خواه باشد و التیام دادن مردم [در مسائل اقتصادی] را نادیده گرفت. این امر برای او هزینه داشته و نتیجه آن را می‌توان در نظرسنجی‌ها دید. زیرا مسائل دیگر [که او آن را نماد تحول‌خواهی نمی‌بیند] اکنون به یک بحران تبدیل شده و این طور به نظر می‌رسد که بایدن این موضوعات را نادیده گرفته یا از آن سوء استفاده می‌کند. در نتیجه بخشی از آرای او در حال ریزش است. 

از طرف دیگر، ترامپ تلاش می‌کند تا کارنامه خود را به عنوان رئیس جمهور با بایدن مقایسه کند، اما او هم درگیر پرونده‌های قضایی است. ترامپ یک پایگاه حمایتی بسیار وفادار دارد، اما شهرت او به عنوان فردی خودکامه که دموکراسی را به خطر می‌اندازد، ممکن است سبب مشکلاتی شود و برخی رای‌دهندگان خاکستری را دچار تردید کند.

پیروزی ترامپ هراس و نفرت را میان دشمنان دموکرات او تشدید خواهد کرد. آنها هر اقدام اجرایی دادگاه را به چالش خواهند کشید و هر کلمه‌ای که ترامپ بیان می‌کند را طوری تحلیل خواهند کرد که به نژادپرستی و تعصب و بدخواهی مرتبط شود؛ و بعد اگر دموکرات‌ها دوباره اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، احتمالا برای سومین بار ترامپ را استیضاح خواهند کرد. اعتراضات مجددا مثل سال ۲۰۲۰ بالا خواهد گرفت و فرمانداران ایالاتی که اکثریت دموکرات دارند، قوانین فدرال مورد علاقه جمهوری‌خواه‌ها را نادیده خواهند گرفت یا از اجرای آن امتناع خواهند کرد؛ که این نیز به اتحاد لطمه خواهد زد.

انتخابات سال ۲۰۲۴ برای آمریکا یک بازی باخت-باخت است. اگر بایدن رئیس جمهور شود، به تصمیمات تحول‌خواهانه محیط زیستی و دگرگون کردن اقتصاد ادامه می‌دهد، بدون آنکه مسائل ابتدایی‌تر رای‌دهندگان را در نظر بگیرد. در مقابل اگر ترامپ رئیس جمهور شود، تلاش او برای حکمرانی در هر مرحله مسدود خواهد شد. تمدن آمریکایی که مسلما در حال حاضر هم رو به زوال است، به فرسایش و تحلیل رفتن ادامه خواهد داد.

در سال ۱۹۴۵، هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا مجبور شد بین دو گزینه تصمیم بگیرد: انداختن بمب اتمی روی جمعیت غیرنظامی یا حمله به سرزمین اصلی ژاپن. اکنون در سال ۲۰۲۴ از مردم آمریکا خواسته می‌شود که بین دو گزینه تصمیم بگیرند: کسی که با سیاست‌های خود سبب تفرقه بین مردم می‌شود و کسی که خود مظهر تفرقه است. سوال این است که آیا ما به عنوان یک ملت می‌توانیم ۴ سال دیگر تفرقه را تحمل کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۹۰ داوطلب در دور دوم برای تصاحب ۴۵کرسی مجلس رقابت می‌کنند
  • ۹۰ داوطلب در دور دوم برای تصاحب ۴۵کرسی مجلس رقابت می کنند
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • رقابت ۲ نامزد مجلس برای یک سهمیه باقیمانده در مشهد و کلات
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست
  • نماینده مردم دشتستان: واگذاری سهام باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس غیرقانونی است
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است