Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، محققان همچنین متوجه شدند افرادی که شیر می نوشند، سطوح کلسترول کمتری دارند.
نویسندگان این مطالعه در گزارشی اعلام کردند: افرادی که هر روز شیر می نوشند، با کاهش ۱۴ درصدی خطر ابتلا به بیماری کرونر قلب روبرو هستند.
در این مطالعه یک گروه بین المللی از محققان با بررسی اطلاعات بهداشتی ۲ میلیون انگلیسی و آمریکایی، متوجه شدند، افراد حامل جهشی که آنها را قادر به نوشیدن زیاد شیر می کند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این یافته جدید در حالی منتشر شده اند که شواهد زیادی نشان می دهد مصرف محصولات لبنی می توانند برای سلامتی مفید باشد. 
پروفسور «ویمال کارانی»، نویسنده اصلی و متخصص تغذیه در دانشگاه «ریدینگ» در انگلیس، گفت: در این مطالعه متوجه شدیم افراد دارای یک گونه ژنتیکی که با مصرف بالاتر شیر در ارتباط است، شاخص جرم بدنی و چربی بدنی بالاتر داشتند اما سطح کلسترول خوب و بد خون آنها پایین تر بود.
وی افزود: ما همچنین متوجه شدیم که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در افراد دارای این تنوع ژنتیکی، به طور قابل توجهی کمتر است. این نتایج نشان می دهد که کاهش مصرف شیر ممکن است برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی ضروری نباشد.
محققان نتوانستند ارتباطی میان مصرف منظم شیر و افزایش سطح کلسترول پیدا کنند. آنها با بررسی داده‌های ناشی از مطالعه «بانک زیستی» انگلیس و مطالعه «سلامت و بازنشستگی» آمریکا متوجه شدند، افرادی که شیر بیشتری می نوشند، چربی خون کمتری دارد. 
با این حال، نویسندگان دریافتند که مصرف کنندگان شیر معمولی به طور کلی دارای شاخص توده بدنی (BMI) بالاتری در مقایسه با افرادی هستند که شیر نمی نوشند. محققان دانشگاه «ریدینگ»، دانشگاه «سوات استرالیا»، «انستیتوی تحقیقات پزشکی و بهداشتی استرالیای جنوبی»، «کالج دانشگاهی لندن» و دانشگاه «اوکلند»، رویکردی ژنتیکی در مصرف شیر داشتند.
آنها با بررسی تنوع ژن «لاکتاز» در ارتباط با هضم قندهای شیر معروف به «لاکتوز»، متوجه شدند که برخورداری از این گونه ژنتیکی روش خوبی برای شناسایی افرادی است که شیر بیشتری مصرف می کنند.
اگرچه چاقی، دیابت و سایر شرایطی که بر متابولیسم تأثیر می گذارند نیز با مصرف بیش از حد محصولات لبنی ارتباط دارند، اما پروفسور کارانی گفت هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف زیاد شیر  احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.
مدت هاست که مشخص شده شیر به ساخت استخوان های سلامتی و تأمین ویتامین و پروتئین در بدن کمک می کند.
مشروح یافته های این مطالعه جدید در مجله بین المللی Obesity منتشر شده است.


  



منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شیر بیماری قلبی تغذیه ابتلا به بیماری متوجه شدند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد

این موضوع برای همه ثابت‌شده است که نداشتن خواب کافی برای سلامتی مضر است. حالا دانشمندان با انجام تحقیقات جدیدی دریافته‌اند که میان خواب کمتر از شش ساعت در شب و افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ رابطه‌ای وجود دارد.

دانشمندان در این تحقیق داده‌های Biobank بریتانیا را تجزیه‌و‌تحلیل کرده‌اند که یک منبع جهانی برای تحقیقات بهداشتی و پزشکی محسوب می‌شود. آنها اطلاعات ۲۴۷۸۶۷ بزرگسال را بررسی کرده‌اند که داده‌های سلامت آنها برای بیش از یک دهه دنبال شده است. آنها در این تحقیق قصد داشتند تا ارتباط بین مدت زمان خواب و دیابت نوع ۲ و اینکه آیا داشتن یک رژیم غذایی سالم اثرات کمبود خواب بر خطر دیا‌بت را کاهش می‌دهد یا خیر را درک کنند.

ارتباط بین خواب و دیابت نوع ۲

در این پژوهش از شرکت‌کنندگان پرسیده شده بود که در ۲۴ ساعت چقدر می‌خوابند. همچنین، هفت تا هشت ساعت خوابیدن به‌عنوان میزان خواب نرمال در نظر گرفته شد. میزان کم‌خوابی نیز به سه دسته تقسیم شد: خفیف (شش ساعت)، متوسط (پنج ساعت) و شدید (سه تا چهار ساعت). همچنین در این تحقیق به داده‌های مربوط به رژیم غذایی شرکت‌کنندگان نیز توجه شده است.

در حدود ۳.۲ درصد از شرکت‌کنندگان در طول دوره پیگیری، مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شدند. به گفته آنها هرچند عادات غذایی سالم به‌طور کلی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد، اما زمانی که افراد غذای سال می‌خوردند و باز هم کمتر از شش ساعت در روز می‌خوابند، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در آنها در مقایسه با افرادی که میزان خواب آنها نرمال بوده، افزایش داشته است.

به گفته دانشمندان، پنج ساعت خواب شبانه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۱۶ درصد افزایش دهد، درحالی که این خطر برای افرادی که سه تا چهار ساعت می‌خوابند، می‌تواند ۴۱ درصد بیشتر از افرادی باشد که هفت تا هشت ساعت می‌خوابند.

بااین‌حال دقیقاً مشخص نیست چرا افرادی که کمتر می‌خوابند ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشند. تحقیقات قبلی نشان داده است که نشانگر‌های التهابی و اسید‌های چرب آزاد در افراد دارای کمبود خواب افزایش پیدا می‌کند که این امر حساسیت به انسولین را مختل می‌کند و منجر به مقاومت نسبت به انسولین می‌شود. این بدان معناست که بدن برای استفاده صحیح از انسولین برای تنظیم سطح گلوکز خون تلاش می‌کند و بنابراین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

منبع: دیجیاتو

tags # دیابت نوع دو ، خواب سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • پهلوانان نمی‌میرند!
  • برپایی سفره سلامت در مدارس خلخال