Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران، اظهار داشت: تزریق اولیه واکسن مشترک  انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا که در فاز نهایی یا فاز سه قرار دارد برای ۲۴ هزار نفر از مردم ایران در ۷ استان و ۸ شهر کشور شامل اصفهان، یزد، کرمان، بندرعباس، ساری، بابل، همدان و زنجان انجام شده و از هفته گذشته تزریق دُز دوم برای این ۲۴ هزار نفر، آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگلری اضافه کرد: امیدواریم با پایان تزریق به افراد داوطلب در فاز سه این واکسن، بتوانیم نتایج اولیه را در اواخر خردادماه تحلیل کنیم تا در صورت مثبت بودن نظرات کارشناسان سازمان غذا و دارو، مجوز مصرف را دریافت کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر دو دُز واکسن مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا که به فاصله ۲۸ روز در ۸ شهر کشور تزریق می‌شود، در دو شهر زنجان و یزد دُز یادآور بعد از یک ماه نیز به داوطلبان تزریق می‌شود.

بیگلری گفت:سازمان جهانی بهداشت عنوان می‌کند که همه واکسن‌ها به دُز یادآور نیاز خواهند داشت اما شاید این واکسن، اولین واکسنی باشد که دُز یادآور دارد و این کمک بسیار خوبی است که بتوانیم در مرحله کارآزمایی بالینی، نتایج را بررسی کنیم.

رئیس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: بر اساس شواهد، وجود دُز یادآور واکسن کرونا سبب می‌شود که سطح ایمنی افزایش بسیار زیادی داشته باشد و امیدواریم که بتوانیم شاهد ایمنی بسیار خوبی از این واکسن در سطح عمومی در کشور  باشیم.

بیگلری خاطرنشان کرد: همه واکسن‌ها وقتی مورد مطالعه قرار می‌گیرند، از ابتدا کمیته‌های مستقلی وجود دارند که عوارض آنها را ثبت و پیگیری می‌کنند اما در جمع بندی که برای ۲۴ هزار تزریق اولیه این واکسن داشته‌ایم، نگرانی خاصی بابت عوارض واکسن وجود نداشت که بتوانیم آنها را به واکسن، مرتبط بدانیم.

وی افزود: برای همه واکسن‌هایی که وارد مرحله کارآزمایی بالینی می‌شوند، با دقت و وسواس بسیار زیاد توسط چندین کمیته مستقل، بررسی‌های عوارض واکسن انجام می‌شود و این کمیته‌ها، خارج از مجموعه‌های تولید کننده هستند تا عوارض احتمالی را شناسایی و در صورت تایید، برای واکسیناسیون عمومی از آن استفاده کنند. امیدواریم با پایان تزریق واکسن به داوطلبان در فاز سه بالینی و تحلیل نتایج، بتوانیم مجوز استفاده عمومی را در آینده نزدیک دریافت کنیم.

بیگلری یادآور شد: انستیتو پاستور ایران مجموعه‌ای با قدمت و سابقه درخشان بیش از یک قرن در تولید واکسن است و این موسسه اعتبار بالایی در ساخت و همچنین کنترل کیفی واکسن‌ها دارد که نشانه آن، وجود اثرات واکسن‌های انستیتو پاستور ایران در بدن تمام ایرانی‌ها در نسل‌های مختلف است. نوزادانی که به دنیا می‌آیند، یکی از اولین واکسن‌هایی که دریافت می‌کنند، واکسن‌های تولیدی انستیتو پاستور ایران است.

رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار داشت: با توجه به اعتماد عمومی نسبت به محصولات انستیتو پاستور ایران و دقت بسیار بالایی که در طراحی واکسن مشترک دو موسسه صاحب نام در تولید واکسن یعنی انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا شده، همانگونه که پیش بینی می‌شد، استقبال بسیار خوبی از حضور در فاز سه کارآزمایی بالینی این واکسن شد.

وی متذکر شد: تعداد داوطلبان در تمام شهرها به اندازه کافی بود و خوشبختانه با توجه به ارتباط مردم و بدون عوارض بودن آن، دیگران را تشویش به حضور در این کارآزمایی می‌کردند و مسلما وقتی این واکسن به تولید انبوه برسد و وارد استفاده عمومی شود با توجه به کیفیت بالایی که دارد، اعتماد بیشتری از سوی مردم را خواهد داشت و مورد استقبال گسترده قرار می‌گیرد.

۴۷۴۷

کد خبر 1520209

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن انستیتو پاستور ایران د ز یادآور واکسن ها فاز سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۹۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی