Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،  حمید زادبوم رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران در جلسه بررسی مشکلات مرزی شهرستان سردشت بر رفع مشکلات ارزی و صادراتی پیله‌وران و مرزنشینان تاکید کرد و گفت: هنوز یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار تعهدات ارزی پیله وران و مرزنشینان پرداخت نشده و باقیمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زادبوم افزود: چند میلیون نفر در سراسر کشور از فعالیت‌های تجاری مرزنشینی و پیله‌وری امرار معاش می‌کنند و بر همین اساس ضروری است تا با همکاری تمام دستگاه‌های مسوول از جمله بانک مرکزی، گمرک و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان ‎های مرزی، ضمن حل مشکلات مرتبط با این حوزه، از فرصت‌های تجاری پیش رو در مرز‌های کشور استفاده بهینه کرد.

او با بیان اینکه برای حل مسایل و مشکلات این حوزه در ۲ سال اخیر تلاش‌های زیادی صورت گرفته است گفت: قبلا پیله وران می‌توانستند به هر میزانی در سال‌های گذشته صادرات انجام دهند، اما اکنون این امر محدود شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: این رویه به خاطر اینکه از سال ۹۷ برای صادرات، تعهد مرزی ایجاد شده پیله وران و مرزنشینان بایستی در یک سقف محدود صادرات انجام دهند، زیرا اگر بیشتر از حد تعیین شده باشد بایستی کارت بازرگانی دریافت کنند.

زادبوم افزود: هم اکنون کشور در یک جنگ و دفاع تمام عیار اقتصادی قرار دارد از اینرو تمام تلاش‌ها برای رفع موانع و توسعه اقتصادی و اشتغالزایی و خنثی سازی دسیسه‌های شوم دشمنان و نیز کوتاه کردن دست آنان در این جنگ اقتصادی انجام می‌گیرد.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه برای پیشرفت و رفع موانع اقتصادی و تولیدات نیازمند راهبردی اساسی، برنامه ریزی دقیق و سیاست کلی و درازمدت هستیم گفت: فقط امر صادرات مهم نیست بلکه صادرات خوب، پول درآوردن و دریافت خوب از کشور‌های خارجی مهم است.

او با اشاره به اینکه ایران در تولید محصولات کشاورزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد اظهار کرد: محصولات کشاورزی کشور بسیار با کیفیت و زیاد است و با زحمت فراوانی تولید می‌شود پس بایستی برای صادرات آن با برنامه و راهبرد‌های اساسی انجام بگیرد.

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به پتانسیل‌های خوب شهرستان مرزی سردشت گفت: آینده شهرستان با توجه به موقعیت استراتژیکش از نظر کشاورزی، مرزی و گردشگری بسیار روشن است بنابراین تصمیمات و برنامه‌هایی که برای آینده آن طرح ریزی می‌شود باید تخصصی باشد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجارت خارجی پیله وران بازرگانی خارجی مرزهای آذربایجان غربی پیله وران و مرزنشینان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • اقدامات دولت برای کمک به تجارت