Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مینو محرز، مدیر ارزیابی کارآزمایی بالینی واکسن کووایران برکت با ارائه گزارشی، اظهار داشت: پزشکان و پرستاران شبانه‌روزی فعالیت کرده‌اند و همه چیز عالی بوده و عالی اجرا کردند و امیدوارم هر چه زودتر این واکسن مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که دنیا با وجود بودن کرونا داشته مسائل مالی و اقتصادی بوده و این‌ها کمتر از کووید ـ 19 نبوده است؛ در نتیجه باید هر چه زودتر کمک کنیم تا مردم این واکسن را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرز با بیان اینکه از ما سوال می‌شود که چرا دیر به تولید واکسن اقدام کرده‌اید،‌گفت:‌ با وجود تحریم‌ها ما امکانات نداشتیم و با توجه به کمبود واکسن خودمان شروع کردیم؛ به طوری که ویروس را از یک بیماری از اردبیل گرفتیم و صفر تا صد این کار توسط خودمان انجام شد. این واکسن مصون و مؤثر است و امیدواریم هر چه زودتر در اختیار مردم قرار گیرد تا به درصد بالایی از واکسیناسیون برسیم.

در ادامه این گزارش، حسن جلیلی،مدیر گروه تحقیقات واکسن برکت بیان داشت: از روزی که وارد مطالعات بالینی شدیم، تولید انبوه واکسن نیز در دستور کار قرار گرفت؛ به طوری که اکنون دو خط تولید در شرکت شفافارمد داریم و در آینده‌ای نزدیک فاز دوم صنعتی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: چند هفته قبل بهره‌برداری فاز صنعتی واکسن آغاز شد و در حال حاضر یک میلیون دز واکسن تولید کرده‌ایم و آمادگی داریم بعد از طی مراحل قانونی آنها در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرند.

جلیلی ابراز داشت : تلاش می‌کنیم در خرداد 3 میلیون دُز واکسن تولید کنیم، در تیر ماه ظرفیت را ارتقاء داده و در شهریور ماه به بیش از 18 میلیون دز خواهیم رسید؛ضمن اینکه محققان ما راندمان واکسن را نیز افزایش داده‌اند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ عامل خطر تشدیدکننده بیماری‌ های تنفسی فصل

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شینهوا، در این گزارش آمده است که برای حفظ سلامتی، افراد در معرض خطر و عزیزان و اطرافیانشان باید اقدامات احتیاطی را انجام دهند، خواه آنها یک سالمند فعال باشند که در مورد واکسن‌های خود به روز هستند یا یک فرد باردار که برای محافظت از نوزاد متولد نشده خود واکسینه می‌شود. واکسن‌ها بهترین دفاع در برابر ابتلاء به نوع شدید این بیماری هستند.

پنج عامل خطر کلیدی وجود دارد: سن؛ بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و ریوی، چاقی، آسم، دیابت و بیماری‌های کلیوی؛ عملکرد ضعیف سیستم ایمنی؛ بارداری و وضعیت واکسیناسیون.

به گفته محققان، در حالی که میلیون‌ها نفر سالانه با ویروس‌ های تنفسی بیمار می‌شوند، واکسن‌ها می‌توانند از نیاز به مراقبت‌های بیمارستانی ناشی از بیماری، محافظت کنند. واکسن‌ها به کاهش خطر بیماری شدید ناشی از کووید ۱۹، آنفلوآنزا و RSV کمک می‌کنند. و در نتیجه از افراد در معرض خطر و کل جامعه محافظت می‌کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت کنونی آنفولانزا در کشور چگونه است؟ / واکسن آنفولانزا از کجا تهیه کنیم؟
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا / آنفلوآنزا؛ همچنان در صدر عفونت‌های تنفسی
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در ایران
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در کشور/ این افراد حتما واکسن تزریق کنند
  • آیا واکسن HPV باعث ناباروری می‌شود؟
  • فراخوان پژوهش با محوریت طرح ریشه‌کنی فلج اطفال و تولید واکسن کرونا
  • ۵ عامل تشدید کننده آنفلوآنزا
  • تولید واکسن‌های hpv و آنفولانزا توسط دانشمندان ایرانی
  • عوامل تشدیدکننده بیماری‌های تنفسی
  • ۵ عامل خطر تشدیدکننده بیماری‌ های تنفسی فصل