Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مهندس تمدن، کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان یزد گفت: یکی از فعالیت‌های بازرسان بهداشت محیط، نظارت دقیق بر اقدامات کنترلی سلامت محیط، در پایگاه‌های منتخب مجری برنامه واکسیناسیون کووید۱۹ در بیمارستان‌ها و مراکز جامع سلامت است.

او افزود: در پاندمی کرونا نقش بازرسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، اهمیت خود را بیش از پیش نمایان کرد و کارشناسان این حوزه تاثیر بسیار چشمگیری در پیشگیری و کنترل این بیماری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمدن ادامه داد: در تمامی پایگاه‌های سلامت، بازرسان بهداشت محیط حضور دارند و بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بهداشت و حفاظت فردی پرسنل و مراجعین، استفاده کلیه مراجعین از ماسک، بهداشت و گندزدایی تجهیزات و ابزار، گندزدایی سطوح، تهویه مطلوب فضا‌ها و امکان شستشوی دست برای مراجعین و پرسنل نظارت دارند.

این کارشناس مسئول بهداشت محیط تاکید کرد: در خصوص مدیریت پسماند واکسیناسیون شامل تفکیک پسماند، حمل و نقل، بی خطر سازی ویال‌ها و دفن بهداشتی آن‌ها نظارت و کنترل ویژه‌ای صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت محیط واکسن کرونا بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزمهاباد؛ کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوکان گفت: کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان یکهزار و ۶۱ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد را کشف و امحاء کردند.

مسگری افزود: در جریان بازرسی از مراکز و اماکن سطح شهر پیرو تشدید اقدامات بهداشت محیط، بیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته شامل نوشیدنی های گازدار، نبات بدون مشخصات بهداشتی، آبلیموهای دست ساز کپک زده و روغن های سوخته و غیر قابل مصرف شناسایی و غیر قابل مصرف تشخیص داده شد که نسبت به جمع آوری و امحاء این اقلام  برابر مقررات اقدام شد.

مسگری، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی بدون مشخصات بهداشتی خودداری نموده و هنگام خرید به مشخصاتی نظیر ( تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شماره پروانه ساخت) توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به سامانه بهداشت ۱۹۰ و یا شماره تماس ۴۶۲۳۴۰۶۶-۰۴۴ مرکز فوریت سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بوکان اعلام کنند.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازدید کارشناسان مرکز بهداشت مهاباد از پناهگاه حیات وحش تالاب بین المللی کانی برازان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • پرونده ۲ هزار نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی البرز ارجاع شد
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • پاکسازی محوطه گنجنامه همدان از زباله
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد