Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید اگر ۱۰ سال پیش برای خرید گوشی هوشمند سری به بازار می‌زدید در عرض چند ساعت بهترین را انتخاب و خریداری می‌کردید. اما حالا دوره و زمانه عوض شده و هر ماه چندین گوشی جدید وارد بازار می‌شوند و جای تعدادی گوشی قدیمی‌تر را می‌گیرند. در راهنمای خرید گوشی، ماهانه بهترین‌ها در رده‌های قیمتی متفاوت را معرفی می‌کنیم تا به شما کمک کنیم با در نظر گرفتن بودجه خود بهترین را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راهنما از معرفی گوشی‌های غیر هوشمند اجتناب کرده‌ایم و تنها به مدل‌های با دو سیستم‌عامل iOS و اندروید پرداخته‌ایم. در معرفی برخی از گوشی‌ها، به مدل‌های دیگر با قیمت یا مشخصات مشابه هم اشاره کرده‌ایم.

توجه داشته باشید که قیمت‌ها بر اساس میانگین بازار و به طور حدودی اعلام شده‌اند و ممکن است در طول یک ماه نوسان داشته باشند.

اصلی‌ترین معیاری که برای انتخاب گوشی‌ها در نظر گرفتیم نسبت «قیمت به کارایی» است. همچنین تنها مدل‌های رجیستر شده و با گارانتی معرفی شده‌اند. در مورد مشخصات سخت‌افزاری، تنها گوشی‌های با حداقل رم ۲ گیگابایت و مدل‌های معرفی شده در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۹ به بعد را انتخاب کرده‌ایم و مدل‌های لوکس، با تولید محدود یا مدل‌هایی که در بازار به سختی یافت می‌شوند در این لیست جایی ندارند.

اگر می‌خواهید به سرعت، گوشی‌های هر رده قیمت را مقایسه کنید کافی‌ست به سراغ جدول انتهای هر رده بروید. نسخه اندروید که در جدول‌ها به آن اشاره شده، نسخه زمان عرضه گوشی‌ها است و ممکن است هنگامی که گوشی را خریداری می‌کنید به نسخه جدیدتر قابل به روز رسانی باشد یا از پیش، آپدیت شده به دست شما برسد. همچنین مواردی که در بخش مزایا و معایب عنوان شده، در مقایسه با دیگر گوشی‌های هم رده است.

تا سال ۱۳۹۸ چندین مدل پیشنهادی در محدوده قیمت تا ۲ میلیون تومان را هم داشتیم، اما با بالا رفتن قیمت‌ها دیگر موبایلی که تجربه کاربری قابل قبولی با این قیمت در اختیارتان بگذارد را نمی‌توان پیشنهاد داد و شاید بهتر باشد در این رده‌های قیمت به سراغ گوشی‌های دست دوم بروید.


گوشی موبایل تا ۳ میلیون تومان

در این رده قیمت امکان خرید گوشی‌های اقتصادی با ۲ یا ۳ گیگابایت رم را دارید.

جی‌پلاس Q۱۰ مدل ۳/۳۲ گیگابایت؛ ۲،۶۰۰،۰۰۰ تومان

جی‌پلاس که خود را یک برند ایرانی معرفی می‌کند توسط برند گلدیران تاسیس شده است. بیشتر گوشی‌های این رده قیمت از رم ۲ گیگابایتی بهره می‌برند، اما گوشی اقتصادی جی‌پلاس کیو ‍۱۰ با رم ۳ گیگابایتی و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی همراه شده است. قلب تپنده گوشی، چیپست اقتصادی مدیاتک هلیو A۲۲ با ۴ هسته پردازشی است که از پس کار‌های سبک و عادی روزمره بر می‌آید.

جی‌پلاس کیو ۱۰ از نمایشگر ۶.۲۶ اینچی بهره می‌برد و به درگاه کارت حافظه میکرو اس‌دی، پورت USB-C، حسگر اثر انگشت در قاب پشتی و باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است.

گوشی موبایل تا ۴ میلیون تومان

در این محدوده قیمت گوشی‌هایی با چیپست‌های قوی‌تر و رم بالاتر قابل خرید هستند.

شیائومی ردمی ۹ مدل ۴/۶۴ گیگابایت؛ ۳،۳۰۰،۰۰۰ تومان

ردمی ۹ به چیپست میان‌رده مدیاتک هلیو G۸۰ مجهز شده و در ترکیب رم و حافظه داخلی ۳/۳۲، ۴/۶۴ و ۶/۱۲۸ گیگابایتی تولید شده است. نمایشگر بزرگ گوشی ابعاد ۶.۵۳ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل دارد. ردمی ۹ از دوربین پشتی ۴ گانه با ترکیب ۱۳ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، ۵ مگاپیکسلی ماکرو و یک عمق سنج بهره‌مند است. این گوشی همچنین پورت USB-C، حسگر اثر انگشت و باتری ۵۰۲۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. البته باید در نظر داشته باشید که وزن‌ش ۱۹۸ گرم است و سنگین به حساب می‌آید.

مدل ۳/۳۲ گیگابایتی این گوشی حدود ۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد و ارزش خرید پایین‌تری دارد. مدل ۴/۱۲۸ گیگابایتی هم نایاب است.

گوشی موبایل تا ۵ میلیون تومان

در این ماه در این رده قیمت هیچ گوشی‌ای را پیشنهاد نمی‌کنیم! دلیل این موضوع این است که در خرداد ماه ۱۴۰۰ هم مشابه ماه قبل، قیمت شیائومی ردمی ۹ (در دسته قیمتی تا ۴ میلیون تومان) آن قدر مناسب شده که تمامی گوشی‌های این رده قیمت را هم از لیست خارج کرده است. پس اگر بین ۳ تا ۵ میلیون تومان برای خرید گوشی کنار گذاشته‌اید بهترین انتخاب، ردمی ۹ است.

گوشی موبایل تا ۶ میلیون تومان

در این رده قیمت امکان انتخاب میان‌رده‌هایی با چیپست و دوربین‌های پیشرفته‌تر را دارید.

شیائومی ردمی نوت ۹ T ۵G مدل ۴/۱۲۸ گیگابایت؛ قیمت ۵،۲۰۰،۰۰۰ تومان

ارزان‌ترین گوشی پیشنهادی ما با پشتیبانی از ۵ G این موبایل شیائومی است. ردمی نوت ۹ T نمایشگر ۶.۵۳ اینچی دارد و چیپست میان‌رده قدرتمند مدیاتک Dimensity ۸۰۰U ۵G به آن قدرت می‌دهد. از نقاط ضعف این گوشی، ماژول‌های دوربین اصلی است که تنها شامل یک حسگر اصلی ۴۸ مگاپیکسلی در کنار دو حسگر ۲ مگاپیکسلی بی فایده عمق سنج و ماکرو می‌شود و در کمال تعجب خبری از دوربین فوق عریض نیست.

ردمی نوت ۹ T همچنین از اسپیکر استریو بهره می‌برد و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد. علاوه بر این از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. اگر پشتیبانی از ۵ G برایتان اولویت ندارد بهتر است به سراغ گوشی پوکو X۳ بروید که نمایشگر پیشرفته‌تر، رم بالاتر، مجموعه دوربین بهتر و شارژ سریع‌تری دارد.

شیائومی پوکو X۳ مدل ۶/۶۴ گیگابایت؛ ۵،۷۰۰،۰۰۰ تومان

شیائومی پوکو X۳ NFC که در ایران به طور ساده با نام پوکو X۳ شناخته می‌شود یکی از بهترین گوشی‌های پیشنهادی این ماه است. موبایل میان‌رده شیائومی امکاناتی از جمله نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و اسپیکر استریو دارد که معمولا در کمتر گوشی این رده قیمت دیده می‌شود. پوکو X۳ به چیپست اسنپدراگون ۷۳۲ G در کنار ۶ گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده و نمایشگر ۶.۶۷ اینچی دارد. مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی ۶،۵۰۰،۰۰۰ تومان قیمت دارد.

از دیگر خصوصیات مهم این گوشی مجهز شدن به باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی است که بر اساس تست‌های ما شارژدهی باتری عالی دارد.

گوشی موبایل تا ۷ میلیون تومان

در این محدوده قیمت امکان انتخاب میان‌رده‌های قدرتمند را دارید.

شیائومی می ۱۰ T lite ۵G مدل ۶/۶۴ گیگابایت؛ ۶،۸۰۰،۰۰۰ تومان با گارانتی

این گوشی شیائومی در بین میان‌رده‌های قدرتمند به حساب می‌آید. می ۱۰ تی لایت ۵ G نمایشگری با مشخصات مشابه پوکو اکس ۳ دارد؛ یعنی ۶.۶۷ اینچی از نوع IPS با پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، HDR۱۰ و روشنایی ۴۵۰ نیتی. چیپست اسنپدراگون ۷۵۰ G ۵G در کنار ۶ گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی به این موبایل نیرو می‌دهد. از مشخصات دیگر باید به دوربین پشتی ۴ گانه شامل حسگر اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، اسپیکر استریو و حسگر اثر انگشت قرار گرفته در قاب کناری اشاره کرد. از معایب هم وزن ۲۱۴.۵ گرمی است که سنگین محسوب می‌شود. مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی با قیمت ۸،۲۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد و ارزش خرید پایین‌تری دارد.

گوشی موبایل تا ۱۰ میلیون تومان

اگر برای خرید گوشی، تا ۱۰ میلیون تومان کنار گذاشته‌اید می‌توانید میان‌رده‌هایی قدرتمند با پشتیبانی از ۵ G یا پرچمدارانی ارزان قیمت را انتخاب کنید.

شیائومی پوکو X۳ پرو مدل ۸/۲۵۶ گیگابایت؛ ۷،۷۰۰،۰۰۰ تومان

پوکو X۳ پرو به چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۰ مجهز شده و در ترکیب رم و حافظه داخلی ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتی به بازار آمده است. این گوشی از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی بهره می‌برد که از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و HDR۱۰ هم پشتیبانی می‌کند. شیائومی حسگر اثر انگشت X۳ پرو را به جای زیر نمایشگر یا قاب پشتی، در فریم کناری قرار داده است.

از مزایای این گوشی شارژ سریع ۳۳ واتی با امکان شارژ کامل در ۵۹ دقیقه، باتری پر ظرفیت ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی و اسپیکر استریو هستند. البته از وزن بالا (۲۱۵ گرم) نمی‌توان به راحتی گذشت. مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی این موبایل ۶،۶۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد و ارزش خرید آن کمی پایین‌تر است.

موتورولا موتو جی ۵ G پلاس مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت؛ ۷،۸۰۰،۰۰۰ تومان

این گوشی ۵ G موتورولا به نمایشگر ۶.۷ اینچی با پشتیبانی از نرخ رفرش ۹۰ هرتزی مجهز شده و چیپست میان‌رده قدرتمند اسنپدراگون ۷۶۵ به آن نیرو می‌دهد. موتو جی ۵ G پلاس همچنین از دوربین اصلی ۴ گانه بهره می‌برد و در بالای نمایشگر دو حفره برای دوربین سلفی اصلی و فوق عریض به چشم می‌خورد. باتری، ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع ۲۰ واتی هم پشتیبانی می‌شود. از معایب این گوشی وزن بالا (۲۰۷ گرم) است.

شیائومی می ۱۰ T ۵G مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت؛ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

معمولا اگر قصد یک گوشی پرچمدار خوش قیمت را داشته باشید مدل‌هایی از شیائومی و پوکو پیش رویتان قرار دارد. در سال ۱۳۹۹ برای ماه‌ها گوشی پوکو اف ۲ پرو (بررسی دیجیاتو) را در بین پیشنهاد‌ها داشتیم، اما حالا می ۱۰ T پرو با قیمت کمتر قابلیت‌های بیشتری را در اختیارتان قرار می‌دهد و البته شباهت‌های زیادی هم با پوکو اف ۲ پرو دارد.

شیائومی می ۱۰ T ۵G بدنه آلومینیومی-شیشه‌ای دارد و همان طور که از اسمش مشخص است از ۵ G هم پشتیبانی می‌کند. چیپست این گوشی اسنپدراگون ۸۶۵ است که با ترکیب رم و حافظه داخلی ۶/۱۲۸ یا ۸/۱۲۸ گیگابایتی همراه شده است. نمایشگر می ۱۰ T ۵G از نوع IPS و ۶.۶۷ اینچی است و روشنایی ۶۵۰ نیتی دارد. علاوه بر این از نرخ رفرش ۱۴۴ هرتز پشتیبانی می‌کند. در پشت گوشی دوربین اصلی سه گانه به چشم می‌خورد که شامل حسگر‌های اصلی ۶۴ مگاپیکسلی در کنار فوق عریض و ماکرو هستند. از دیگر مشخصات باید به اسپیکر استریو، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی و حسگر اثر انگشت در قاب کناری اشاره کرد. کاربران همچنین باید با وزن بالای این موبایل (۲۱۶ گرم) کنار بیایند. مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی این گوشی هم با قیمت مشابه به فروش می‌رسد و کم ارزش‌تر است.

شیائومی می ۱۰ T Pro ۵G مدل بالاتری است که در ترکیب رم و حافظه داخلی ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتی روانه بازار شده و دوربین اصلی با کیفیت‌تر ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد. مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی به قیمت ۱۲ میلیون تومان و مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی۱۳ میلیون تومان قیمت دارند. ارزش خرید این گوشی پایین‌تر از شیائومی می ۱۰ T ۵G است.

گوشی موبایل تا ۱۵ میلیون تومان

در این رده قیمت می‌توانید گوشی‌های پرچمدار خوش قیمت را انتخاب کنید.

پوکو F۳، ۵G مدل ۸/۲۵۶ گیگابایت؛ ۱۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان

پوکو اف ۳ یکی از خوش‌قیمت‌ترین پرچمداران بازار است. این گوشی به نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز و +HDR۱۰ مجهز شده است. قلب تپنده پوکو F۳ چیپست اسنپدراگون ۸۷۰ است که با ترکیب رم و حافظه داخلی ۸/۱۲۸ یا ۸/۲۵۶ گیگابایتی همراه شده است. از سایر مشخصات باید به دوربین پشتی ۳ گانه، اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت در قاب کناری، پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی و البته پشتیبانی از شبکه ۵ G اشاره کرد.

آیفون SE ۲۰۲۰ مدل ۱۲۸ گیگابایت؛ ۱۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان

آیفون SE جدید به عنوان گوشی ارزان قیمت‌تر اپل، ترکیبی از آیفون ۸ و آیفون ۱۱ است و ابعاد جمع‌و‌جوری دارد. ظاهر این گوشی مشابه آیفون ۸ است و از حسگر اثر انگشت تاچ آی دی هم بهره می‌برد. نمایشگر آیفون SE ۲۰۲۰ ابعاد ۴.۷ اینچی (با رزولوشن ۷۵۰ در ۱۳۳۴ پیکسل) دارد و بدنه، به لطف گواهینامه IP۶۷ در برابر نفوذ آب و گرد مقاوم است.

خوشبختانه اپل این گوشی را به A۱۳ Bionic یعنی همان چیپست مورد استفاده در گوشی‌های سری آیفون ۱۱ مجهز کرده، اما میزان رم، ۳ گیگابایت (به جای ۴ گیگابایت در آیفون ۱۱) است. آیفون SE جدید با ۳ ظرفیت حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی تولید می‌شود. مدل ۶۴ گیگابایتی تنها حدود یک میلیون تومان ارزان‌تر از مدل ۱۲۸ گیگابایتی است و مدل ۲۵۶ گیگابایت نسبتا کمیاب است.

گوشی موبایل تا ۲۰ میلیون تومان

سامسونگ گلکسی S۲۱، ۵G مدل ۸/۲۵۶ گیگابایت؛ ۱۹،۵۰۰،۰۰۰ تومان

گلکسی S۲۱، ۵G به چیپست اگزینوس ۲۱۰۰ (در برخی بازار‌ها با چیپست اسنپدراگون ۸۸۸) مجهز شده و با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است. نمایشگر گوشی از نوع Dynamic AMOLED ۲X با پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، +HDR۱۰ و حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت است و ابعاد ۶.۲ اینچی دارد.

از دیگر مشخصات این گوشی باید به گواهینامه استاندارد IP۶۸، وزن مناسب ۱۶۹ گرمی، دوربین سه گانه (اصلی، تله‌فوتو و فوق عریض)، اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر اولتراسونیک، باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی اشاره کرد. مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی گلکسی S۲۱، ۵G به قیمت ۱۷،۵۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

اگر به دنبال گوشی بزرگتری هستید می‌توانید به سراغ گلکسی اس ۲۱ پلاس ۵ G بروید. نمایشگر این گوشی ابعاد ۶.۷ اینچی دارد. اس ۲۱ پلاس همچنین به باتری پر ظرفیت‌تر ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده و با حدود ۲۰۰ گرم وزن، نسبتا سنگین محسوب می‌شود. مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان و مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی ۲۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گلکسی اس ۲۱ اولترا ۵ G پیشرفته‌ترین گوشی از سری اس ۲۱ است که البته ابعاد بزرگ و وزن بسیار بالای ۲۲۷ گرمی دارد. مدل اولترا از نمایشگر ۶.۸ اینچی بهره می‌برد و دوربین پشتی ۴ گانه با حسگر اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد. مدل ۱۲/۱۲۸ و ۱۶/۵۱۲ گیگابایتی نسبتا کمیاب است و مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی به قیمت ۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

سامسونگ گلکسی Note۲۰، ۵G مدل ۸/۲۵۶ گیگابایت؛ ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان

گلکسی نوت ۲۰ مدل ۵ G نمایشگر ۶.۷ اینچی سوپر امولد پلاس با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل دارد. چیپست این گوشی مدل پرچمدار اگزینوس ۹۹۰ است که با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است. دوربین سه گانه، حسگر‌های اصلی ۱۲ مگاپیکسلی در کنار ۶۴ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم هیبریدی ۳ برابر و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض را شامل می‌شود. گلکسی نوت ۲۰ به باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده و از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند و ۱۹۲ گرم وزن دارد.

از مزایای این گوشی باید به مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار اشاره کرد. بین گوشی‌های سری نوت ۲۰ و سری اس ۲۱، با توجه به اختلاف قیمت، مدل‌های سری اس ۲۱ انتخاب بهتری هستند، مگر این که قلم اس‌پن سری نوت ۲۰ را ترجیح دهید و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز و چیپست قدرتمند‌تر سری اس ۲۱ برایتان اهمیت نداشته باشد. مدل ۴ G این گوشی تنها در ترکیب رم و حافظه داخلی ۸/۲۵۶ گیگابایتی تولید شده و قیمتی مشابه مدل ۵ G دارد.

اگر خواهان گوشی بزرگ‌تر با دوربین پیشرفته‌تر (اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی)، رم بالاتر (۸ یا ۱۲ گیگابایت) و پشتیبانی نمایشگر از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز باشید می‌توانید به سراغ گلکسی نوت ۲۰ اولترا بروید. مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی گلکسی نوت ۲۰ اولترا ۲۳ میلیون تومان قیمت دارد و بقیه مدل‌ها نایاب هستند. مدل ۵ G نوت ۲۰ اولترا با ظرفیت رم و حافظه داخلی ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی، ۲۷،۰۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد و دیگر مدل‌های ۵ G هم نایاب هستند.

بیشتر بخوانید

محبوب ترین گوشی های موبایل در بازار چند؟

گوشی موبایل تا ۳۰ میلیون تومان

آیفون ۱۲ مدل ۱۲۸ گیگابایت؛ ۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان

آیفون ۱۲ نمایشگر ۶.۱ اینچی سوپر رتینا XDR دارد و از HDR۱۰ پشتیبانی می‌کند. بدنه آلومینیومی-شیشه‌ای، مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (به لطف گواهینامه استاندارد IP۶۸)، چیپست A۱۴ بایونیک اپل در کنار ۴ گیگابایت رم، دوربین اصلی دو گانه، Face ID، وزن ۱۶۴ گرمی و باتری ۲۸۱۵ میلی‌آمپر ساعتی از دیگر قابلیت‌های این گوشی هستند.

آیفون ۱۲ در سه ظرفیت حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی روانه بازار شده. مدل ۶۴ گیگابایتی با مشابه به فروش می‌رسدو مدل ۲۵۶ گیگابایتی ۳۰ میلیون تومان قیمت دارد.

آیفون ۱۲ مینی مدل کوچکتری از سری آیفون ۱۲ است که نمایشگر کوچکتر ۵.۴ اینچی دارد و وزنش تنها ۱۳۵ گرم است. این گوشی همچنین ظرفیت باتری ۲۲۲۷ میلی‌آمپر ساعتی دارد. از نظر بقیه سخت‌افزارها، آیفون ۱۲ مینی تفاوت چندانی با آیفون ۱۲ ندارد. مدل ۱۲۸ گیگابایتی به قیمت ۲۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد و مدل‌های ۶۴ و ۲۵۶ گیگابایتی کمیاب هستند.

آیفون ۱۲ پرو در مقایسه با آیفون ۱۲، بزرگ‌تر است و فریم مقاوم‌تر فولادی دارد. رم این گوشی هم در مقایسه با مدل‌های ۱۲ و نیز مینی بالاتر است و به ۶ گیگابایت افزایش یافته. دوربین، سه گانه است و به یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت زوم اپتیکال دو برابری در کنار یک سنسور لایدار مجهز شده است. ظرفیت باتری این گوشی ۲۸۱۵ میلی‌آمپر ساعت و وزن‌ش ۱۸۹ گرم است که کمی سنگین محسوب می‌شود.

آیفون ۱۲ پرو با حافظه داخلی ۱۲۸ و نیز ۲۵۶ گیگابایتی با قیمت ۳۵ میلیون تومانی به فروش می‌رسند و مدل ۵۱۲ گیگابایتی نایاب است.

آیفون ۱۲ پرو مکس در مقایسه با مدل پرو نمایشگر بزرگ‌تر ۶.۷ اینچی دارد و دوربین تله‌فوتو آن زوم اپتیکال ۲.۵ برابری را در اختیارتان می‌گذارد. آیفون ۱۲ پرو مکس با وزن ۲۲۸ گرمی سنگین محسوب می‌شود. ظرفیت باتری این گوشی ۳۶۸۷ میلی‌آمپر ساعت است. برای خرید مدل ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی این گوشی باید ۳۵ و ۳۷ میلیون تومان و برای مدل ۵۱۲ گیگابایتی ۵۰ میلیون تومان کنار بگذارید.

منبع:دیجیاتو

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راهنمای خرید گوشی قیمت گوشی موبایل قیمت گوشی گیگابایت حافظه داخلی میلی آمپر ساعتی میلیون تومان سنگین محسوب می شود چیپست اسنپدراگون ۸ ۲۵۶ گیگابایتی ۸ ۱۲۸ گیگابایتی رده قیمت حسگر اثر انگشت ۵ میلیون تومان شیائومی می ۱۰ T گوشی موبایل حافظه داخلی ۶ گیگابایت رم همراه شده بهره می برد میان رده شارژ سریع آیفون ۱۲ پرو گلکسی نوت ۲۰ ۸ مگاپیکسلی دوربین پشتی دوربین اصلی ۲ گیگابایتی ۶۴ گیگابایت ۲ مگاپیکسلی ۱۲ گیگابایت گوشی هم ۶ گیگابایت پیشرفته تر ۲ گیگابایت ۸ گیگابایت تومان قیمت ۴ گیگابایت مجهز شده خرید گوشی نمایشگر ۶ ارزش خرید برای خرید ترین گوشی ۶ ۷ اینچی سری اس ۲۱ فوق عریض پایین تر گوشی ها ۵G مدل ۸ آیفون SE سه گانه جی پلاس پوکو X۳ ۴ گانه مدل ها مدل ۱۲ ردمی ۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ما عمر باتری را فدای شارژ سریع در گوشی های موبایل کرده‌ایم؟

رویداد MWC 2024 محل رونمایی فناوری‌های شارژ سریع عجیب و غریبی بود که سرعت‌هایی باورنکردنی را ارائه می‌کردند. در این مراسم کمپانی‌های بزرگی مانند اوپو از سیستم‌های شارژ 240 واتی شگفت‌انگیزی رونمایی کردند که قادرند گوشی‌های موبایل را در کمتر از ده دقیقه به‌طور کامل شارژ کنند.

با وجود آن که این دسته فناوری‌ها از پیشرفت‌های بزرگ در صنعت گوشی‌های موبایل حکایت می‌کنند، سوال کلیدی مهمی را در ذهن کاربران انداخته‌اند: آیا وسواس روی رسیدن به سرعت‌های بالاتر شارژ باعث شده که از عمر باتری گوشی‌های موبایل غافل شویم؟

آیا عمر باتری در برابر شارژ سریع به حاشیه رانده شده است؟

به گزارش گجت نیوز، در حوزه ایجاد تعادل بین عمر باتری گوشی های موبایل و افزایش سرعت شارژ آن‌ها چند مساله وجود دارد که باید به‌طور دقیق‌تر مورد بررسی قرار گیرند.

شارژ سریع؛ هیجان یا بحران؟

طی ده سال اخیر پیشرفت‌های شگرفی در حوزه شارژ سریع گوشی‌های موبایل رخ داده است. احتمالا بسیاری از شما علاقمندان قدیمی‌تر به گوشی‌های موبایل با فناوری Dash Charge رونمایی شده در گوشی وان پلاس 3T که 60 درصد از ظرفیت باتری یک گوشی موبایل را در تنها 30 دقیقه شارژ می‌کرد آشنایی دارید. در آن زمان، شارژ کامل باتری یک گوشی زیر یک ساعت دستاوردی بسیار بزرگ به شمار می‌رفت!

امروز اما رقابت نزدیک و تا حدودی وسواس‌گونه کمپانی‌های گوشی‌ساز منجر به دستاوردهایی عجیب در حوزه سرعت شارژ شده؛ به‌طوری که توان شارژ گوشی‌های موبایل از ۳۰ وات به ۶۰ وات، ۸۰ وات، ۱۲۰ وات و در نهایت ۲۴۰ وات افزایش یافته است.

این پیشرفت سریع باعث شده که فرصت برای استانداردسازی پروتکل‌های مختلف شارژ سریع فراهم نشود و کاربران گوشی‌های مختلف با ابهامات متعددی در استفاده از آداپتورها و سیستم‌های شارژ روبرو شوند.

البته نکته مثبت این مساله برای کاربران نیز گسترش فناوری‌های شارژ سریع به گوشی‌های ارزان‌تر بوده است. پیش‌تر تنها گوشی‌های پریمیوم و پرچمدار بازار قادر به استفاده از فناوری‌های شارژ سریع بودند. با این وجود امروزه شاهد آن هستیم که برخی گوشی‌های میان رده یا حتی اقتصادی و ارزان‌قیمت نیز قادر به پشتیبانی از شارژرهای ۳۳ واتی هستند. در این میان همچنین برخی محصولات اقتصادی نیز رقم‌های بالاتری مثل ۶۰ یا ۷۰ وات را نشانه رفته‌اند!

کاهش شارژدهی باتری گوشی‌های موبایل در عین افزایش ظرفیت

اندازه‌گیری عمر باتری یک گوشی موبایل مساله‌ای پیچیده بوده و به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. در این خصوص میزان روشن بودن صفحه نمایش عامل اصلی است؛ اما فاکتورهای دیگری چون الگوی مصرف، میزان روشنایی صفحه نمایش و اتصال شبکه هم اهمیت فراوانی دارند.

در این خصوص تست‌های مختلفی وجود دارند که با اندازه‌گیری سنجه‌هایی مثل مدت زمان ممکن برای برقراری تماس، گشت و گذار در اینترنت و پخش ویدیو به مقایسه میزان شارژدهی باتری گوشی‌های مختلف با یکدیگر می‌پردازند.

سال ۲۰۱۶ سال بسیار مهمی برای صنعت گوشی‌های موبایل بود؛ چراکه در این سال پرچمدارانی چون سامسونگ گلکسی اس ۷ اج، گوگل پیکسل و آیفون ۷ پلاس توانستند به شارژدهی‌های فوق‌العاده بیش از سی ساعته حین برقراری تماس‌های تلفنی دست پیدا کنند.‌

با این وجود در حال حاضر اکثر گوشی‌های پرچمدار مدرن مثل پیکسل ۶ گوگل، گلکسی اس ۲۱ اف ای و گلکسی اس ۲۴ به‌سختی به چنین آماری نزدیک شده یا هرگز توانایی ارائه چنین شارژدهی را ندارند!

همچنین شارژدهی ضعیف باتری گوشی‌های مدرن در استفاده مکرر و پیوسته از صفحه نمایش و سایر اجزای داخلی نیز دیگر نگرانی مهم در حوزه گوشی‌های موبایل به شمار می‌رود. برای توضیح بیشتر در این خصوص باید توجه کرد که اکثر گوشی‌های پرچمدار مدرن قادرند در استفاده سنگین از گوشی‌های موبایل شارژدهی تنها ۶ یا ۷ ساعته داشته باشند.

بنابراین دستیابی به شارژدهی دو یا حتی یک روزه در صورت استفاده مدام از گوشی‌های موبایل مساله‌ای‌ست که حداقل در حال حاضر دست‌نیافتنی به نظر می‌رسد.

استفاده روزمره از گوشی‌های موبایل مدرن نیز تا حد زیادی گویای این نگرانی است. برای مثال، گوشی پیکسل ۲ ایکس ال گوگل با باتری ۳۵۲۰ میلی آمپر ساعتی قادر است در استفاده سنگین شارژدهی حدودا شش ساعته داشته باشد.

این میزان شارژدهی هم‌تراز گوشی پیکسل ۶ با ظرفیت باتری ۴۶۰۰ میلی آمپر ساعت ارزیابی می‌شود! به‌طور مشابه، گلکسی اس ۷ اج نیز شارژدهی ۵ الی ۶ ساعته دارد که هم‌تراز با شارژدهی گلکسی اس ۲۲ اولترا، پرچمدار سال ۲۰۲۲ سامسونگ است!

دلیل این مساله البته عقب‌گرد فناوری ساخت باتری گوشی‌های موبایل یا عملکرد پرمصرف‌تر دستگاه‌های جدید نیست؛ بلکه واقعیت این است که علیرغم تمامی پیشرفت‌های صورت گرفته در طراحی و ساخت باتری گوشی‌های موبایل، افزایش ظرفیت آن‌ها و عملکرد بهینه‌تر اجزای مختلف دستگاه‌های مدرن، الگوی مصرف کاربران جدیدتر مثل ضبط ویدیوهای 4K، استفاده دائمی از دیتای موبایل، بازی‌های سنگین و پرجزئیات یا روشنایی بالا باعث می‌شوند که شارژدهی گوشی‌های موبایل مدرن بسیار کمتر از قبل باشد.

ایجاد توازن منطقی بین این عوامل افزایش یا کاهش شارژدهی باتری گوشی‌های موبایل کلید موفقیت یک گوشی موبایل در بخش شارژدهی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید پسته از فروشگاه اینترنتی
  • خرید انواع ویپ و پاد به صورت عمده و تکی با بهترین قیمت
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۹ فروردین ۱۴۰۳/ نمای جدید از بازار موبایل
  • آشنایی با ابزار تعمیرات موبایل
  • راهنمای جامع خرید کابل برق
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
  • برای خرید بهترین گوشی میان‌رده بازار چقدر باید هزینه کرد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۷ فروردین ۱۴۰۳/ بودجه مورد نیاز برای خرید بهترین میان‌رده بازار
  • آیا ما عمر باتری را فدای شارژ سریع در گوشی های موبایل کرده‌ایم؟
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی + دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۷ فروردین)