Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@04:10:04 GMT

رژیم صهیونیستی سفیر مکزیک را احضار کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۸۹۳۰

رژیم صهیونیستی سفیر مکزیک را احضار کرد

به گزارش مهر به نقل از رسانه صهیونیستی هاآرتص، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه از احضار سفیر مکزیک خبر داد.

بر اساس اعلام این رسانه، دلیل این رویداد اعتراض صهیونیست ها به رأی مثبت مکزیک در شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام شده است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص این اقدام ادعا کرد که یک کشور دوست با روابط دوجانبه مستحکم می‌بایست درک بیشتری از چالش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی از خود نشان دهد!

این در حالیست که صهیونیست های اشغالگر دیروز نیز در اقدامی مشابه سفیر فیلیپین را حضار کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد پنج شنبه شب گشودن تحقیق درباره جنایات ارتکابی در جنگ اخیر بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در غزه را تصویب کرد.

این در حالیست که هفته گذشته ۲۴ کشور از اعضای شورای حقوق بشر با این تحقیق موافقت کردند، ۶ عضو با این تحقیقات مخالفت کردند و ۱۴ کشور هم رای ممتنع دادند.

این پیش نویس توسط سازمان همکاری اسلامی و هیات فلسطینی در سازمان ملل ارائه شده بود.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل هم پیش از این گفت که حملات هوایی اسرائیل که به مرگ شمار زیادی از غیرنظامیان و وارد آمدن خسارات سنگین به نوار غزه انجامید، احتمالاً از مصادیق «جنایات جنگی» است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «میشل باچله» کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که حملات اخیر رژیم صهیونیستی به منطقه تحت محاصره نوار غزه که بیش از ۲۰۰ شهید برجای گذاشته است، در صورتی که معلوم شود [حمله‌ای] نامتناسب بوده، احتمالاً مصداق «جنایت جنگی» است.

میشل باچله در آغاز نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در پنج شنبه گذشته که به درخواست پاکستان- به نمایندگی از سازمان کنفرانس اسلامی- و فلسطین برگزار شد، این اظهارات را بیان کرد.

این مقام سازمان ملل گفت که تاکنون هیچ شواهد و مدارکی یافت نشده که نشان دهد از ساختمانهای مسکونی در نوار غزه که مورد حمله جنگنده‌های ارتش صهیونیستی قرار گرفته‌اند، برای مصارف نظامی استفاده شده است.

کمیساریای عالی حقوق بشر خطاب به این شورا در ژنو گفت: در صورتی که روشن شود، حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه نامتناسب بوده است، این حملات ممکن است مصداق جنایات جنگی باشند.

گفتنی است، در ۱۱ روز درگیری نظامی میان نظامیان صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین در نوار غزه که از روز دهم ماه مه آغاز شد، دست کم ۲۵۳ فلسطینی از جمله ۶۶ کودک به شهادت رسیدند و بیش از ۱۹۰۰ تن دیگر زخمی شدند

منبع: الف

کلیدواژه: حقوق بشر سازمان ملل رژیم صهیونیستی شورای حقوق بشر نوار غزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف نتانیاهو از حمله به رفح چیست؟

به گزارش تابناک به نقل از میزان - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دیپلمات‌های غربی گفته که به پیشبرد طرح حمله زمینی به رفح در جنوب غزه ادامه خواهد داد. 

مقامات غربی گفتند که تاکید بر حمله به رفح نشان‌دهنده قصد نتانیاهو برای انجام عملیات گسترده در این شهر پرجمعیت است.

مقامات آمریکایی از جمله جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی واشنگتن قرار است از سوی همتایان صهیونیست خود در مورد برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح مطلع شوند. 

آمریکا با یک دوراهی مواجه است؛ زیرا تاکنون گفته که هیچ طرح معتبری از سوی رژیم صهیونیستی برای آنچه بیرون راندن حماس از رفح خوانده شده، و جلوگیری از فاجعه انسانی در این شهر، دریافت نکرده است. اما زبان آمریکا که زمانی حمله به رفح را رد می‌کرد به تدریج ضعیف شده است.

ژستگیری فریبکارانه آمریکا در حالی است که منابع آگاه می‌گویند که آمریکا به طرح رژیم صهیونیستی برای عملیات در شهر رفح در جنوب غزه چراغ سبز نشان داده است.

این منابع می‌گویند: دولت آمریکا طرحی را که پیش‌تر از سوی کابینه اسرائیل در مورد عملیات نظامی در رفح ارائه شده بود، پذیرفته است.

نتانیاهو همیشه گفته است که متعهد به آنچه پیروزی نظامی کامل خوانده، بوده و این هدف بدون حمله به رفح دست نیافتنی است. 

دیوید کامرون و آنالنا بائربوک، وزیران خارجه انگلیس و آلمان در ظاهر از نتانیاهو خواسته‌اند که تلاش‌های خود را روی دستیابی به توافق آتش‌بس با مقاومت متمرکز کند که به آزادی شهرک‌نشینان زندانی در نوار غزه منجر شود.

از شهر رفح چه می‌دانیم؟
رفح، شهری در امتداد مرز نوار غزه و مصر به نیمه شرقی در منطقه غزه و نیمه غربی در مصر تقسیم شده است. 

رفح شامل تنها گذرگاه مرزی به داخل و خارج از نوار غزه است؛ گذرگاهی که برای عبور افراد به جای مقادیر زیاد کالا طراحی شده است.

ساکنان غزه که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه آواره شده بودند، مجبور به پناه بردن به این شهر شلوغ شدند. این شهر به آخرین پناهگاه برای غیرنظامیان تبدیل شده است.

 رژیم صهیونیستی در حالی با حمایت‌های آمریکا قصد آغاز عملیات نظامی گسترده در رفح را دارد که بیش از یک میلیون غیرنظامی پس از فرار از جنگ در بخش‌های دیگر نوار به این شهر پناه برده‌اند. 

اشغالگران مدعی هستند که سران حماس و همچنین شهرک‌نشینان زندانی شده از سوی مقاومت در این شهر حضور دارند.

به گفته عمر رحمان، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی و فلسطین در اندیشکده شورای خاورمیانه برای امور جهانی، عملیات نظامی قریب الوقوع در رفح قصد دارد صد‌ها هزار فلسطینی را برای همیشه آواره کند.

او گفت که جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه همیشه یک کارزار بسیار گسترده‌تر علیه مردم فلسطین و نه فقط مقاومت بوده است. وی گفت که طرح‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح شاهد دیگری بر این موضوع است. 

دیگر خبرها

  • واکنش سازمان ملل به کشف گور جمعی در خان یونس
  • واکنش سازمان ملل به کشف گور جمعی در جنوب غزه
  • آمار وحشتناک از ۲۰۰ روز وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه
  • (ویدیو) تکذیب احضار سفیر سوئیس به سپاه پاسداران
  • احضار سفیر سوئیس به سپاه تکذیب شد
  • سخنگوی وزارت خارجه: مقامات ذی‌ربط احضار سفیر سوئیس به سپاه را تکذیب کردند | تبادل پیام با آمریکا
  • طوفان الاقصی| مقام سازمان ملل: زمان پایان اشغالگری فرا رسیده است
  • تحریم‌های آمریکا ممکن است شامل تیپ «گولانی» نیز بشود
  • هدف نتانیاهو از حمله به رفح چیست؟
  • سازمان ملل: اسرائیل مانع از رسیدن سوخت به بیمارستان‌های نوار غزه می‌شود