Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@04:18:48 GMT

سرانه مصرف شیر در آذربایجان شرقی ۹۵ لیتر است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۳۸۳۹

سرانه مصرف شیر در آذربایجان شرقی ۹۵ لیتر است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت شیر ایران در آذربایجان شرقی گفت: مصرف سرانه شیر در آذربایجان شرقی بالاتر از میانگین کشوری (۸۵ لیتر) بوده و بر اساس منبع اطلاعاتی ما ، بالغ بر ۹۵ لیتر است.

مرتضی اعیانی در نشست خبری با اشاره به این‌که مصرف لبنیات و به خصوص شیر در طول ۱۰ سال گذشته سیر نزولی دارد، افزود: مصرف سرانه کشور در راستای وضعیت اقتصادی نابسامان از سال ۹۰ با بیش از ۱۰۰ لیتر تاکنون سیر نزولی داشته است و به نظر می‌رسد که این روند ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه استان، از افتتاح دو واحد دام داری صنعتی با ظرفیت اسمی ۵۰۰۰ راس دام تحت این مجموعه خبر داد و افزود: با افتتاح این مجموعه‌ها که در هر پروژه برای ۱۷۰ نفر اشتغالزایی می‌شود، شرکت پگاه به صورت مستقیم وارد حوزه تولید شیر خواهد شد و در این راستا ظرفیت تولید محصول شیر استریل خود را به ۳۶۰ تن خواهد رساند.

وی در خصوص میزان صادرات محصولات پگاه نیز گفت: در سال ۹۹، به میزان ۸۴ هزار تن محصولات پگاه از ۱۷ کارخانه صنایع شیر ایران، به ارزش ۷۰ میلیون دلار تولید شده و به ۱۹ کشور خارجی صادرات شده است. در دو ماه گذشته نیز بالای یک میلیون دلار تنها از شرکت پگاه آذربایجان شرقی محصولات لبنی و به خصوص پودری تولید کرده و اغلب به کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان صادر کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که حدود ۱۰۰۰ تن محصول اغلب محصولات پودری با ارزشی بیش از ۸۰ میلیارد تومان از استان صادر خواهد شد، گفت: امسال برنامه داریم تا میزان صادرات شرکت را سالانه به ۴۲۵ تن برسانیم.

اعیانی با اشاره به فروش ۱۰۹ میلیارد تومانی محصولات شرکت پگاه استان در اردیبهشت ماه، گفت: در شرکت پگاه استان، بیش از ۴۰ نوع محصول تولید می‌شود که با این میزان فروش، ۲۲ درصد نسبت به بودجه، افزایش فروش داشتیم. حدود ۲۵ درصد نیز جذب شیر خام نسبت به سال ۹۹ افزایش یافته است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع موارد نگه دارنده در محصولات، تاکید کرد: به جرات می توان گفت که هیچ گونه مواد نگهدارنده در محصولات پگاه استفاده نمی‌شود و این محصولات بر اساس بالاترین استانداردها تولید می‌شوند.

وی با اشاره به افزایش قیمت محصولات لبنی در طول سال گذشته، گفت: در بحث قیمت گذاری، سازمان حمایت از مصرف کننده، تصمیم گیرنده نهایی است و شرکت‌های تولیدکننده نقشی در این زمینه ندارند و البته طی هفته‌های گذشته نیز هیچ گونه دستوری جهت افزایش قیمت دریافت نکرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شير محصولات لبنی آذربایجان شرقی شرکت پگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل قرارداد واگذاری، تولید و تکثیر بذر گندم ارقام باسیلو و اوکلید طی آیینی به امضای صمد بهزاد مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان و محمدعلی وهابیان مدیرعامل شرکت ارس بذر به امضا رسید.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در این آیین، با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های موجود کشاورزی در منطقه مغان گفت: شرکت ارس بذر، فعالیت‌هایی در زمینه تولید بذر گندم و سایر محصولات دارد و کشت و صنعت مغان به عنوان سهامدار این شرکت به منظور استفاده هر چه بیشتر از توانایی آن در صدد است تا در حوزه تولید بذر، نقش جدیدی به این شرکت واگذار کند.
صمد بهزاد، برندسازی به خصوص در حوزه بذر و نیز توجه به زنجیره ارزش و تولید محصولات کشاورزی صادرات محور را یکی از برنامه‌های شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ذکر کرد و افزود: کشت و صنعت مغان در تولید محصولات کشاورزی به خصوص در عرضه محصولات لبنی و دامی صاحب برند مغانه شده است.
وی واگذاری امتیاز و مالکیت معنوی گندم ارقام باسیلو و اوکلید از سوی شرکت تحقیق و تولید ارس بذر به شرکت کشت و صنعت مغان را موجب ایجاد فرصت فعالیت جدیدی در تاریخ این مجتمع عظیم تولیدی عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: شرکت تحقیق و تولید ارس بذر نقش مهمی در بررسی و تحقیق در زمینه یافتن ارقام برتر و سازگار در محصولات زراعی در منطقه دارد و بر همین اساس، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خود را موظف به حمایت از این موسسه می‌داند و برای بهبود شرایط توسعه و تولید بذور محصولات زراعی از این مجتمع حمایت می‌کند.
وی اضافه کرد: کشت و صنعت مغان در نظر دارد تا با توجه به توانمندی تولید ارقام گندم در این منطقه و مناطق معتدل و سردسیر استان اردبیل، علاوه بر تأمین بذور مورد نیاز خود، منطقه، استان و سایر استان‌های شمال غرب کشور، نسبت به صادرات این ارقام با برند مغانه به کشور‌های خارجی نیز برنامه ریزی و اقدام کند.
بهزاد تاکید کرد: خودکفایی در حوزه‌های زراعی و تامین بذر نقش چشمگیری در استقلال کشور دارد و تجربه نیز نشان داده است که تولید بیش از پیش به امنیت غذایی کشور انجامیده و حتی به اقتدار غذایی منجر شده است و بر همین اساس، شرکت کشت و صنعت مغان، تلاش خود را برای تولید بذر به منظور تامین نیاز کشور و حتی صادرات آن متمرکز کرده است.

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟
  • قدردان دغدغه مندی وزیر صمت درباره شرکت مس آذربایجان هستیم
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود