Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس- هر چقدر به ایام انتخابات ریاست جمهوری نزدیک تر می‌شویم برنامه‌های سیاسی و انتخاباتی دانشجویان و تشکلهای دانشجویی با قدرت بیشتری پیگیری می‌شود. تشکل‌های دانشجویی مختلف این روزها با دعوت از کاندیداها و نمایندگان آنها به بررسی و تحلیل برنامه‌های آنها برای حل مشکلات می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از برنامه‌هایی هم مورد استقبال مردم قرار گرفته، تربیون‌ آزادهایی است که دانشجویان بسیجی و برخی از تشکل‌های دانشجویی برگزار می‌کنند. مردم با حضور در این برنامه‌ها از دغدغه های خود و مشکلات و مسائل جامعه و کشور می گویند و از ناکارآمدی برخی مسئولان گلایه می‌کنند. این برنامه نه تنها باعث شور و شوق و افزایش مشارکت مردم در برنامه‌های سیاسی شده، بلکه در آن نگاه ها و نظرات طیف های مختلف مردم بازگو می‌شود. نکاتی که دانشجویان قرار است آنها را جمع بندی و در نهایت به عنوان مطالبه عمومی مطرح کنند.

 

 

سکانس اول ، دانشگاه علم و صنعت ایران ، مطالبات مردمی محور تریبون آزاد دانشجویان

دانشجویان بسیجی دانشگاه علم و صنعت از جمله دانشجویانی هستند که در حوزه برگزاری تریبون های آزاد دانشجویی - مردمی بسیار فعال شده‌اند و در هفته ۲ بار در روزهای یکشنبه و چهارشنبه اقدام به برگزاری تریبون آزاد مردمی می کنند.

در این برنامه دانشجویی، مردم از وضعیت بد معیشتی  تا حقوق و دستمزدهای پایین، عدم حمایت مسئوولین مربوطه از آنان، وجود رانت و تبعیض و بی‌عدالتی‌های مختلف که هر کدام مردم را گله مند کرده، می گویند. 

این‌ مسائل و موارد ذکر شده وقتی دردناک تر می‌شود که آنان از شعارهای محقق نشده بسیار زیادی که دولت فعلی به آنان داده است و بواسطه آن رأی گرفته، می‌گویند و گلایه می‌کنند. برخی از مردم معتقدند که فریب شعارها را خورده و انتخاب درستی نداشته‌اند.

 

سکانس دوم ، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، نظرات مردمی صدای جمهور

 دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر وظیفه مؤذن جامعه بودن را با حضور در میان مردم و نظرخواهی از آنها درباره انتخابات انجام می‌دهند تا بتوانند در جهت شنیده شدن صدای مردم در حد توان خود، قدمی بردارند.

این دانشجویان با تشکیل حلقه‌هایی در نقاط مختلف شهر اقدام به برگزاری تریبون‌های مختلف با عنوان صدای جمهور کرده اند و هدفشان از این کار شنیدن انتقادات مردم و آگاه سازی جامعه از شرایط کشور و حضور در انتخابات است.

 

 

سکانس سوم ، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ، تاثیر انتخابات در سرنوشت مردم

دانشجویان دانشگاه تهران با سوالات محوری در رابطه با وضعیت اقتصادی و معیشتی فعلی مردم و همچنین پرسش هایی ناظر به انتخابات پیش‌رو،  از مردم درمورد علل این وضعیت اقتصادی و معیشتی می‌پرسند. مردم معتقدند مسئولین  دولت فعلی هیچ ارزشی برای ملت قائل نیستند و هر کدام به فکر منافع خود هستند و نیازهای مردم جز اولویتشان نیست.

مردم در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات پیش رو رأی خواهند داد یا خیر و اینکه فرد مورد نظر چه ویژگی‌های باید داشته باشد اظهار داشتند: رأی نخواهند داد و برخی دیگر می‌گویند برای اصلاح وضع موجود به فردی که کارنامه اش حرف و شعارهای او باشد، رأی خواهند داد.

 

 

سکانس چهارم ، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی ،  مناظره‌ی شبیه سازی شده‌ی انتخابات

 دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی هم با حضور در نقاط مختلف شهر، محیط و فرصتی را برای بازگو شدن مطالبات و اعتراضات مردم اختصاص دادند و در واقع صدای مردم شدند. مردم نیز با استقبال از این فرصت که دانشجویان مهیا کرده اند از وضعیت بد معیشتی و مالی خود و همچنین اوضاع نابسامان اقتصادی در این روزها خصوصا در بین کسبه مختلف و صاحبان شغل های آزاد می‌گویند که هیچ حمایتی از آنان صورت نمی‌گیرد و به حال خود رها شده‌اند.

دانشجویان این دانشگاه طی هفته های اخیر با برگزاری تریبون‌های مختلف در میان مردم، سعی کردند صدای مطالبات آنان باشد.

 

 

سکانس پنجم ، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی، تریبون مردمی دانشجویی 

دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی هم با اجرای میدانی «تریبون آزاد مردمی» در میدان های اصلی شهر تهران، شنونده صحبت ها و درد و دل های مردم بوده و اعتراضات آن ها را از وضعیت بد معیشتی و اقتصادی کشور می شنوند. دانشجویان با نوشتن درخواستی از مردم می خواهند که مسائل و مشکلات اصلی خانواده  و موضوعات مربوط به جامعه وکشور را بیان کنند. 

دانشجویان با صحبت‌‌های خود از مردم می‌خواهند که برای اصلاح وضعیت موجود به فردی رأی دهند که کارنامه و عملکرد او نشان‌دهنده عزم راسخ برای حل مشکلات است و تنها شعار و حرف نمی‌زند دانشجویان خطاب به مردم اعام می کنند که هیچ کس جز خود مردم توانایی اصلاح شرایط موجود را ندارد و همه با هم باید برای تغییر این روند تلاش کرده و فرد مناسب را انتخاب کنند.

دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کشور تا پایان انتخابات، این تریبون‌های مردمی خود را ادامه می دهند و صدای اعتراضات و مطالبات مردم شده و برای احقاق خواسته‌‌ها و حقوق مردم تلاش می کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری دانشجویان دانشگاه بسیج دانشجویی دانشجویان دانشگاه برگزاری تریبون تریبون آزاد برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنوراه «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟

دو سال پس از برگزاری آخرین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» حالا نوید دوباره جان گرفتن این جشنواره که مهمترین گردهمایی دانشجویان اهل قلم است به گوش می‌رسد.

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو- سعید جلیلی: دو سال پس از برگزاری آخرین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» حالا با فراز و فرودهای بسیاری که در طول این مدت رخ داده، نوید دوباره جان گرفتن این جشنواره که مهمترین گردهمایی دانشجویان اهل قلم است به گوش می‌رسد.

با وجود وعده برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر در بهمن ماه ۱۴۰۲ اما، برگزاری اختتامیه جشمواره دوباره به تعویق افتاد تا انتظار دانشجویان همچنان پابرجا بماند این چشم انتظاری به تاریخ جدید موکول شود؛ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳.

 

سرانجام اما پس از وقفه‌های طولانی، در آخرین اطلاعیه از سوی معاونت فرهنگی واجتماعی، سیزدهمین جشنواره «تیتر» از تاریخ ۱۵ الی ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌گردد!

اطلاعیه را اینجا بخوانید

این مسئله باعث شد در برنامه شانزده آذر با حضور متین منتظمی، دییر جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ پیرامون سوالات و شبهات ایجاد شده گفت‌وگویی داشته باشیم.

 

چرا بین جشنواره تیتر ۱۲ و ۱۳ یک وقفه دو ساله افتاده است؟

منتظمی در ابتدا گفت: عاملی مثل بیماری کرونا نه تنها برای جشنواره نشریات دانشجویی بلکه برای اکثر برنامه‌ها وقفه جدی ایجاد کرد. چون برای تیتر لازم بود یک اجتماعی به‌وجود بیاید و داور‌ها و دانشجویان در کنار هم جمع شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



آیا جایگاه قلم و نشریات دانشحویی در دیدگاه مسئولین تنزل پیدا کردعه است؟

منتظمی گفت: اتفاقا برگزاری جشنواره دغدغه مسئولین بوده است. در کلیت ماجرا فعالیت دانشجویی ما کاهش پیدا کرد، چون دو ورودی ما دانشگاه را ندیدند و از سردر دانشگاه وارد نشدند که در آن فضا قرار بگیردند و آموزش مجازی بود. سعی شد پس از کرونا دانشجویان به عرصه بازگردند.

چرا اختتامیه جشنواره از بهمن سال ۱۴۰۲ به اردیبهشت سال ۱۴۰۳ منتقل شده؟

منتظمی پاسخ داد: اول باید جشنواره را تعریف کنیم، فراخوان و داوری مرحله اول و دوم انجام گرفته، اما اختتامیه به تعویق افتاده است. این ناهماهنگی نبوده و نباید از این اصطلاح استفاده کرد.

وی ادامه داد: در زمانی که دانشجویان در سال بعد از کرونا و حوادث ۱۴۰۱ قرار گرفته و با انتخابات و... درگیرند، رایزنی صورت گرفت و وزارت بهداشت گفت ما پیک برنامه داریم و از این جهت نگرانیم که امکان تهیه بلیط برای مشهد (محل برگزاری جشنواره) با مشکل مواجه شود. پس ما گفتیم روزه شک دار نگیریم و اختتامیه را بعد از ماه رمضان برگزار کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


علت تداخل میان نمایشگاه رسانه‌های ایران (مطبوعات) و جشنواره تیتر چه بود؟

منتظمی گفت: دلیل اصلی نحوه برگزاری نمایشگاه مطبوعات را باید از وزارت فرهنگ جویا شد.
وی با اشاره به ساختار شورای سیاستگذاری جشنواره نشریات تیتر افزود: ما اعتقاد داشتیم می‌شود استعداد‌های نشریات دانشجویی را کشف کرد و به رسانه‌ها متصل کرد.
تلاش ما این است که در سال آینده یک تلاقی شکل بگیرد تا نشریات دانشجویی در نمایشگاه مطبوعات هم در آن حضور داشته باشند.


منتظمی در پایان گفت: تیتر امسال یک فرقی با سال‌های قبل دارد، اولا اینکه بعد از دوسال وقفه و شرایط کرونایی برگزار می‌شود که قطعا بلند کردن این علم پس ز وقفه سختی‌هایی دارد تا دوباره مرتب شود و بازه ارسال آثار هم دوساله در نظر گرفته شده است.

چرا با وجود دو ساله شدن بازه ارسال آثار، مشارکت و آثار ارسالی کاهش پیدا کرده است؟
منتظمی بحث کرونا و دوری دانشجو از دانشگاه علت اصلی کاهش مشارکت دانشجویان پایین آمدن آثار ارسالی عنوان کرد و گفت: پس از همه‌گیری بیماری کرونا اثر فضای مجازی علت اصلی آن است که سعی کردیم امسال تابوی فضای مجازی بشکنیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فیلم کامل

 

بیشتر بخوانید:

مرثیه‌ای ناسروده برای نشریات دانشجویی/ جشنواره‌ای که تیترش پرکشید! حذف نشریات دانشجویی جزئی از فرایند سیاست‌زدایی از دانشگاه است / نظارت قبل از چاپ خلاف قوانین مطبوعات و اصول آزادی بیان

دیگر خبرها

  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنواره «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟+فیلم
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنواره «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟
  • گردهمایی دانشجویان اهل قلم پس از ۲ سال/ جشنوراه «تیتر» دوباره جان می‌گیرد؟
  • اعلام مبلغ وام‌های شهریه نیمسال دوم دانشگاه پیام نور/ ثبت‌نام آغاز شد
  • مبلغ وام شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور اعلام شد
  • ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی آغاز شد