Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@23:45:18 GMT

قاب‌های امید در فضای ناامیدی پاندمی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۳۵۷۹

قاب‌های امید در فضای ناامیدی پاندمی

نمایشگاه «قاب‌های کوچک بهاری» در روزگاری که افزایش شیوع کرونا در کشور، موجی از ناامیدی را در جامعه به راه انداخته بود، برگزار شد. آثار این نمایشگاه که با موضوع بهار خلق شده بودند، تلاش کردند تا هر چقدر هم کوچک، روزنه‌هایی از امید را به زبان هنر نشان دهند.

مهناز رونقی، هنرمند و استاد دانشگاه در رشته مطالعات فرهنگی و رسانه که در این نمایشگاه سه اثر داشته است، در گفت‌وگویی با ایسنا در این زمینه اظهار کرد: این نمایشگاه از ۳۱ اردیبهشت تا ۵ خردادماه توسط گروه هنری شاد، در گالری زرنا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنوان نمایشگاه «قاب‌های کوچک بهاری» و اولین نمایشگاه حضوری این گالری در سال ۱۴۰۰ بود که در آن آثاری با موضوع بهار سال جدید در حوزه‌های نقاشی، عکاسی و مجسمه به نمایش گذاشته شد. من نیز در این نمایشگاه سه عکس داشتم که از فرودین و اردیبهشت امسال از فضای بهاری ثبت کرده بودم. 

اثری از مهناز رونقی در نمایشگاه «قاب‌های کوچک بهاری»

او درباره انگیزه حضورش در این نمایشگاه نیز خاطرنشان کرد: آن چیزی که من را به سمت حضور در این نمایشگاه پیش برد، نمایش قاب‌های امید در فضای ناامیدی پاندمی بود. این نمایشگاه، هم نمایش امید در این روزها بود و هم امیدی به فعالیت دوباره به صورت حضوری در گالری‌ها.

دکتر رونقی که در حوزه سینما و فیلمسازی هم فعال است، یادآور شد: در دوران کرونا فعالیت هنری نداشتم و بیشتر مشغول نوشتن بودم، اما این نمایشگاه و فضای امیدوارکننده‌ای که داشت، انگیزه‌ای شد تا در این نمایشگاه نیز حضور پیدا کنم.

عکسی از مهناز رونقی در نمایشگاه «قاب‌های کوچک بهاری»

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا نمایشگاه هنري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: مریم سادات ظهوریان عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره تغییرات پیش روی نمایشگاه سی‌وپنجم، گفت: فضاهای نمایشگاهی با توجه به تکمیل‌تر شدن فضای مصلی امام خمینی(ره)، امسال وسیع‌تر است و فضای بهتر و بیشتری در اختیار نمایشگاه کتاب قرار گرفته است. با تکمیل فضاهای مصلی امام خمینی(ره) حتی بخش‌هایی که در دوره‌های قبل در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود به نحو کاملتری در اختیار ناشران قرار می‌گیرد. به طور کلی نظم نمایشگاه کتاب هر سال بیشتر شده و از تجربه سال‌های قبل نیز بهره‌برداری می‌شود.

توسعه دیپلماسی فرهنگی با نمایشگاه کتاب

امیرحسین بانکی‌پورفرد عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره نقش و جایگاه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور، گفت: نمایشگاه کتاب تهران یک جمع‌بندی از کل فضاهای فرهنگی کشور در بازه زمانی یکسال گذشته محسوب می‌شود، که به صورت یکجا می‌توان تأثیر آن را بر دیگر شئون مشاهده کرد. در بخش بین‌الملل نمایشگاه نیز که کتاب‌هایی از ناشران دیگر کشورها عرضه می‌شود، زمینه برای دیپلماسی فرهنگی فراهم است و می‌تواند نقطه اصلی مزیت کشور ما در جهان اسلام و کل دنیا باشد. از این نظر کمتر به این کارکرد نمایشگاه توجه شده است.

حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

حسین ریگی، کارگردان سینما که با فیلم «میرو» در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بود، با اشاره به رویداد فرهنگی بزرگ سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: وقتی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وارد می‌شویم متوجه جنب و جوش کسانی خواهیم شد که کتاب و مطالعه در زندگی‌شان تاثیر گذاشته است. آنها حامل یک انرژی مثبت هستند و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

فراخوان مشارکت مردمی در تولیدات رسانه‌ای

کمیته روابط عمومی نمایشگاه درنظر دارد، از شهروند – خبرنگارانی که درباره این دوره از نمایشگاه کتاب در صفحات یا کانال های خود در شبکه‌های اجتماعی تولید محتوا می‌کنند یا به بازنشر اخبار ستاد خبری نمایشگاه می‌پردازند، تقدیر کند. آن دسته از شهروند – خبرنگارانی که علاقه مند هستند در فاصله بین اول اردیبهشت تا پنجم خرداد ۱۴۰۳ اخبار یا محتواهایی مرتبط از روند آماده سازی تا روزهای برپایی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را منتشر کنند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

کد خبر 845799 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه بین‌المللی تهران کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری نمایشگاه

دیگر خبرها

  • گلچینی از گل و گیاه ۵ استان کشور در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • نمایش شکست آمریکا در طبس در بیلبورد‌های پایتخت
  • نمایش دستاوردهای جهاددانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال