Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر فیلم سینمایی «شهربانو» گفت: روستاییان در اکثر سریال‌ها مدرن و امروزی نشان داده می‌شوند، اما در سریال «روز‌های آبی» همان پاکی حقیقی، صفا،سادگی و زیبایی‌های روستا و مردمانش به نمایش گذاشته شده است.

سامان صفاری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون سریال «روز‌های آبی» گفت: سریال «روز‌های آبی» فضایی متفاوت و فیلمنامه متفاوتی نسبت به کار‌های قبلی من داشت و حضور در این سریال برای من تجربه جدیدی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستاییان در اکثر سریال‌ها مدرن و امروزی نشان داده می‌شوند، اما در این سریال همان پاکی و صفا و سادگی و زیبایی‌های روستا به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

وی همچنین پیرامون بازخوردهایی که تاکنون در مواجهه با این سریال دریافت کرده است بیان کرد: سال‌ها است مردم حتی نمی‌دانند که شبکه پنج صدا و سیما سریال می‌سازد و به نوعی این شبکه نسبت به شبکه‌هایی چون سه، یک و دو مهجورتر است. با این حال سریال «روز‌های آبی» تا به اینجای کار خیلی خوب دیده شده است. وقتی در میان مردم هستم احساس می‌کنم سریال را دنبال کرده‌اند و بازخورد‌های خوبی هم گرفتم. در فضای مجازی هم این سریال بار‌ها دیده شده و مردم با فضا و داستان آن ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند.

وی در همین راستا اضافه کرد: مجموعه عوامل و بازیگران خیلی خوب این سریال همچنین قاب‌های زیبای آن در مجموع این اثر تلویزیونی را جذاب و دلنشین کرده است. امیدوارم در ادامه مخاطبین بیشتری هم به جمع مخاطبان اضافه شوند.

صفاری پیرامون مضمون سریال «روز‌های آبی» بیان کرد: به نظرم حتما شرایط این روز‌های ایران باعث هر چه بیشتر دیده شدن سریال «روز‌های آبی» شده است. تم سیاسی سریال «روز‌های آبی» در بستری جذاب برای مخاطبین روایت شده و قطعا فضای سیاسی حاکم بر جامعه هم به این سریال کمک کرده و می‌کند.

وی همچنین درباره حضور خود در فیلم سینمایی «شهربانو» که این روز‌ها در سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش در آمده است بیان کرد: فیلم سینمایی «شهربانو» فیلمی مادرانه و مستقل به کارگردانی مریم بحرالعلومی است که با توجه به بودجه پایین و امکانات کم بسیار فیلم خوش ساختی است و فیلمنامه محکم و خیلی خوبی به قلم پژمان تیمورتاش دارد. خوشحالم که پس از همکاری با نرگس آبیار در فیلم «شیار ۱۴۳» بار دیگر با یک کارگردان زن سینمای ایران کار کردم.


وی در همین راستا ابراز کرد: با اینکه من جزو آخرین بازیگرانی بودم که به فیلم سینمایی «شهربانو» پیوستم، اما خوشحالم با دورخوانی و تمرینات زیاد در مدت زمان محدودی توانستم نقش را در بیاورم. من در این فیلم در نقش علیرضا پسر شهربانو با بازی فرشته صدرعرفایی ایفای نقش کرده‌ام و معتقدم شانس آوردم در این فیلم بازی داشتم. علیرضا در این فیلم لحن متفاوتی دارد و پذیرش این نقش برای من خطرناک و پر ریسک بود. تلاش کردم مخاطبین نقش علیرضا را بپذیرند و در نهایت قضاوت نهایی با مخاطبان فیلم است.

بازیگر سریال «روز‌های آبی» با اشاره به اینکه فیلم سینمایی «شهربانو» مضمونی اجتماعی دارد و به یک چالش خاص می‌پردازد اضافه کرد: این فیلم می‌توانست به راحتی در جشنواره ملی فیلم فجر با آثار دیگر رقابت کند که متاسفانه این امکان در جشنواره ملی فیلم فجر رخ نداد که البته دلایل خاص خودش را هم داشت. خوشحالم که در این روز‌های کرونایی این فیلم دیده و مورد استقبال مردم واقع شده است.

سامان صفاری در انتها خاطرنشان کرد: در روز‌های جشنواره جهانی فیلم فجر دو بار شانس این را پیدا کردم تا با تماشاگران در سینما فیلم را ببینم و همزمان با پایان غم‌انگیز فیلم متوجه شدم مردم هم اشک ریخته‌اند و متاثر شده‌اند. همانطور که می‌دانید این فیلم به سانس ویژه هم رسید و این اتفاق بسیار خوبی برای تمامی عوامل فیلم از جمله کارگردان محترم آن مریم بحرالعلومی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار تلویزیون صدا و سیما فیلم سینمایی روز های آبی فیلم فجر روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۴۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نون خ ۵» چهره زیبای سیستان و بلوچستان را به مردم نشان داد

حسین سلطان‌محمدی کارشناس و منتقد سینما و تلویزیون درباره مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» گفت: توانایی سازندگان مجموعه «نون خ» در سری پنجم، برای دیدن ایران و ایرانی، با نگاه طبیعی و مثبت به سیستان و بلوچستان و مشخصاً چابهار، فراتر از داستان‌سرایی، ما را به افتخار کردن و بالیدن به سرزمین‌مان، سوق داده است. 

وی عنوان کرد: این مجموعه داستانی که چندین سال است ما را با خود همراه کرده، ویژگی دیدن از نوعی دیگر یا به قولی با چشم‌های شسته، را به ما نشان داد. می‌دانیم که در دنیای امروز، نقل سخن و واژه برای توصیف جغرافیا یا مردم، پیشگام تحلیل و استنباط مردم شده است و به‌سختی برداشت متفاوتی نسبت به آنچه در زبان‌های جاری است، بیان شده و مقبول می‌افتد. 

این منتقد ادامه داد: اما این مجموعه، بعد از نگاه به طبیعت کردستان و به همراه آن، صفا و زلالی مردمان ساکن در آن دیار، که توانست نگاهمان را به آن منطقه از برداشت سیاسی به برداشت طبیعی و انسانی، بچرخاند، در سری پنجم به منطقه‌ای رفت که سال‌ها با انتساباتی به مواد مخدر و همچنین اشرار، اشتهار داشت. اما سفرنگاران این مجموعه، روی دیگری از این منطقه و ساکنان آن را به ما نشان دادند.

وی افزود: شاید خرده‌روایت‌هایی که دیده‌ایم، ما را از وحدت روایی مورد انتظار، دور نگه داشته باشد اما در فحوای این روایت سفرنامه‌ای، ما به سرزمینی بسیار زیبا، که در عین نداشتن مثلا درمانگاه منظم و پزشک مقیم، به اسکی روی آب و موج سواری و قایق سواری در سواحل آرام آن مشغول هستند و همچنین طبیعت بکر و دست نخورده و قابل بازدید به عنوان مقصد گردشگری و مانند این رسیده‌ایم. 

این کارشناس رسانه توضیح داد: حتی در مقاصد بین راهی مانند کرمان یا در استان مرکزی و اراک و مانند آن، چنین نگاه انسانی به روابط افراد دیده شده است. مجموعه «نون خ» را باید یکی از موفق‌ترین اقدامات تلویزیونی سال‌های اخیر دانست که با نگاه متحد به اقوام و سرزمین ایران، ساخته شده و درونش همانند خیلی از مجموعه‌های طنز، اشاراتی صریح به موضوعات ساده تا پیچیده سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... مطرح نزد مردم دارد؛ از ماشین مقوایی پلیس در جاده‌ها و برنج نخوردن وحید شمسایی گرفته تا طعنه به پخش چندین و چندباره مجموعه مختارنامه.

وی افزود: البته در متن خود همان واقعیت انسانی را نهفته داشته، قاچاق پرندگان یا به رخ کشیدن صنایع دستی هر منطقه و به سرقت بردن میراث فرهنگی توسط دیگران با نام طنز کشور ایندولند، روزشمار قابل تغییر و افزایش برای اجرای پروژه‌های عمرانی، توسعه اینترنت در کشور که در همه جا حتی در بیابان برای استفاده در دسترس قرار دارد و البته در مواردی هم نیست همانند آزمون آنلاین در دانشگاه، امنیت و حضور فعال نیرو‌های نظامی و انتظامی برای مقابله با فساد و حمایت از مردم، بخش‌هایی از خرده اشاراتی است که از این مجموعه دیده شده است و به اینها باید ورود به ماجرای کودکان سرطانی را هم افزود. 

سلطان‌محمدی خاطر نشان کرد: این مجموعه با یک اتفاق جالب، که ازدواج شیرین با سلمان بود، بینندگان را غافلگیر کرد و در ادامه با طعنه به مجمع عقلا یا انجمن جوانان منزوی روستا، طعنه‌های سیاسی صریحی را با خود همراه کرده بود. تا اینجا که به بخش‌های انتهایی آن نزدیک شده ایم، ما را کنجکاو و همراه خود کشانده است و ما توانستیم نکات بسیار جالبی را در آن کشف کنیم. حفظ سلامت در تولید مجموعه و تداوم آن، علاوه بر دست اندرکاران سیمافیلم و تلویزیون، برعهده سازندگان و عوامل آن نیز است تا این ارتباط زیبا و این نگاه سلامت را سال‌ها تداوم بخشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • (عکس) متین ستوده هر روز جوان‌تر و زیباتر می‌شود؛ چهره او در سریال لیسانسه‌ها باورنکردنی‌ست!
  • (ویدئو) چهره باورنکردنی همسر نقی سریال پایتخت ۲۱ سال پیش در تلویزیون
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • شهربانو منصوریان نشان طلا کسب کرد
  • تیپ و چهره واقعی «آنا ساوای» بازیگر نقش ماریکو ساما در سریال شوگون + تصاویر
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • تغییر چهره جالب بازیگر سریال «جومونگ»/عکس
  • «نون خ ۵» چهره زیبای سیستان و بلوچستان را به مردم نشان داد