Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از به حداقل رساندن فرآیند بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و کاهش قابل توجه سیر مراحل اداری درخواست مجوزها و رسیدگی و تایید درخواست‌های واحدهای تولیدی و صنعتی با راه‌اندازی سامانه فرآیند خبر داد.

علیرضا شریفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: فرآیندهای اداری و بررسی درخواست‌های فعالان تولید باید به حداقل زمان ممکن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت این مهم افزود: تسریع در رسیدگی به درخواست‌ها و کاهش سیر مراحل اداری در این بخش سبب می‌شود که تولیدکننده کمترین اتلاف زمان را داشته و با اشتیاق بیشتری به تولید و سرمایه‌گذاری بپردازد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه نباید در مسیر تولید دست‌انداز ایجاد شود خاطرنشان کرد: چراغ‌های قرمز مسیر تولید باید به حداقل ممکن برسد تا تولیدکننده و فعال اقتصادی با فراغ‌بال به کار تولید و اشتغال در استان و کشور بپردازد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: بررسی مشکلات واحدهای صنعتی سمنان و دیگر استان‌های کشور با راه‌اندازی سامانه فرایند به صورت الکترونیکی انجام‌ می‌شود.

تسهیلات 1215 میلیارد تومانی برای تولیدکنندگان استان
وی ادامه داد: برایند خدمت رسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی استان سمنان باید سرعت گیرد و نباید تولیدکنندگان دغدغه ای به غیر از تولید و توجه به کیفیت کالاهای در دست ساخت داشته باشند.

معاون استاندار با بیان اینکه با تسهیل روند اداری اخذ مجوزهای سرمایه گذاری و طرح های توسعه ای در استان سمنان شتاب می‌گیرد بیان کرد: نباید سرمایه گذار کنار اتاق های کارشناسان و مدیران حوزه صنعت و معدن معطل بماند. در پیگیری مسایل اقتصادی باید فعالان اقتصادی در اتاق کار خود بر روند تولید و کار خود نظارت داشته باشند و به صورت سیستمی مشکلات بنگاه‌های اقتصادی برطرف شود.

وی اضافه کرد: از طریق سامانه فرایند مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی استان سمنان بررسی خواهد شد و دستگاه‌های اجرایی مربوط باید برای درج عملکرد، در کمترین زمان ممکن برای گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان اقدام کنند.

وی از تلاش برای حمایت مالی از واحدهای تولیدی این استان خبر داد و گفت: در همین راستا به زودی یک هزار و 215 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی استان قرار می‌گیرد.

شریفی‌نژاد اضافه کرد: به زودی و با ابلاغ تخصیص این اعتبارات به بانک‌های عامل استان، فرآیند اعطای این تسهیلات در استان سمنان نیز آغاز خواهد شد.

واحدهای تولیدی و خدماتی سوخت جایگزین می‌گیرند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از برنامه‌ریزی برای تخصیص سوخت جایگزین به واحدهای تولیدی و خدماتی خبر داد و افزود: در همین راستا قرار است که شرکت پخش فراورده‌های نفتی استان سوخت جایگزین مورد نیاز برای ژنراتورهای واحدهای تولیدی و خدماتی را تامین کند تا کار خدمات‌رسانی و تولید متوقف نشود.

وی با بیان اینکه سامانه‌ای در همین ارتباط ایجاد شده افزود: واحدهای متقاضی و حائز شرایط باید درخواست‌های خود را در این سامانه ثبت کنند تا سوخت جایگزین به آنها تعلق گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معاون اقتصادی استاندار سمنان سمنان سوخت جایگزین بروکراسی اداری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان واحدهای تولیدی و خدماتی سوخت جایگزین استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: سال گذشته ۶۰ جواز تاسیس در تربت حیدریه و ۳۶ جواز در شهرستان‌ های زاوه و مه ولات برای واحدهای صنعتی و تولیدی صادر شد که نشان‌ دهنده علاقه‌ مندی سرمایه‌ گذاران به فعالیت در این شهرستان ها است.   محمدرضا ملکی افزود: مجموع سرمایه‌گذاری این پروانه‌ها به ۱۵۹ هزار میلیارد ریال می‌رسد و پیش‌ بینی می‌ شود برای هزار و ۶۰۸ نفر اشتغال ایجاد کند.   وی ادامه داد: اگر این واحدها به مرحله بهره‌ برداری برسند رونق اقتصادی قابل توجهی را در منطقه به همراه خواهند داشت و طی سال گذشته ۹ پروانه بهره‌ برداری نیز صادر شد که با سرمایه‌ گذاری ۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال برای ۱۶۰ نفر زمینه اشتغال ایجاد کرده است.   ملکی به طرح‌ های توسعه‌ ای اشاره کرد و افزود: هشت واحد طی سال گذشته دارای طرح توسعه بوده‌ اند که برای آن‌ ها مجوز بهره‌ برداری صادر شده است.   وی ادامه داد: این طرح‌ ها با سرمایه‌ گذاری ۸۰ میلیارد ریالی برای افزون‌ بر ۵۳۷ نفر زمینه اشتغال ایجاد کرده‌ است که این نشان‌ دهنده افزایش ۴۰۰ درصدی نسبت به سال‌ های قبل است.   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون ۱۱۵ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در منطقه وجود دارد که از این تعداد، ۹۱ واحد فعال، هشت واحد نیمه فعال، چهار واحد نیمه تعطیل بوده و پروانه فعالیت چهار واحد نیز باطل شده است.   ملکی افزود: واحدهای صنعتی در شهرک‌ های صنعتی و خارج از شهرک‌ ها مستقر هستند که ۲۳ واحد صنعتی فعال در شهرک‌ های صنعتی شماره یک و ۲ و ناحیه صنعتی رضوی قرار داشته است و ۶۹ واحد در خارج از شهرک‌ ها مشغول به فعالیت هستند.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌ حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • بازگشت بیش از ۲۵۰ همت از سرمایه‌های مردمی با احیای واحد‌های تولیدی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند
  • رئیس‌جمهور: تولید، شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • اختصاص ۳۰ درصد از مالیات واحدهای تولیدی به عمران گناباد
  • صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه