Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: طی دو سال و نیم گذشته تلاش کرده ایم، هویت مشاوران فعال در حوزه ازدواج و خانواده را به آن ها برگردانیم.

به گزارش برنا؛ اعظم کریمی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در نشست صمیمی با مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده استان کرمان که با حضور نژاد زمانی سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان استان کرمان در محل هتل پارس کرمان برگزار شد، گفت: طی دو سال و نیم گذشته ما تلاش کرده ایم تا هویت صنف مشاوران به ویژه مشاوران فعال در حوزه ازدواج و خانواده را به آن ها برگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به بحث آموزش ها و دوره های دانش افزایی اشاره کرد و افزود: با اولویت بندی مهارت ها و سرفصل های موضوعی که مد نظر کارشناسان و مشاوران است، سعی به استفاده از ظرفیت های خود شما در قالب برگزاری دوره هایی در شیراز، گیلان، لرستان، سیستان وبلوچستان، کهکیلوئیه و بویراحمد، مشهد و چهار محال بختیاری، کردیم.

کریمی تصریح کرد: یکی دیگر از رویکرد هایی که ما دنبال کردیم، معرفی و نشان دادن جایگاه علمی اساتیدی بود که در استان ها فعالیت داشته و گمنام بوده اند؛ در حالی که درجه علمی، تالیفات، کتب و مقالات آن ها در بسیاری از مجلات علمی وپژوهشی ملی و بین المللی به چاپ رسیده و گرید دارند؛ ولی چون فعالیتشون محدود به استان و دانشگاه بود، در کنار سایر اساتید ملی دیده نشده بودند؛ ولی ما با نگاهی بومی منطقه ای، اساتید استانی را سعی کردیم در جایگاه واقعی خودشان در سطح ملی معرفی کنیم.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در ایام کرونا مراکز زیادی داشتیم که نتوانستند شرایط را مدیریت کنند و از مشاوره تلفنی و آنلاین استفاده کنند و واقعا به مشکلات مالی شدیدی مواجه شدند.مراکزی هم داشتیم که با استفاده از همین فرصت پیش آمده که در ابتدا تهدید تلقی می شد، توانستند مرکزشان را به رونق برسانند؛ چون به هر حال شرایط زیست کرونایی خیلی از موضاعت را در خانواده ها ایجاد کرد.

کریمی با اشاره به اینکه بسیاری از مراکز مشاوره ای ما مدعی هستند که مراجعه کنندگانشان افزایش داشته است، بیان کرد: تنش هایی که در خانواده بین فرزندان و والدین وجود داشت یا والدین با هم داشتند یا افرادی که به هر دلیلی دچار اختلال اقتصادی شدند، همینه اینها در کنار هم نیاز به خدمت مشاوره ای را دوچندان کرد.

او با تأکید بر اینکه نکات مدیران و مشاوران مراکز مشاوره می تواند به ما در برنامه ریزی و سیاست گذاری کمک کند، از مشاوران خواست: مشخص کنند، عمده مطالبات مراجعه کنندگان حول چه محور هایی است و در بحث های مهارتی و دوره های دانش افزایی باید چه آموزش های دیگری گنجاده شود. البته اداره مرکز به لحاظ اقتصادی، تبلیغات در فضای مجازی و مشاوره تلفنی و آنلاین را جزو سرفصل های آتی خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج خانواده استان کرمان مد استفاده از ظرفیت مشهد وزارت ورزش و جوانان مشکلات مالی مراکز مشاوره والدین تبلیغات فضای مجازی ازدواج وزارت ورزش اعظم کریمی مشاوران فعال وزارت ورزش و جوانان برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینچه درگاهی: سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک ایران درباره کسب سهمیه خرک مردان برای حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: این سهمیه را ورزشکار شایسته کشورمان پیرو برنامه ریزی که از سال ۹۶ آغاز شد بود با زحمات فراوان بدست آورد و البته در برنامه ریزی ما یک وقفه ۲ ساله به دلیل مشکلات ایجاد شده افتاد، اما خوشبختانه به دنبال این هستیم که برنامه‌ها را دنبال کنیم.

وی ادامه داد: الفتی یکی از ورزشکاران بود که روی او سرمایه گذاری کردیم با وجود اینکه ما ۲ سال فاصله به دلیل مشکلات ایجاد شده داخلی که در فدراسیون افتاد و برنامه‌ها ۲ سال عقب افتاد، اما با تدبیر و درایت وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک شکر خدا ژیمناستیک به آرامش رسیده و پیگیر برنامه‌های خودش بوده است البته فرصت‌ها هدر رفت به عنوان مثال اثری از تیم نوجوانان ما باقی نمانده و باید دوباره تشکیل شود و در برنامه‌های قبلی باید بخش‌هایی را باز سازی و ترمیم کنیم بخش بزرگی از برنامه‌هایی که در حال اجرا بود قابل پیگیری است اعزام بعدی ما اواخر اردیبهشت قهرمانی جوانان و بزرگسالان آسیاست که با تیم کامل شرکت می‌کنیم همچنین در ترامپولین برنامه ریزی ما در حال انجام است در قهرمانی آسیا امید داریم که این تیم افتخار آفرینی کند. 

روز گذشته مهدی الفتی موفق شد با ایستادن در سکوی دوم رنکینگ سهمیه المپیک پاریس را در رشته خرک مردان بدست بیاورد و این در حالی است که در ۶۰ سال گذشته ما در المپیک حضور نداشته ایم.

فدراسیون ژیمناستیک در ۲ سال گذشته و در دوران سجادی وزیر ورزش و جوانان دستخوش مشکلات مدیریتی بود و فدراسیون جهانی ژیمناستیک سرژرست این فدراسیون را به رسمیت نمی‌شناخت و بعد از رعایت قوانین اساسنامه و بازگشت زهرا اینچه درگاهی فدراسیون دوباره اعزام‌ها و رقابت‌های بین المللی را از سر گرفت.

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • اینچه درگاهی: کسب سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • اینچه درگاهی: سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است