Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:52:56 GMT

محدودیت های انتخاباتی مدارس علمیه خواهران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۰۳۵۱

محدودیت های انتخاباتی مدارس علمیه خواهران اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت الاسلام رسول ابراهیمیان با اشاره به ضرورت نقش آفرینی حوزه‌های علمیه خواهران در انتخابات، به تشریح محدودیت‌های موجود انتخاباتی در بخش‌های ستاد مرکز، مدیریت‌های استانی و مدارس علمیه خواهران سطح کشور پرداخت و اظهار داشت: امروزه برگزاری شورآفرین انتخابات مثل همیشه مسئله سرنوشت‌ساز برای کشور و ملت ایران است؛ برگزاری یک انتخابات پرشور، موجب تثبیت نظام جمهوری اسلامی و ناامید کردن دشمنان و حل گره‌های اقتصادی، سیاسی و … خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صیانت و بازرسی حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه با گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و هویدا شدن ابعاد مختلف این مشارکت، قله‌ها و گردنه‌های حساس آن نمایان شده است، ادامه داد: با عنایت به نقش و جایگاه حوزه‌های علمیه خواهران در حفظ و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و مناسب بودن این بستر عظیم جهت بهره مندی از ظرفیت‌ها به ویژه در تبیین پیوست‌های فرهنگی تحقق شعار سال (تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها)، در این شرایط بر ارکان مختلف حوزه‌های علمیه خواهران است که با هدایت آحاد جامعه و ترغیب آنان به مشارکت سیاسی پیش رو، با ارائه شاخص‌های مورد نظر، آنان را در انتخاب اصلح یاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: طلاب حوزه علمیه خواهران همراه و همگام با مردم غیور ایران، در این امر خطیر از هیچ کوششی برای برپایی باشکوه انتخابات فروگذار نخواهد کرد.

حجت الاسلام ابراهیمیان با تأکید بر اینکه حوزه علمیه خواهران به عنوان یک مرکز دینی، معنوی، علمی و سیاسی، خود را موظف به انجام فرامین مقام معظم رهبری دانسته و شرکت در انتخابات و ترغیب مردم جهت شرکت حداکثری و انتخاب فرد اصلح را وظیفه شرعی خود می‌داند، گفت: در همین راستا، با تمام امکانات و با بهره‌گیری از توان طلاب حوزه علمیه خواهران در بسیج مردمی نسبت به امر انتخابات از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

وی بیان داشت: حوزه علمیه خواهران همچون گذشته نسبت به مصداق خارجی و شخص خاصی اعلام موضع نمی‌کند ولی نسبت به معرفی شاخص‌های رئیس جمهور اصلح، بی تفاوت نبوده و نیست؛ بنابراین آحاد مردم را با توجه به شاخص‌ها و معیارهای صحیح، به انتخاب فرد اصلح راهنمایی و ترغیب می‌کند.

مدیرکل صیانت و بازرسی حوزه‌های علمیه خواهران استفاده از ظرفیت و امکانات حوزه‌های علمیه خواهران به نفع یک نامزد خاص یا احزاب و گروه‌ها را مجاز ندانست و افزود: طلاب و کادر در خارج از حوزه آزادانه می‌توانند شور انتخاباتی داشته و نسبت به فرد مورد نظر خود تبلیغ کنند.

وی گفت: محدودیت‌های موجود انتخاباتی در بخش‌های ستاد مرکز، مدیریت‌های استانی و مدارس علمیه خواهران سطح کشور در قالب بخشنامه مفصلی ارائه شده که برخی از آنان به این شرح است:

۱ . ورود به دسته‌بندی‌های له یا علیه اشخاص و احزاب، خودداری و ضمن اجتناب از تبلیغات فردی یا گروهی توسط طلاب، اساتید و کادر در محیط مدارس علمیه ممنوع است.

۲ . ممنوع بودن اختصاص فضا و امکانات حوزه‌های علمیه به تبلیغات انتخاباتی اشخاص و گروه‌ها و شخصیت حقوقی واحدهای حوزوی در تشکیل ستاد و طرفداری از نامزدها، جریانات و یا گروه‌های سیاسی.

۳. دعوت از افرادی با گرایش‌های خاص، ممنوع است؛ مدعوین این جلسات باید بدون تبلیغ از کاندیدای خاص، از اظهار حمایت و یا تخریب نسبت به نامزدهای انتخاباتی خودداری کنند.

۴ . برگزاری نشست با نامزدهای ریاست جمهوری و یا نمایندگان آنها، جهت آشنایی بیشتر طلاب با نامزدهای انتخاباتی و برنامه‌های آن‌ها و پرسش و پاسخ، مشروط به موارد زیر است:

الف) امکان حضور مشابه برای همه نامزدهای متقاضی جلسه و یا نمایندگان آنها فراهم شود.

ب) امکانات و فرصت یکسان در اختیار نمایندگان نامزدها گذارده شود.

ج) نامزدها یا نمایندگان آنها صرفاً به توضیح در مورد برنامه‌ها و خصوصیات فرد مورد نظر خود بپردازند و در مورد سایر نامزدها هیچ مطلبی، له یا علیه، بیان نشود.

د) از اظهارنظر یا پاسخگویی به سوالات حضار در مورد سایر نامزدها خودداری شود.

ه) اعضا مرتبط با واحد آموزشی از اظهار یا ارائه مواضع شخصی خود نسبت به نامزدها، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی به شدت پرهیز کنند.

و) از تبلیغات در حمایت یا عدم حمایت از نامزدها و نیز از دادن شعار له یا علیه آنان پیشگیری شود.

کد خبر 5226453 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری حوزه علمیه خواهران انتخابات 1400 وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران انتخابات 1400 مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی دخانیات محمد مهدی طهرانچی سازمان امور دانشجویان آموزش مجازی دانشگاه ها امتحانات پایان ترم فرزاد جهان بین دانشگاه خوارزمی وزارت علوم حوزه های علمیه خواهران حوزه علمیه خواهران مدارس علمیه گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از طرح نور فراجا
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود