Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، آیت‌الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در تریبون آزادی که در مسجد ابوالفضل العباس منطقه فیه آبادان برگزار شد خواستار تطهیر وزارت نیرو از مافیای آب در دولت بعدی شد و اظهار کرد: سیاست غلط وزارت نیرو در اجرای طرح‌های انتقال آب عامل اصلی وضعیت فعلی در خوزستان از جمله از بین رفتن نخیلات و خشک شدن رودخانه‌ها و تالاب‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی افزود: ما اعتراض جدی به انتقال آب از سرچشمه رودخانه‌های کارون، کرخه، دز، هندیجان و.. داریم، زیرا آنها به نام تأمین آب شرب استان‌های مرکزی، تونل‌های عجیب و غریب برای تأمین آب صنایعی همچون فولاد مبارکه و باغ‌های پسته رفسنجان و فضای سبز به راه انداختند.

آیت‌الله حیدری عنوان کرد: واقعیت‌های موجود استان را به صورت کتبی و حضوری در همه سطوح ملی از مقام معظم رهبری گرفته تا شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی آب مطرح کردیم که موجب تغییر بینش آنها و جواب دهی نسبی شده‌است.

وی افزود: اکنون هم بر آن عهدیم که حتی اگر زبان‌مان را قطع کنند از مطالبه‌گری حقوق مردم دست نمی‌کشیم و سکوت نمی‌کنیم.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت عدم یاس نسبت به تحقق مطالبات محیط زیستی و ضرورت صبر انقلابی گفت: از نخبگان می‌خواهم که ناامید نشوند و به مطالبه‌گری از راه صحیح خود ادامه دهند و باید با تمام قوا در انتخابات جهت تغییر وضع موجود شرکت کنیم و این پیام را به دولت جدید بدهیم که چرا وزارت نیرو از متخصصان خوزستانی تهی شده‌است؟ نخل‌های سربریده آبادان و خرمشهر نتیجه عملکرد وزارت نیرو است.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود به ضعف امکانات تحصیلی در مقاطع آموزشی مختلف اشاره کرد و گفت: این امکانات باید افزایش یابد، زیرا در صورت مهیا شدن بستر قطعاً رشد بیشتری حاصل می‌شود.

وی مهم‌ترین دلیل عدم جذب و استخدام جوانان تحصیلکرده را پیاده‌سازی سیاست‌های وزارتخانه‌های نفت، صمت و نیرو از سوی مدیران پروازی و بی‌تدبیری آنها دانست و افزود: برخی از مدیران به صورت اتوبوسی نیرو وارد اهواز می‌کنند و حتی نیروهای خدماتی را نیز با خود می‌آورند، بنابراین باید در دولت آینده به نیروهای بومی اولویت داده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان انتقال آب نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • سیاست عجیب منچستریونایتد و نیوکاسل در انتقال دن اشورث
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • اجرای طرح دوگانه سوز کردن نانوایی های چالدران
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد