Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@11:20:42 GMT

تولید اوپک به ۲۵.۵میلیون بشکه رسیده است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۵۱۶۳

تولید اوپک به ۲۵.۵میلیون بشکه رسیده است

به گزارش رویترز، از آنجاییکه سازمان اوپک توافق کردند تا بر اساس توافق با هم پیمانانشان، افزایش تولید داشته باشند، میزان تولید این سازمان در ماه می بالا رفت.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، اما کاهش صادرات ایران و کاهش داوطلبانه اعضای آفریقایی این گروه، این افزایش را محدود کرد.

بر اساس بررسی رویترز، 13 عضو اوپک در ماه می روزانه 25.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

52 میلیون بشکه نفت تولید کردند. این رقم 280 هزار بشکه نفت در روز از ماه آوریل بیشتر است.

تولید این سازمان از ژوئن 2020 به جز ماه فوریه، هر ماه افزایش یافته است.

با امید به بهبود تقاضا در جهان، اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس تصمیم گرفتند از ابتدای ماه می، افزایش تولید داشته باشند.

این گروه دیروز دیدار کردند و توافق شد تا برنامه افزایش تولید خود را ادامه دهند.

توافق اوپک پلاس به اوپک اجازه می داد تا در ماه می روزانه 277 هزار بشکه در روز به تولید خود بیفزاید بعلاوه عربستان هم متعهد شده بود تا 250 هزار بشکه نفت در روز به عنوان بخشی از برنامه افزایشی تدریجی تولید خود و جبران کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه اش در ماه های فوریه، مارس و آوریل، افزایش تولید داشته باشد.

اما کاهش تولید کشورهای دیگر، این اقدامات را جبران کرده و هنوز میزان تولید این گروه کمتر از میزان توافق است.

میزان پایبندی اوپک پلاسی ها به توافق  کاهش تولید در ماه می 122 درصد و در ماه آوریل 123 درصد بود.

بیشترین افزایش در ماه می متعلق به عربستان با 340 هزار بشکه در روز بوده است.

عراق، دومین کشوری است که بیشترین افزایش را به خود اختصاص داده است. این کشور 70 هزار بشکه در روز بیش از سهمیه خود افزایش تولید داشته است.

به نوشته این گزارش، ایران که در نظر دارد علی رغم تحریم های آمریکا میزان صادرات خود را افزایش دهد، در ماه می به علت تقاضای کمتر در چین، صادرات کمتری داشته است.

 اوپک پلاس توافق کردند تا برنامه افزایش تدریجی موجود برای تولید نفت را ادامه دهند، زیرا میان بهبود تقاضا و احتمال افزایش عرضه ایران توازن وجود دارد.

به نوشته رویترز، از آنجایی که پیش بینی می‌شد تقاضا افزایش یابد، کشورهای عضو اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس در ماه آوریل تصمیم گرفتند تا در بازه ماه می تا جولای، 2.1 میلیون بشکه در روز به میزان تولید خود بیفزایند.

از زمان این تصمیم، قیمت نفت افزایش یافته و تا این زمان از سال جاری بیش از 30 درصد تقویت شده است. با این حال، احتمال بازگشت نفت ایران روند افزایشی را تاحدی محدود کرد.

دیروز قیمت نفت به بالای 71 دلار در هر بشکه رسید.

لوئیس دیکسون، تحلیلگر بازار نفت در موسسه ریستارد انرژی گفت: «قیمت نفت امروز افزایش یافت زیرا بازار به میزان زیادی در مورد اینکه تقاضا به انتهای کانال روند بهبود از چین تا آمریکا می رسد، مطمئن است.»

به گفته منابع آگاه در اوپک پلاس، کارشناسان این گروه، با توجه به روند بهبود جهان در کنترل همه گیری کرونا، پیش بینی‌های قبلی برای یک جهش قابل توجه  6 میلیون بشکه‌ای (روزانه) برای تقاضای نفت در سال 2021 را تایید کردند.

اوپک پلاس، سال گذشته با سقوط تقاضا به هنگام شیوع کرونا، میزان تولید خود را روزانه 9.7 میلیون بشکه کاهش داد که رکوردی بی‌سابقه محسوب می‌شد.

پربیننده ترین جدول خاموشی احتمالی ۱۲ خرداد ماه ماجرای وجود آب و هوا در بنزین چیست؟ وسایلی که در حالت خاموش هم برق مصرف می‌کند آیا اکتشافات گازی بیشتری برای ترکیه در راه است؟ بحران آب در راه است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اوپک انتخابات ۱۴۰۰ افزایش تولید داشته میلیون بشکه میزان تولید بشکه در روز تولید خود هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم

مدیرعامل ایزوایکو گفت:‌ امسال با فعال سازی بیش از ۱۰ شرکت داخلی با سرمایه بخش خصوصی شاهد اشتغالزایی برای ۱۰ هزار نفر خواهیم بود. - اخبار اقتصادی -

سلمان ضربی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی تسنیم، با اشاره به نام گذاری سال 1403 به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم که شعار سال به معنای واقعی محقق شود. 

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با بیان اینکه تولید می تواند زیربنای رشد اقتصادی باشد و جهش های بازارهای دیگر را فراهم کند افزود: برنامه ما در ایزوایکو این است که ایزوایکو را در شرایطی قرار دهیم که در بعد استانی و ملی بتواند بازوی اقتصادی کشور باشد.

وی ادامه داد: ایزوایکو تاکنون کارهای بزرگی انجام داده و  خوشبختانه رشد تولید این مجموعه در سال گذشته نسبت به سال 1401  ، عدد 62 درصد را نشان می دهد که این رشد منجر به رشد درآمدهای مالی شرکت شده و با برنامه ریزی امسال باید این رشد را نسبت به سال قبل ارتقا داد.

ضربی همچنین با اشاره به اینکه در سال جدید مقام معظم رهبری تاکید داشتند که افزایش تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی انجام شود اظهار کرد: خوشبختانه سال گذشته در ایزوایکو این موضوع یکی از محورهای فعالیت ما بوده و در سال جاری نیز این مهم جزء برنامه های ما خواهد بود که فعال سازی بیش از 10 شرکت داخلی با سرمایه بخش خصوصی را به دنبال خواهد داشت و سه مورد از این شرکتها با قرارداد سرمایه گذاری بالغ بر 500  میلیون دلار در حال احداث هستند.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با تاکید براینکه با سرمایه گذاری در این بخش زنجیره تولید در ایزوایکو تکمیل می شود گفت: این اقدامات باعث بهره‌وری،رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد شد به طوری که در منطقه شاهد اشتغالزایی 10 هزار نفر خواهیم بود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این طرح بزرگ، کارخانه نورد فولاد دریایی در منطقه احداث خواهد شد گفت: به جای خرید ورق از شرکت های تولیدی و انتقال آن به منطقه با مشارکت بخش خصوصی ورق از 2 کیلیومتری خط تولید کشتی سازی، روی دستگاه برش می رود.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو همچنین با اشاره به ابلاغ سیاست های دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: ابلاغ این سیاست ها فرصت بسیار خوبی را برای ایزوایکو فراهم می کند که نقش محوری خود را در اقتصاد دریا محور ایفا کند.

وی با تاکید بر اینکه در داخل کشور به شرایطی رسیده ایم که بتوانیم شناور بسازیم و تعمیر کنیم تصریح کرد: در حال حاضر شناروهای بسیاری در داخل ایزوایکو تحت تعمیر قرار می گیرند و حتما تعمیرات کشتی در داخل کشور مقرون به صرفه تر از خارج از کشور است. ضمن اینکه از خروج ارز جلوگیری کرده، رونق اقتصادی ایجاد می کند و اشتغالزایی را در پی خواهد داشت، کما اینکه افتخاری است برای کشور که با توان نیروهای بومی خودمان کشتی های تحت پرچم ایران را ساخته و یا تعمیر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته دو فروند کشتی اقیانوس پیمای خارجی پذیرش کردیم، که با کیفیت و در زمان مقرر و با ارزش افزوده خوبی این کشتی ها را تعمیر کرده و تحویل دادیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران در خصوص تاثیر تحریم ها روی کشتی سازی ایران نیز اظهار کرد: تحریم ها باعث شده است که متکی به امکانات داخلی خودمان باشیم البته اینکه برای ما بازار جهانی را محدود کرده است وجود دارد ولی معتقدیم که تحریم عامل توقف نیست و آن را تبدیل به فرصت کرده ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • افزایش بهای جهانی نفت
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم
  • قیمت نفت نزولی شد