Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام دکتر مصطفی رجایی‌پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اگر این امیدواری در مردم ایجاد شود که کسی که روی کار می‌آید می‌تواند برای رفع مشکلات معیشتی و گرفتاری هایشان تغییری مثبت رقم بزند، یقیناً در انتخابات شرکت کرده و رای خواهند داد.

وی دیگر عامل تاثیرگذار در این بخش را صداقت نامزدها در بیان شفاف مشکلات کشور برای مردم عنوان کرد و گفت: یک نامزد انتخاباتی باید بدون پرده پوشی و مخفی کاری، مشکلات عرصه اجرا را شفاف با مردم در میان گذارده و گفتار و عملش، شفاف و هماهنگ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط بیشتر مسوولان با مردم،  اتحاد و همدلی بین جریان‌های سیاسی و جلوگیری از دوقطبی کردن کشور، پرهیز و جلوگیری از بداخلاقی، تخریب و خلف وعده را از دیگر عوامل موثر در افزایش مشارکت حداکثری مردم در انتخابات برشمرد و افزود: در برخی از انتخابات پیشین ریاست‌ جمهوری، بروز بعضی بداخلاقی‌ها و تخریبها سبب ناامیدی و نگرانی جامعه شده بود که بدون شک این امر بر میزان مشارکت مردم در پای صندوق های رای تاثیر منفی می گذارد.

دکتر رجایی پور تاکید کرد: این بد اخلاقی‌ها و تخریب‌ها این باور را در مردم ایجاد می کند که نامزدها برای رسیدن به قدرت هر کاری انجام می‌دهند و کسی که برای رسیدن به قدرت هر کاری انجام ‌دهد، هر تهمتی را زده و هر دروغی را بگوید، بعد از رسیدن به کرسی ریاست جمهوری نیز هر کاری خواهد کرد و منافع ملی را به خطر خواهد انداخت.

رییس بسیج اساتید واحد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی، حضور نامزدهای مختلف به نمایندگی از سلایق و گرایش های مختلف سیاسی در رقابت را موجب افزایش شور انتخاباتی خواند و افزود: توجه نامزدها به منافع ملی و دوری از منافع جناحی و باندی، ارائه برنامه های مفید و سازنده توسط آنان در پاسخ به دغدغه های مردم از دیگر مولفه های اثربخش در ایجاد مشارکت گسترده می تواند باشد.

وی بیان آثار منفی کاهش مشارکت و در سوی مقابل تبیین ابعاد تأثیر رأی هر ایرانی در سرنوشت کشور و مردم را برای شورآفرینی انتخاباتی مورد تاکید قرار داد و گفت: در این راستا باید نخبگان جامعه با مردم سخن گفته و به آنان اطمینان بدهند که اگر می‌خواهند کشوری مقتدر داشته باشند که مورد طمع بیگانگان قرار نگیرد و مشکلاتش حل شود، باید در صحنه حضوری جدی داشته باشند و قهرشان با صندوق‌های رای، می‌تواند مقبولیت نظام را نه تنها در عرصه داخلی که در عرصه بین‌المللی تضعیف کرده و قدرت چانه‌زنی ایران را در مجامع جهانی کاهش دهد.

حجت‌الاسلام رجایی‌پور همچنین از وجود برخی موانع بر سر راه شرکت گسترده مردم در انتخابات سخن گفت و افزود: نخستین این موانع تحریم‌های اقتصادی است که فشار و مشکلات بسیاری برای کشور و مردم ایجاد کرده است و مانع دیگر شیوع ویروس کرونا است که متاسفانه روند زندگی مردم را به هم ریخته است و بسیاری بر اثر این وضعیت توان مالی خود را از دست داده و دچار سرخوردگی و نومیدی شده اند که تمایل آنان به شرکت در انتخابات را تحت تاثیر قرار داده است.

وی با اشاره به مشکلات شدید اقتصادی و معیشتی به عنوان یکی دیگر از موانع فراروی مشارکت در انتخابات، گفت: یک نامزد مطلوب ریاست جمهوری، باید برای رفع این موانع، توجهش به داخل و ظرفیت‌های داخلی کشور و مردمش باشد و جامعه را به این باور برساند که اگر روی کار بیاید خواهد توانست با برنامه ای منسجم و موثر این مشکلات را حل کند.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی، میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین میاندوره پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز ۲۸ خردادماه برگزار می‌شود.  

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشهد دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشهد دانشگاه آزاد اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ مشهد دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی اخبار کنکور ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است

«قدرتعلی حشمتیان» رییس دوره‌ای خانه احزاب ایران درگفت‌وگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه انتظار ما در دور اول انتخابات مجلس بابت مشارکت مردم برآورده نشد اظهار کرد: ما می‌خواستیم مانند مجلس پنجم، فراکسیون‌های مختلفی از هر کدام از جریانات سیاسی اعم از اصول‌گرا، اصلاح‌طلب، اعتدال‌گرا و مستقل شکل بگیرد و مجلس از حالت یک‌دستی خارج شود اما این اتفاق نیفتاد.

وی افزود: امیدواریم در دور دوم انتخابات، مشارکت خوبی رقم بخورد و افراد با رأی بالا وارد مجلس بشوند.

حشمتیان اضافه کرد: ان‌شاءالله مردم برای پیشرفت امور کشور و تقویت نظام، با پشتیبانی از غیورمردان سپاه و ارتش پای صندوق رأی بیایند و این تعداد نماینده باقی‌مانده را با رأی بیشتر به مجلس بفرستند؛ این مشارکت به نفع کشور و نظام جمهوری اسلامی است.

رئیس دوره‌ای خانه احزاب ایران همچنین با تاکید بر توجه و حمایت از سپاه و حمایت از نیروهای مسلح گفت: در حال حاضر توجه‌ها عمدتاً به عملیات نیروهای مسلح است و فضای کشور متوجه انتخابات پیش‌رو نیست.

وی افزود: از این رو، رسانه‌ها خصوصاً سازمان صداوسیما با برگزاری مناظره و گفت‌وگو و با دعوت از هر چهار گروه اصولگرا، اصلاح‌طلب، مستقل و اعتدالگرا می‌تواند این فضاسازی را انجام بدهد تا مردم با آگاهی بیشتر، کاندیدای مورد نظر خود را به مجلس بفرستند.

حشمتیان با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی و تورم مساله اصلی مردم است اظهار کرد: علاوه بر کاهش تورم و گرانی‌ها باید حقوق برخی اقشار جامعه افزایش یابد تا از زیر خط قرمز خارج شوند و تحقق این امر، مستلزم تلاش است؛ متأسفانه با وجود اینکه نیروهای مسلخ خوب عمل می‌کنند، مسؤولین در بدنه دولت و مجلس عملکرد خوبی نداشته‌اند.

رئیس دوره‌ای خانه احزاب ایران اضافه کرد: مجلس آینده باید بتواند دولت را به تحرک بیشتر وادار کند و نافرمانی‌ها در بدنه دولت را از بین ببرد؛ همچنین رئیس‌جمهور محترم باید از وزرا بخواهد اولویت اول خود را توجه به معیشت مردم و اقتصاد قرار بدهند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6080138

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگترین رویداد انتخاباتی در جهان
  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • سپاه در میدان برای امید آفرینی و رفع مشکلات مردم
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها