Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@19:40:53 GMT

مدیریت شهری باید دنیای کودکانه را بشنود

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۹۳۵۵

مدیریت شهری باید دنیای کودکانه را بشنود

ایسنا/اصفهان دومین دوره جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک اصفهان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

خانه کودک اصفهان در مراسم اختتامیه جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک میزبان تعدادی از کودکان برگزیده این جشنواره، والدین آنها و مسئولان سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان بود و سایر شرکت‌کنندگان از سراسر کشور به دلیل محدودیت‌های کرونایی از طریق صفحه اینستاگرام خانه کودک نظاره‌گر این مراسم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی شهردار اصفهان در این مراسم، اظهار کرد: باعث افتخار است که شهرداری اصفهان خود را یک نهاد اجتماعی توان‌افزا و مهارت‌آفرین می‌داند که می‌کوشد برای تمام شهروندان از جمله شهروندان کودک و نوجوان بسترسازی کند تا در اداره شهر مشارکت‌جویی اجتماعی داشته باشند.

محمد عیدی افزود: انتخاب نام کمانک برای این جشنواره بسیار هوشمندانه است و دنیای رنگارنگ این گروه از شهروندان را تداعی می‌کند. همچنین برگزیدن «آینده شهر من» به عنوان موضوع این جشنواره انتخاب خوبی بود.  

به گفته وی، شهر زیست‌پذیر شهری است که در آن شهر و شهروند راوی یکدیگر باشند و جشنواره ملی کمانک این زمینه را فراهم می‌کند که شهروندان کودک و نوجوان روایت‌گر آینده‌ای باشند که آرزوی آن را دارند و از آن لذت می‌برند.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: در موفقیت این جشنواره همین بس که ۷۹۳ از سراسر کشور به دبیرخانه آن رسید و تعدد آثار نشان می‌دهد که کودکان و نوجوانان به دنبال کانالی می‌گردند که حرف‌شان را به گوش ما برسانند تا نصب‌العین فرآیندهای توسعه شهری کنیم. همچنین کودکان از دورترین نقطه کشور یعنی سراوان آثاری به جشنواره ارسال کردند که دلیل دیگری بر موفقیت جشنواره کمانک است.

عیدی گفت: مدیریت شهری بیش از هر زمان دیگر نیاز دارد که دنیای کودکانه را بشنود و زبان و کلیدواژه‌های آن را درک کند و آن را در فرآیند مدیریت شهری دخالت دهد. جشنواره هنری کمانک کانالی برای شنیدن زبان کودکان و دیدن دنیای تخیلی آنها برای برنامه‌ریزی‌های بهتر در آینده است تا بتواند نیازهای مخاطب کودک و نوجوان را پوشش دهد و در فرآیند توسعه پایدار، کودکان و نوجوانان را نه صرفاً موضوع توسعه پایدار بلکه کارگزاران آن ببینیم.

وی ابراز امیدواری کرد جشنواره ملی کمانک در آینده به صورت بین‌المللی برگزار شود، چراکه اگر اصفهان جهان‌شهر است باید زبان کودکان جهان را در اصفهان بشنود و از کودکان و نوجوانان شهروندانی جهانی بسازد.

همچنین معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در این مراسم گفت: به عنوان یک شهروند و کودک دیروز شهر اصفهان باید به خود ببالم که در هنگام قدم زدن در این شهر آثار هنری را بر در و دیوار شهر می‌بینم. به واسطه زندگی در اصفهان از کودکی با رنگ‌ها، لعاب‌ها و طرح‌ها آشنا ‌شدیم در حالی که این ویژگی در بسیاری از شهرها وجود ندارد.

مهدی تمیزی اضافه کرد: آینده یک کودک باید آینده خوش آب و رنگی باشد و شهر باید کودک را هنرمند بار بیاورد؛ نه صرفاً به معنی اینکه کار هنری انجام دهد، بلکه فهم درستی از زیبایی‌شناسی، آثار هنری و فرهنگی داشته باشد و زمانی که به یک مکان وارد شد بتواند از دیدن یک مسجد، پل، کاخ یا پارک لذت ببرد و این یک رفتار هنرمندانه است.

وی ابراز امیدواری کرد آینده شهرهای ما بهتر از امروز و همراه با صلح، زیبایی و سلامتی باشد.

مرتضی بصراوی داور بخش مجسمه جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک نیز داوری در چنین جشنواره‌هایی را به دلیل تعدد و تنوع آثار و معیارهای انتخاب آثار برگزیده مشکل دانست و افزود: مجسمه‌هایی که به این دوره از جشنواره رسید متنوع‌تر بود، بنابراین چند معیار را برای انتخاب آثار در نظر گرفتیم؛ نخست موضوع جشنواره که موضوعی مناسب و جذاب بود، دوم، انطباق مواد و مصالح استفاده‌شده با موضوع جشنواره و سوم، ویژگی‌هایی که در آثار دوره گذشته جشنواره وجود نداشت.

فراخوان دومین دوره جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک اصفهان سال گذشته منتشر و در مجموع ۷۹۳ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که ۳۹۱ اثر مورد داوری قرار گرفت و برگزیدگان معرفی شدند. از این میان ۴۳ اثر در بخش مجسمه‌سازی و سایر آثار در بخش نقاشی شرکت کرده بودند.

پریسا داروئی دانش‌آموخته کارشناس نقاشی، سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده هنرهای تجسمی و پژوهشگر هنردرمانی و آموزش هنر به کودکان، نازیلا سمیعی دانش‌آموخته کارشناسی نقاشی عمومی، مدرس نقاشی و خلاقیت کودک و طراح و تصویرگر کتاب و سیدامین مویدی اصفهانی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی و فعال حوزه کارتون، کمیک استریپ و روزنامه‌نگاری داوران بخش نقاشی جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک اصفهان بودند.

در بخش مجسمه نیز مرتضی بصراوی طراح، عکاس و طراح صحنه تئاتر، علیرضا مجیدی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد نقاشی، برگزیده جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی جوان، دارای رتبه برتر جشنواره هنرهای تجسمی همدان و طراح و مجری بیش از ۱۵ المان شهری در شهرهای مختلف و ندا آیتی دانش‌آموخته کارشناسی مجسمه‌سازی، عضو اصلی انجمن مجسمه‌سازان ایران و سازنده سردیس‌های مفاخر کشور نیز داوری بخش مجسمه جشنواره ملی کمانک اصفهان را بر عهده داشتند.


به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، فهرست برگزیدگان دومین دوره جشنواره ملی نقاشی و مجسمه‌سازی کمانک به شرح زیر است: 

بخش نقاشی
گروه سنی ۴ تا ۸ سال
نفر اول: الهه اسماعیلی از کرمان
نفر دوم: آوا نظری از فولادشهر اصفهان
نفر سوم: آوا باباخانی از رفسنجان

شایسته تقدیر: هما هادیان از اصفهان
گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال

نفر اول: آوینا سعیدی از اصفهان
نفر دوم: مائده سادات ماهری از گلپایگان
نفر سوم: پرهام پیرحاجی از اصفهان
شایسته تقدیر: سیده فاطمه میرافضلی از کرمان، پرهام قادری از مرکزی، سارا سادات امامی از اصفهان، مهیار عبدالله‌زاده از آذربایجان غربی و محمدفرزاد معصوم‌زاده از اصفهان

گروه سنی ۱۳ تا ۱۸ سال
نفر اول: ریحانه پرهیزگاری از تهران
نفر دوم: هدیه ادیبی از لنجان اصفهان
شایسته تقدیر: مرجان مهرابیان از آران و بیدگل، مهیا وجدانی از آذربایجان غربی و ساناز رضایی از زنجان
بخش مجسمه‌سازی
نفرات اول (مشترک): مینو سادات ابطحی از اصفهان و کیمیا اسماعیلی از کرمان
نفرات دوم (مشترک): نازنین‌زهرا خواجویی از کرمان، مرم فهیم‌پور از اصفهان و آلما صادقی از اصفهان
نفرات سوم (مشترک): پرگل کاظمی، پویا عرفانی و پریا عریضی از اصفهان

همچنین از آثار امیرعلی معظم، ریحانه درباغی لنبانی، آرمینا مسیبی، آلما صادقی از اصفهان و پانیذ غفاری از کرمان به عنوان منتخبان جشنواره در بخش نقاشی نیز تقدیر شد.

در پایان این مراسم به آیدا صباغی طراح یادمان جشنواره ملی کمانک و رکسانا رستمی برنده جایزه مسابقه بین‌المللی نقاشی شهرهای صلح‌جو هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جشنواره كودكان مديريت شهري رویداد فرهنگی استانی فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان دانش آموخته کارشناسی جشنواره ملی کمانک کمانک اصفهان بخش مجسمه بخش نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان دچار گفتار درمانی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نادرالاصلی پیش از ظهر یکشنبه در نطق میان دستور صد و بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان آوینی و صیاد شیرازی و بزرگداشت روز ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: از مردم ایران و اصفهان به واسطه حضور معنادار در راهپیمایی روز جهانی قدس و تشییع سردار شهید محمدرضا زاهدی که بسیار باشکوه برگزار شد تشکر می‌کنم.

وی افزود: در این مدت مردم قدردان تدین و اخلاص سردار زاهدی بودند و حضور آنان در مراسم تشییع معنی دار بود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند دوره بزن در رو تمام شده است. این یک نماد ویژه بعد از ماجرای حمله به عین الاسد بود. دیشب شبی متلاطم در سرزمین‌های اشغال رقم خورد و فرمانده سپاه پاسداران نیز اعلام کرد رژیم صهیونیستی بداند هرجا منافع ایران تحت تهاجم قرار گرفت از مبدا ایران پاسخ خواهیم داد.

وی در ادامه نطق خود اظهار کرد: در حوزه مدیریت شهری مطالب بسیار است. انتظار زیادی داریم و یک سال طلایی از دوره خدمت مدیریت شهری و شورا باقی مانده است. ما به نیمه خالی لیوان نگاه نمی‌کنیم اما توقعات ما از مدیریت شهری در همه سطوح بسیار بیشتر بوده است.

نادرالاصلی گفت: زمانی که لازم بود از زحمات و دستاوردها دفاع کنم، این کار را کرده‌ام اما باید بگوییم کارهای زمین مانده بسیار زیاد است. شاید مدیریت شهری منتظر است که ما این مسائل را در قالب سوال مطرح کنیم اما این را لازم نمی‌دانیم. انتظارات ما بسیار بیشتر است و باید به پروژه‌های شاخص و اعتراضات اعضای شورا، درآمدها و مولدسازی و مشارکت‌ها و … نگاه کنیم تا بدانیم چند درصد آنچه مورد نظر ما بوده عملی شده است.

وی تصریح کرد: قول داده شد که خط دوی مترو در سال جاری تکمیل شود، کار بسیاری پیش رو است و فکر می‌کنم در این فضا بیشتر به گفتاردرمانی دچار شده‌ایم.

رئیس کمیسیون آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پروژه‌های مناطق کم برخوردار امروز به پروژه‌های محله محور تبدیل شده است اما آنچه نیست که می‌خواستیم.

وی ادامه داد: امسال باید از مدیریت شهری بخواهیم که در زمینه مناطق کم برخوردار شاخص‌هایی را به نتیجه بهتر برسانند. البته در این راستا جلسات زیادی برگزار شده اما خروجی آنچه نبوده که انتظار داشته‌ایم.

نادرالاصلی با بیان اینکه دبیرخانه فرهنگی زاینده رود رو به تعطیلی است، گفت: وضعیت آب و هوا و آلودگی و ضایع شدن حق اصفهان را مشاهده می‌کنیم. ما در ماه‌های اخیر تلاش زیادی کردیم اما به خروجی لازم دست نیافته‌ایم.

وی افزود: پروژه‌ای تحت عنوان گذر صنایع دستی در شورا دنبال شد، اما در این خصوص هیچ اتفاقی نیفتاده است، گرچه بودجه آن به اظهار مدیر منطقه ۳ تأمین شده اما در این حوزه مصرف نشده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توقع داشتیم که همکاران ما در سازمان زیباسازی پیرامون این حوزه اتفاق خوبی را در سطح شهر رقم بزنند که چنین نشد.

وی خاطرنشان کرد: آب رودخانه باز شد اما اتفاق خاصی برای اصفهان رخ نداد. فکر می‌کنم به یک پویش در این خصوص نیاز داریم. ما برای کشاورزان کاری نکرده‌ایم و به نظر من می‌شد که آب را بیش از این باز نگه داشت و مقدار آن را بیشتر کرد. آب جاری شده نه سفره‌های زیرزمینی را سیراب کرده و نه کشاورزان از آن راضی شدند.

کد خبر 6077651

دیگر خبرها

  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • استفاده از زبان کودکانه در انتقال مفاهیم
  • نمایشگاهی بزرگ برای خالق مجسمه‌های خال‌دار
  • باغ فدک نماد وحدت مدیریت شهری در ارائه خدمات به مسافران نوروزی
  • مجسمه؛ از اغتشاش بصری تا زیباسازی شهری
  • در صدوبیست و هشتمین نشست شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • نشاط، سرگرمی و تفریح مدنظر مدیریت شهری اصفهان است
  • شهرداری اصفهان دچار گفتار درمانی شده است
  • نمایش نقاشی‌های نجات‌یافته از آتش «نوتردام»‌
  • برای ساماندهی کودکان کار بیش از ۲۰ دستگاه باید همکاری کنند