Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در استان خوزستان گفت: زمانی انتخاب ما آگاهانه است که نه به شخص بلکه به برنامه رای دهیم و خود را از بند جناح و حزب‌گرایی خارج کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام رضا افشار در نشست خبری در دفتر تسنیم خوزستان اظهار داشت: زمانی در انتخابات ریاست جمهوری ما شاهد تحول و نتیجه مثبت خواهیم بود که فراجناحی عمل کنیم و نه به اشخاص بلکه به برنامه اشخاص رای دهیم و سخنان احساسی و غیر منطقی را قبول نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه برخی پیش از شنیدن سخنان نامزدها و پیش از مشاهده برنامه آنان، نامزد مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند اشتباه است و باید سخنان آنان را با دقت گوش کرد و برنامه آنان را مطالعه کرد و بعد تصمیم گرفت و از پیروی کورکورانه از جناح‌ها و اشخاص دوری کرد.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در استان خوزستان تصریح کرد: تصمیم در خصوص اینکه کدام نامزد برنامه مطلوب‌تر و صحیحی‌تری دارد باید توسط مردم صورت گیرد و هیچ شخص و یا جریانی حق ندارد بجای مردم تصمیم بگیرد البته بسیار قابل پسند است اگر جناح‌ها از برنامه‌های نامزدها سخن بگویند و با تحلیل و بررسی برنامه برتر را مورد حمایت قرار دهند ولی آن‌که حمایت از اشخاص بدون نام بردند از برنامه‌ها اشتباه است.

نشست خبری مسئول ستاد انتخاباتی ‌سعید جلیلی در استان خوزستان+تصویر‌‌ستاد مرکزی شورای وحدت خوزستان افتتاح می‌شودمسئول ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان خوزستان منصوب شد

حجت الاسلام افشار در خصوص مواضع ستاد انتخابات آقای جلیلی در خوزستان اظهار داشت: افراد و جریان‌های حامی آقای جلیلی در استان خوزستان که اغلب از جوانان چه دانشگاهی و چه طلبه هستند، موضع خود را با آقای جلیلی مشخص کرده‌اند و اولویت استان خوزستان و پیگیری مشکلات و حل مسائل استان را در اولویت برنامه‌های آقای جلیلی خواستار شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: جریان حامی آقای جلیلی از قشر مردم و بدون چشم داشت همراه آقای جلیلی است چراکه ایشان را در صف مسئولینی دانستند که فارق از تفکرات جناحی و حزبی، مردم و مشکلات مردم را در اولویت خود قرار داده است و بر همین اساس با شوق حل مسائل خوزستان به صف حامیان دکتر جلیلی پیوسته‌اند.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در استان خوزستان افزود: آزادی در رای دادن به این معنی است که نامزد مورد نظر نباید وابسته به حزب و جریان خاص باشد که اغلب از طبقه ثروتمند و بی‌دغدغه جامعه هستند که بعد وضعیت اشتغال، مسکن، خوراک و پوشاک و حتی آب آشامیدنی را وابسته به یک جریان خاص یا یک تفکر خاص و یا حتی وابسته به یک سیاسیت خاص می‌کنند.

وی در خصوص حاشیه کناره‌گیری آقای جلیلی به نفع یکی از نامزدهای ریاست جمهوری از عرصه انتخابات تصریح کرد: آقای جلیلی به هیچ وجه کناره گیری نخواهند کرد چرا طرح و برنامه ایشون کامل تر و جامع تر است و کسی با این تجربه و این تفکر با این سابقه درخشان اگر بخواهد کناره گیری کند نوعی توهین به جامعه نخبگان کشور تلقی می‌شود.

افشار در خصوص عدم ارائه برنامه توسط برخی از نامزدها و پرداختن به مسائل شعاری گفت: نامزدی که با شعار و برنامه کلی وارد میدان می‌شود پس از انتخاب قابل نقد نیست چون به راحتی می‌تواند بگوید به شعارهای خود عمل کردم و باید پیش از انتخاب از او برنامه جزئی طلب شود و مردم سطح انتخاب خود را از رای شعاری به رای به برنامه ارتقاء دهند.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در استان خوزستان در انتها تصریح کرد: حتی هم اگر شخصی از نامزدها احتمال پیروزی خود را بسیار کم بداند باز هم باید برنامه به مردم ارائه دهد تا مردم با اطمینان بگویند نامزد منتخب برنامه بهتر داشت نه آنکه فقط او برنامه داشت و یا نامزد انتخاب نشده هم برنامه داشت و ما به کسی رای ندادیم که برنامه هم داشت و فقط شعار نمی‌داد.

انتهای پیام/331/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آقای جلیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • تحقق آرزوی ۴۵ ساله مردم بنوار ناظر اندیمشک
  • برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تبیینی دهه کرامت در بوشهر
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است