Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در نامه‌ای به مدیران ستادی وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور تاکید کرد که از هرگونه موضع گیری که به نحوی جانبداری سیاسی در عرصه انتخابات شوراها و یا ریاست جمهوری را تداعی کند پرهیز کنند.

قدس آنلاین: سعید نمکی در نامه‌ای به مدیران ستادی وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن تقدیر از آنها در مدیریت چهار موج بیماری، تاکید کرد که از هرگونه موضع گیری که به نحوی جانبداری سیاسی در عرصه انتخابات شوراها و یا ریاست جمهوری را تداعی کند پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است:

معاونین محترم 

مدیران ارجمند ستادی 

رئیس / سرپرست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ...

باسلام و درود به روح بلند شهدای مدافع سلامت و آرزوی تندرستی همه خادمین مردم شریف در این عرصه پر زحمت؛

 تلاش‌های شبانه روزی و ایثارگرانه آن عزیزان در شرایط طاقت فرسای مدیریت کرونا، همزمان با دیگر فعالیت‌های ماه‌های اخیر موجب قدردانی همگان است.

رسالت ما در این ایام سخت که در تاریخ یک کشور ممکن است بیش از یک قرن تکرار نشود، برنامه‌ریزی در راستای مهار بیماری کرونا و رسیدگی به امور بهداشت و درمان مردم این سرزمین و تهیه مایحتاج آنها در نظام سلامت از قبیل دارو، تجهیزات، واکسن و به خصوص واکسن ملی است که به لطف خداوند، همت والای همه عزیزان و مشارکت ملت شریف تاکنون چهار موج سنگین بیماری مدیریت شده، داروها و تجهیزات مورد نیاز در اختیار بوده، واردات واکسن به طرق مختلف پیگیری شده و واکسن ملی نیز روزهای آتی در دسترس مردم قرار خواهد گرفت و این خود کافی است تا در ایفای رسالت حرفه‌ای یاد و نام خادمین و مدافعین سلامت جاودانه بماند.

لذا حفظ این جایگاه می‌طلبد تا کوچکترین شائبه سیاسی و یا جانبدارانه، زحمات خالصانه و مجاهدت‌های عزیزان نظام سلامت و به خصوص دست اندرکاران مدیریت این خدمت عظیم ملی را زیر سوال نبرد. لذا به کلیه عزیزان در همه سطوح مدیریتی نظام سلامت، توصیه می‌شود جداً از هرگونه موضع گیری که به نحوی جانبداری سیاسی در عرصه انتخابات شوراها و یا ریاست جمهوری را تداعی کند پرهیز کنند. بدیهی است برگزاری انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم شریف آرزوی همگان است.

عزت و سربلندی کشور عزیزمان را در کلیه عرصه‌ها از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ناشی از تاثیر «پیگیری بیمار» بر شاخص‌های «بستری مجدد» بررسی می‌شود

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به طرحی تحقیقاتی با مرکز تحقیقات بیمه سلامت گفت: هدف از انجام این طرح تحقیقاتی، تعیین میزان صرفه جویی ریالی ناشی از تاثیر مداخله واحدهای آموزش و پیگیری بیمار بر شاخص‌های بستری مجدد، رضایتمندی بیماران و مراجعات غیرضروری به اورژانس بیمارستان است.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در نشست امضای این تفاهم نامه، گفت: افزایش بار بیماری‌های مزمن و صعب العلاج و عدم تبعیت بیماران از درمان پس از ترخیص، از جمله چالش‌های نظام سلامت در ایران است که علاوه بر پیامدهایی نظیر بستری مجدد و مراجعات برنامه ریزی نشده به اورژانس ها، هزینه هنگفتی را به بیمار و نظام سلامت تحمیل می‌کند.

وی افزود: معاونت پرستاری در راستای پاسخ به این نیاز، واحدهای آموزش و پیگیری بیمار را پس از یک دوره طرح آزمایشی، در سال ۱۴۰۱ در بیمارستان های سراسر کشور راه اندازی کرد که در حال حاضر، به پیگیری پس از ترخیص بیماران مبتلا به ۱۱ بیماری مزمن و صعب العلاج می پردازند.

عبادی در خصوص هدف از واگذاری طرح تحقیقاتی به مرکز تحقیقات بیمه سلامت بیان کرد: هدف از انجام این طرح تحقیقاتی، تعیین میزان صرفه جویی ریالی ناشی از تاثیر مداخله واحدهای آموزش و پیگیری بیمار بر شاخص‌های بستری مجدد، رضایتمندی بیماران و مراجعات غیرضروری به اورژانس بیمارستان است.

 وی اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح، شاهد صرفه جویی قابل توجهی در هزینه‌های پرداختی توسط بیمه‌ها باشیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت امضای این تفاهم‌نامه را گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت خدمات پرستاری و بهینه‌سازی نظام سلامت در ایران بر شمرد و گفت: در این تفاهم‌نامه، همکاری در زمینه‌های مختلفی از جمله طراحی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی، تبادل اطلاعات و یافته‌های علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و همایش‌های علمی پیش‌بینی شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، این تفاهم نامه با هدف ارتقای کیفیت خدمات پرستاری و بهینه‌سازی نظام سلامت به امضای دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر محمد عفت پناه سرپرست مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور
  • ۲۷ میلیون نفر دیگر وارد برنامه سلامت خانواده می شوند
  • پاسخ قریشی در مواجهه با جانبداری مجری بی‌بی‌سی از اسرائیل!
  • صرفه‌جویی ناشی از تاثیر «پیگیری بیمار» بر شاخص‌های «بستری مجدد» بررسی می‌شود
  • ۲۵ درصد سهم سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است
  • جنبش صدر عراق به عرصه سیاست بازمی‌گردد؟
  • بزرگترین سرمایه نظام سلامت، منابع انسانی است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت پرستاری و مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت
  • تلاش وزارت بهداشت برای اخذ مجوز‌های استخدامی
  • ماجرای نامه گلایه آمیز مرندی به رئیس جمهور/ موازی کاری وزارت بهداشت در برنامه سلامت خانواده