Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام خضری گفت: امنیت، عزت و تحول کلیدواژه هایی هستند که باید با آنها مردم را به حضور در انتخابات دعوت کنیم و بدانیم مشارکت بالا در انتخابات عزت ایران اسلامی را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام «سید مهدی خضری» در خطبه های نماز جمعه که امروز (جمعه ۱۴ خرداد) در مسجدالنبی (ص) قزوین برگزار شد، بیان کرد: ۱۴ خرداد برابر با رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) است و متأسفانه ما آنگونه که باید امام (ره) را نشناختیم تا به جوانان معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه موقت قزوین ادامه داد: نویسنده مصری در خصوص امام خمینی (ره) بیان کرده است انقلاب خمینی تیری بود که از قرن هفتم میلادی توسط اصحاب رسول خدا شلیک شد و در قرن بیستم به قلب تاریخ نشست و یا هنری کسینجر در خصوص امام (ره) بیان کرده روح الله خمینی غرب را با بحران برنامه ریزی مواجه کرد و ما این مرد بزرگ را نشناختیم.

 

وی عنوان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده اند شخصیت امام خمینی (ره) با هیچ یک از رهبران دنیا قابل مقایسه نیست و ما باید ایشان را با انبیا و اولیا قیاس کنیم و امروز در دانشگاه ها و حوزه های علمیه بیش از پیش به تفکر و اندیشه امام خمینی (ره) نیازمند هستیم.

 

حجت الاسلام خضری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سخنان امروز خود فرمودند که ۱۵ خرداد مهندسی امام خمینی برای انقلاب اسلامی، تمدن اسلامی و در واقع حرکت به سمت ظهور منجی عالم بشریت بود؛ در ۱۵ خرداد افراد با تمام وجود به میدان آمدند و حرکت آن روز حرکتی خودجوش بود، امروز هم همان روحیه لازم است و هر کس می تواند باید مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کند.

 

وی تأکید کرد: باید توجه داشته باشیم که اگر در تشویق مردم به حضور در انتخابات کوتاهی کنیم و مشارکت پایین آید، امنیت کاهش می یابد و در سوریه مشاهده کردیم که مردم مشارکت ۸۷ درصدی در انتخابات داشتند زیرا برکات امنیت را بعد از آن همه ناامنی لمس کرده اند.

 

امام جمعه موقت قزوین گفت: امنیت امری اتفاقی نیست و تنها توسط نیروهای مسلح تأمین نمی شود و در حکومت اسلامی مردم نقش مهم و بسزایی در ایجاد و تثبیت امنیت دارند و امنیت، عزت و تحول کلیدواژه هایی هستند که باید با آنها مردم را به حضور در انتخابات دعوت کنیم و بدانیم مشارکت بالا در انتخابات عزت ایران اسلامی را به دنبال دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: بحث دیگر تحول است که مقام معظم رهبری فرمودند ما در حکمرانی نیاز به تحول داریم و با کار اداری معمولی هم نمی شود این تحول را ایجاد کرد و نیاز به کار جهادی است زیرا کشور ما سرمایه های عظیمی و غنی دارد.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام جمعه موقت قزوین امام خمینی ره انتخابات امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد

پس از پیروزی انقلاب، در شرایطی که دشمنانِ کمین کردهِ انقلاب و به تبعیت از آنان دوستان نا آگاه، نغمه شوم و خطرناک انحلال ارتش را سر می‌دادند و ارتش در حساسترین شرایط حیات خود قرار گرفته بود، بنیانگذاران جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) هوشمندانه به عنوان بزرگترین حامی ارتش پای در میدان نهاد و توطئه شوم دشمنان انقلاب را نقش بر آب کرد و طی پیامی، با قاطعیت بی نظیر، ضرورت حفظ ارتش را اعلام و در جهت انسجام، یکپارچگی و وحدت ارتش، فرمان تاریخی و مهمی را صادر فرمود و روز ۲۹ فروردین را روز ارتش نامگذاری کرد. زیرا از ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ و دیدار همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) ارتشی‌ها با سرعت بیشتری به انقلاب اسلامی پیوستند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همان آغازین روز ها، کار خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی ایران شروع کردند. اولین درگیری و نا آرامی در منطقه ترکمن صحرا و در نزدیک مرز‌های شوروی سابق توسط گروهک‌های چپ و مزدوران استکبار با هدف خودمختاری منطقه آغاز شد، که با اعزام یگانی از کارکنان داوطلب نیروی زمینی ارتش سرکوب شدند.
ارتش به سراغ کنترل ناآرامی‌های سایر مناطق مثل کردستان و آذربایجان غربی رفت. همزمان جنگ روانی علیه ارتش در داخل و خارج کشور به راه افتاد و به دنبال آن بودند تا ارتش را یک نیروی ضد مردمی و عامل امپریالیسم معرفی کنند که همچنان سرکوب مردم را ادامه می‌دهد و لذا باید منحل شود! و جای خود را با یک ارتش به اصطلاح خَلقی یا بی طبقه توحیدی و.. عوض کند. همین جوسازی‌ها سبب شد، شهید سپهبد، ولی الله قرنی اولین رییس ستاد مشترک ارتش پس از تغییر رژیم شاه طی نامه‌ای استعفای خود در روز‌های اول فروردین ۱۳۵۸ را به امام خمینی (ره) تقدیم کند.
کمتر از یک ماه بعد، سپهبد قرنی توسط گروهک فرقان ترور شد و به شهادت رسید تا علاوه بر آثار جنگ روانی سنگینی که بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط دشمنان خارجی، طیف ضدانقلاب، منافقین، حزب توده و عناصر نا آگاه در ارتش جریان داشت، بی انضباطی، سستی و عدم تمکین از فرماندهان نیز به مشکلات ارتش اضافه شود.
مشکلات فراوان ارتش سبب شد تا فرماندهان وقت ارتش جمهوری اسلامی ایران با درخواست وقت ملاقات از امام خمینی (ره) برای بیرون رفتن از این وضعیت چاره اندیشی کنند و از امام (ره) بخواهند ایشان فرماندهی خود بر کل نیرو‌های مسلح را مجدداً اعلام نمایند، تا با استفاده از این حکم حکومتی قوام و انضباط بر ارتش برگردد. امام خمینی (ره) نیز با صدور پیامی تاریخی در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ خطاب به ملت، سنگ بنای روز ارتش را گذاشتند. با این اقدام حکیمانه امام خمینی (ره) ارتش برای همیشه در کنار نیرو‌های مسلح کشور ماندگار شد.
درود خداوند بر ارتشیان با وفا و مدافعان از حریم کشور ایران، به ویژه شهداء گرانقدر ارتش جمهوری اسلامی ایران.

دیگر خبرها

  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • چگونه بصیرت امام خمینی (ره) موجب تقویت بنیان ارتش شد؟
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟
  • کار شجاعانه ایران برگرفته از آموخته‌های امام خمینی بود
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود