Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید محمد فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در جمع پرشور مردم ابهر گفت: امام بعد از ۱۴۰۰ سال عدم موفقیت در تشکیل دولت اسلامی و ایجاد حکمرانی اسلامی، در یک حرکت خدایی که قطعا ذیل عنایت اهل بیت بود موفق شد این علم را بر افرازد، مردم هم در این راه قیام کردند و کشته دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علت آنکه این میزان ارادت پیدا کردند به امام و آرمان‌های امام، همان ارزش‌های ناب اسلامی، همچون عدالت، اخلاق، نبود فساد بود که هر زمان بشنوید شیفته اسلام می‌شوید، امام با این شعار‌ها طاغوت را واژگون کرد، طاغوتی که بی دینی و بی اخلاقی را بین جامعه ترویج می‌کرد، ولی مردم به یک باره به ضمیر خدایی خویش برگشتند و این انقلاب شکل گرفت.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بیان کرد: پس از انقلاب نیز از ترس اینکه این انقلاب الگوی دیگر کشور‌ها بشود، انواع توطئه‌ها را علیه کشور ما کردند، و باز این مردم بودند که ایستادند و هشت سال دفاع مقدس را خلق کردند، مبنای تفکر حضرت امام اعتماد به مردم بود و می‌فرمودند هرکجا مشکلی پیش آمد مسئله را بدست مردم بسپارید تا حل شود.

سعید محمد گفت: خدا را شاکریم پس از امام، پرچم به دست خلف صالح ایشان افتاد و به درستی مسیر را هدایت کردند، اما چه کنیم که از ابتدای امامت رهبر معظم انقلاب، تفکرات دیگری در کشور حکمفرا شد و علیرغم همه نهیب‌های ایشان یک ریل گذاری غلط را در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی شاهد بودیم که بر گرفته از تفکر غلط غربی و لیبرالی بود.

وی ادامه داد: عده‌ای درس آموخته کشور‌های غربی زمام امور را گرفتند و بجای اینکه توجه کنند به تفکر ناب اسلامی، تفکرات غربی را در کشور حاکم کردند که رفته رفته در همه موضوعات خود را نشان داده و آسیب زد.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) یادآور شد: امام جامعه ۲۰ سال پیش هشدار داد که شبیخون فرهنگی دارد اتفاق می‌افتد و برخی از همین‌ها پاسخ دادند ایشان توهم توطئه دارند، امروز بعد از ۲۰ سال می‌بینیم آن هشدار‌ها چگونه دارد اثرات خود را نشان می‌دهد و بنیان خانواده را هدف گرفته و دچار آسیب شده، آمار طلاق را می‌بینید، اگر ۱۰ سال قبل از هر ۸ ازدواج ۱ طلاق داشتیم اکنون از هر ۳ ازدواج ۱ طلاق داریم.

محمد تصریح کرد: بیست و چند دستگاه در حوزه فرهنگ مسئولیت دارند و بودجه می‌گیرند، اما مرکزیت آن‌ها که شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست رئیس جمهور است طی ۸ سال گذشته فقط یکی دو جلسه با حضور وی داشته است و اگر جلساتی هم بوده به مسائل سطحی نگاه شده است.

وی افزود: امام زمانی فرمود من یک موی شما کوخ نشین‌ها را به کاخ نشین‌ها نمی‌دهم، اما شما امروز کارگزاران نظام را نگاه کنید، ببینید این‌ها در وجودشان چیزی به اسم اهمیت دادن به کوخ نشین‌ها وجود دارد، یا ندارد و آیا خودشان بیشتر شبیه به کاخ نشین‌ها نیستند، این فرهنگی که کارگزار بجای اینکه برود به سمت حداکثر تلاش برای مسئولیت‌های شغلی، سعی کند خودش و خانواده اش حداکثر استفاده را از موقعیت شغلی وی ببرند چه تناسبی با سخن حضرت امام دارد.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: امام دائما جنگ بین فقر و غنا را مطرح می‌کردند، اما شرایطی پیش آمده که فقیر هر روز فقیرتر می‌شود و غنی هر روز بر ثروتش افزوده می‌شود، مردم ما امروز خدمتگذاران را از خائنین تشخیص می‌دهند، افرادی که خلاف اندیشه‌های انقلاب عمل کنند در هر پست و مقام و لباسی که باشند، خائن اند.

محمد بیان کرد: برخی علاقه‌مند هستند دو قطبی سازی کنند بین چپ و راست، اصولگرا و اصلاح طلب، مقام معظم رهبری اصلا این تقسیم بندی‌ها را قبول ندارند، می‌فرمایند ما مدیران انقلابی داریم و مدیران غیر انقلابی، افرادی که در چارچوب‌های نظام حرکت می‌کنند و کسانی که برای منافع خود، خانواده و نزدیکان شان حرکت می‌کنند، این طوری تشخیص راحت‌تر است، چون گاهی برخی افراد پشت سر یک سری جریانات مخفی می‌شوند، ولی دنبال منافع خودشان هستند.

وی تصریح کرد: مدیران خادم داریم و خائن، مدیری که در بین مردم باشد حرف آن‌ها را بشنود در جهت رفع دردشان حرکت کند خادم ملت است در هر گروه و دسته‌ای که جا داشته باشد، مدیری که خود را از مردم دور کند، فاصله بگیرد، در کاخ بنشیند، خودش و خانواده اش منتفع بیت المال باشند، خائن به کشور است و خیلی زیاد داریم از این مدیران.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) افزود: امروز مردم از همین رفتار‌ها دردمند هستند، و هر روز داریم می‌بینیم و می‌شنویم، عده‌ای از مدیران به دنبال منفعت طلبی هستند، عده‌ای اشرافیت خانوادگی را بجای خدمت به مردم برگزیدند، عده‌ای به دنبال رانت‌ها هستند، در موضوعاتی که مربوط به تصمیم گیری برای بیت المال است به چه وقاحتی چوب حراج به بیت المال می‌زنند، بجای خصوصی سازی، اختصاصی سازی اتفاق افتاد و بیت المال را حراج کردند.

محمد بیان کرد: مدیرانی داریم که میلیاردی حقوق می‌گیرند، عده‌ای هم حقوق دو میلیون تومانی می‌گیرند، برخی هم فقط با یارانه ۴۵ هزار تومانی زندگی می‌کنند، آیا این‌ها را مسئولان و کارگزاران نظام می‌دانند، اگر می‌دانند چگونه شب سر بر بالش می‌گذارند.

وی یادآور شد: چرا امروز فرصت‌های کشور ما ناعادلانه تقسیم می‌شود، پدیده آقا زاده که در کشور ما رواج پیدا کرده، پدیده ژن خوب و وقاحتی که دارد، هم مال مردم را می‌برند هم به مردم بی ادبی می‌کنند.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: بی عدالت در آموزش سبب شده که فرد هر میزان پول داشت بهتر آموزش می‌بیند و اگر پول نداشت از ابتدا در یک فضای نامناسبی آموزش می‌بیند، طبق قانون اساسی آموزش و بهداشت جزو خدمات عمومی رایگان است.

محمد تصریح کرد: در سه فصل قانون اساسی آمده که باید مسکن و سرپناه برای مردم تامین شود، اما می‌بینید که خیلی راحت از کنار این قانون گذشتند، هشت سال یک آجر روی آجر نگذاشتند و اکنون قیمت مسکن سر به فلک کشیده و جوان‌ها که می‌خواهند زندگی تشکیل بدهند هیچ امیدی ندارند که زیر چه سقفی می‌خواهند بروند.

وی افزود: همه این مشکلات برای دولت سیزدهم تجمیع شده و شاهد مشکلات در هم تنیده بین المللی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستیم که روی همدیگر اثر دارند، در بعد فرهنگی اجتماعی آسیب‌های جدی خورده ایم، در بعد بین الملل هم که بیش از ۸ سال است مردم نشسته اند ببینند آقایان می‌خواهند چه کنند.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گغت: هشت سال است که اقتصاد و معیشت مردم گروگان برجام است، اقتصاد کشور را شرطی کرده اند، همه فقط بدنبال قیمت دلار هستند، بجای توجه به تولید، اگر قرار است به مقابله با توطئه‌های دشمن برویم باید به سمت قوی کردن خود از داخل برویم، درمان درد‌های کشور ما در ۵+۱ نیست، در داخل کشور است.

محمد بیان کرد: خدا ثروتی به مملکت ما داده که به هیچ یک از این کشور‌ها نداده است، در بعد نفت و گاز از برترین کشور‌های جهان هستیم، در معادن جزو برترین کشور‌های دنیا هستیم، در کشاورزی و دامداری ظرفیت‌های بالایی داریم، با این همه داشته‌ها می‌بینید تولید ما از یک کشور اروپایی که اندازه یک استان ما هم نیست کمتر است و درآمد ناخالص کمتری داریم.

وی تصریح کرد: امام جامعه سال هاست برای تقویت تولید شعار می‌دهد، اما وضعیت تولید کنندگان هر روز بدتر می‌شوند، خود شما هم شاید در کشاورزی، دامداری، صنعت و موارد دیگری درگیر باشید، می‌بینید همه ضوایط بگونه‌ای است که نتوان تولید کرد، بجای اینکه اشتغال ایجاد کنیم، مرتبا اشتغال تعطیل می‌شود.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) افزود: وقتی منتظر باشیم آب خوردنمان را هم غرب حل کند، هیچوقت در مسیر حل مشکل حرکت نمی‌کنیم، حرکت در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی کشور کار مشکلی است، هم مسئولان باید کمربند‌های خود را محکم ببندند، هم مردم باید در کنار مسئولان قرار بگیرند، تا یکبار برای همیشه ما این ریل را اصلاح کنیم و برگردد به سمت عدالت محوری و اقتصاد مردمی.

محمد ابراز نگرانی کرد: مردمی که انقلاب کردند، جنگ را اداره کردند، فرزندان شان را دادند امروز نگران هستند، که وصله ناکارآمدی به نظام چسبیده، در صورتی که ناکارآمدی از انقلاب نیست، کارگزاران ناکارآمد اند، انتخابات که می‌شود آقایان قول‌های فریبنده‌ای می‌دهند و رای می‌آوردند که از ابتدا می‌دانند عمل نخواهند کرد، مردم باید دقت کنند از یک سوراخ دوبار گزیده نشوند، اعتماد کنند به تفکر انقلابی و جهادی.

وی یادآور شد: امام جامعه در بیانیه گام دم انقلاب مسیر ۴۰ ساله دوم نظام را ترسیم فرموده اند و گفتند برای ۴۰ ساله دوم باید با یک رویکرد تحولی و روحیه جهادی، انقلابی و جوانگرایی مسائل و مشکلات کشور را حل کرد، این جوانگرایی هم در افراد باید ظهور پیدا کند هم در ساختارها، سازمان‌ها و قوانین.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) ادامه داد: در اوج تحریم باید به صادرات بها دهیم، ولی بانک مرکزی قوانینی می‌گذارد که صادر کننده را زمین بزند و صادراتش را تعطیل کند، تولید کننده تولید را تعطیل کند، قوانین مالیتی کشور فقط به سمت تولید کننده و حقوق بگیر است، افرادی که در بازار‌های کاذب تحت هیچ رصد مالیاتی نیستند.

محمد بیان کرد: اگر هم طرح کنید که باید میزان ثروت شفاف شود تا مالیات متعادل شود، همه عقب نشینی می‌کنند، زیرا عده قلیلی هستند که از این عدم شفافیت نفع می‌برند، عده کثیری از جامعه هستند که اجرای این شفافیت به نفع آنهاست، ولی مافیایی که همچون اختاپوس بر کشور چنبره زده و خون مردم را می‌مکد به هیچ عنوان نمی‌گذارد این اتفاق بیفتد.

وی افزود: دولت انقلابی سیزدهم چنین برنامه‌ای دارند، جراحی بزرگ اقتصادی که نفع عموم مردم در آنست، ولی خواص و سلاطین از اجرایش آسیب خواهند دید، اجرا خواهد شد، مجدد بر خواهیم گشت به آرمان‌ها و مجدد ارزش‌ها را احیا خواهیم کرد، نه در شعار بلکه در عمل عدالت را اجرا خواهیم کرد.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: رفع تبعیض و بازگشت سلامت در کار جزو برنامه‌های دولت انقلابی است، اگر مردم انتخاب درستی انجام بدهند، بر اساس بیانیه گام دوم دولت اسلامی را تشکیل خواهیم داد و به سمت تمدن اسلامی خواهیم رفت تا مقدمه ساز طلوع خورشید عظمای ولایت باشیم.

محمد بیان کرد: تک تک ظرفیت‌های کشور را به خدمت مردم خواهیم آورد، یارانه‌ها اکنون بسیار ناعادلانه توزیع شده اند، کسانی که بیشترین مصرف را دارند بیشترین بهره برداری را می‌کنند، کسانی که دهک‌های پایین هستند و کمتر مصرف می‌کنند کمترین بهره برداری را دارند، دهک بالای جامعه سیزده و نیم برابر دهک اول بنزین مصرف می‌کند، همین یک قلم اصلاح شود می‌بینید چقدر می‌توان از محل سوبسید آن به دهک‌های پایین کمک کرد و دهک بالا که مصرف بیشتر دارد باید هزینه آنرا از جیب پرداخت کند نه از بیت المال، همین یک قلم اگر اصلاح شود جهشی در زندگی مردم اتفاق می‌افتد.

وی تشریح کرد: توسعه بخش کشاورزی باید در دولت انقلابی بعدی پیگیری شود، امروز کشاورزان ما یکی از مظلوم‌ترین اقشار جامعه هستند، سود کار آنان را دلال و واسطه می‌خورد و فروشندگان سموم و بذر، برنامه‌هایی برای قشر کشاورز طراحی شده که یکی از آن‌ها طرح مسکن روستایی است، در برنامه مسکنی که آقای رئیسی رونمایی کردند، بخش عمده‌ای مربوط به کمک برای تعمیر و احداث مسکن روستائیان است.

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: فراهم سازی امکان صادرات، ایجاد صنایع تبدیلی، صنایع بسته بندی، سردخانه‌ها و انبار‌ها تا در موقع مورد نیاز امکان صادرات باشد، همچنین کار‌های پژوهشی برای تولید بذر، کود و سموم ایرانی تا کشور در دوره‌ای کوتاه نسبت به این مسائل خودکفا شود و هزینه‌های کشاور را کاهش دهد، همچنین بیمه روستائیان و بیمه محصولات روستائیان از جمله مواردی است که در دولت آینده برنامه ریزی شده و پیگیری خواهد شد.

محمد یادآور شد: چه در دوره‌ای که قرار بود خودم در انتخابات باشم و چه اکنون که در خدمت حضرت حجت الاسلام رئیسی هستیم، همه برنامه‌ها را در اختیار ایشان گذاشته ایم، برنامه‌های مرتب و منظمی هم خودشان داشتند که تلفیق کردیم، اگر مردم اعتماد کنند و به یک دولت انقلابی رای بدهند، شاهد خواهیم بود که در آینده نزدیک انشاالله تک تک این مشکلات را به فرصت‌هایی برای زندگی عزت‌مند مردم ایران اسلامی بتوانیم تبدیل کنیم.

وی در انتها بیان کرد: درخواستم از مردم اینست که اعتماد کنید به جریان انقلابی و خادمان واقعی خودتان و نیز مشارکت حداکثری مدنظر رهبر انقلاب رقم بخورد، چرا که دولت آینده می‌خواهد کار‌های بزرگی بکند، باید یک پشتوانه قوی مردمی در عرصه داخلی و بین المللی داشته باشد، انشاالله که شاهد مشارکت حداکثری در انتخابات و رای مناسب به فرد اصلح این دوره از انتخابات، حضرت حجت الاسلام رئیسی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سعید محمد انتخابات ریاست جمهوری مشکلات اقتصادی دولت انقلابی بیت المال برنامه ها یادآور شد نشین ها کشور ما کشور ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، علی خضریان در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ایران در طول ۴۶ سال گذشته با هدایت امامین انقلاب اسلامی و بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی خود توانسته است از انواع تهدیدات پیچیده، متراکم، پرحجم و توطئه‌ها و بحران‌های امنیتی و دفاعی، به فضل الهی عبور کند و با تشکیل جبهه مقاومت، هیمنه پوشالی استکبار جهانی را شکسته و ضریب تأثیر آن‌ها را در همه مؤلفه‌های قدرت، کاهش داده و شعاع اثر خود را در منطقه و معادلات جهانی گسترش دهد.

وی بیان کرد: استمرار این حرکت متعالی، با هدایت مقام معظم رهبری - مدّظله‌العالی، با طراحی و تدوین و صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان نسخه جهانی شدن انقلاب اسلامی، به سوی ایجاد تمدن نوین اسلامی و پایه‌گذاری حاکمیت اسلام بر جهان با امامت حضرت ولی‌عصر ارواحنا فدا، با توکل الهی و حرکت عمومی مستضعفان و آزادی‌خواهان جهان، پرشتاب ادامه خواهد داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این راستا، جمهوری اسلامی ایران برای افزایش اقتدار خود و حرکت به سوی قله و تثبیت جایگاه ایران مقتدر می‌بایست از دو راهبرد توأمان ایجاد موازنه درونی خصوصاً استحکام و ثبات اقتصادی و توانایی و قوام فرهنگی را در کنار موازنه بیرونی به معنای راهبری و حمایت از محور مقاومت به پیش برد.

خضریان متذکر شد: انقلاب اسلامی در طول این سالهای پر نشیب و فراز، با الگوی بومی، تجربه پیمودن مسیر بین بایدها و واقعیت‌های انقلاب را در ابعاد مختلف، بارها داشته است و در شرایط کنونی نیز که وضعیت کشور همچون معادله‌ای چند مجهولی است، نیازمند هوشمندی و عقلانیت نیروهای وفادار به انقلاب برای فتح خرمشهرهای بعدی است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز اقتصاد کشور به دلیل اینکه در طول یک دهه گذشته حتی آب خوردن مردم از سوی جریان غربگرا به مذاکره و توافق با کدخدا پیوند زده شده بود و با شرطی‌سازی اقتصاد و وابسته کردن تعاملات مالی به دلار و همچنین خام فروشی عملاً مانع پیشبرد اهداف راهبردی کشور در حوزه اقتصادی شد، با چالش‌های جدی مواجه است و کیک اقتصاد ایران کفاف ۹۰ میلیون ایرانی را نمی‌دهد و ضروری است در کنار تسریع در رفع کاستی‌ها و گسترش فرصت‌های اقتصادی برای مردم، با اصرار بر حکمرانی عادلانه برای رفع تبعیض‌ها و شکاف طبقاتی اقدامی عاجل شود.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر فرهنگ اسلامی ایرانی به دلیل تجمیع بی کارکردی‌ها، کج کارکردی‌ها، کم کارکردی‌ها و مهمتر از همه بد کارکردی‌هایی که میراث چند دهه‌ای مسؤولان دستگاه‌های مختلف فرهنگی است، در معرض محصولات فرهنگی متعارض و مهاجم قرار گرفته و در مواردی دچار واگرایی از ارزش‌های خودی و همگرایی با ارزش‌های رقیب شده است و متأسفانه باید گفت در چنین شرایطی جامعه ایران از سوی دشمنان، خائنان و نادانان با رانه‌های واگراییِ سیاسی، قومیتی و فرهنگی، مدام به سوی «قطبی شدن» رانده می‌شود.

خضریان اظهار کرد: در سیاست ایران نیز عموم جریان‌های سیاسی با چالش نمایندگی شهروندان مواجه هستند؛ موضوعی که تلاش جمعی نخبگان سیاسی در مسیر نفی سیاست‌ورزی رفاقتی و فامیلی و شفاف شدن مکانیزم گزینش و مرامنامه شایستگی بر اساس شاخص‌ها را جهت امکان حکمرانی عادلانه می‌طلبد.

وی ادامه داد: در سطح خارجی نیز ضمن اینکه ایران سال‌ها است تحریم اقتصادی غرب را برای کوتاه آمدن از مواضع اصولی خود تجربه می‌کند، طی یک سال اخیر به دلیل تنش آفرینی نظامی - امنیتی ایجاد شده از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه غرب آسیا مواجه شده است. راه حل مواجهه با این معادله و حل مسائل کشور «عقلانیت انقلابی» است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عقلانیت انقلابی به جای ایجاد دعوا بر سر موضوعات فرعی و دمیدن در دوگانه‌های جعلی برای کسب مناصب، عدالت در سیاست را جست‌وجو می‌کند و فرصت اعتماد مردم به نیروهای انقلاب را صرف کارهای بنیادین به جای دعواهای بی‌نتیجه خواهد کرد. عقلانیت انقلابی به دنبال تهدیدزدایی است و تنش‌زدایی را ناکافی می‌داند و معتقد است شعارهایی نظیر تنش‌زدایی در سیاست‌خارجی و حجم گسترده ورود ادبیات علوم انسانی غربی در این سال‌ها، در راستای همین تلقی خاص از عقلانیت در جامعه است.

خضریان تاکید کرد: عقلانیت انقلابی واقع‌گرا است، اما آرمان‌خواه هم هست و این دو را متضاد هم نمی‌داند. عقلانیت انقلابی حل مسائل اقتصادی و ناهنجاری‌های فرهنگی را در کنار هم مهم می‌داند، با این تفاوت که مسائل اقتصادی را دارای فوریت و مسائل فرهنگی را دارای اولویت می‌بیند.

وی اظهار کرد: عقلانیت انقلابی راه حل مشکلات فرهنگی از جمله مسأله حجاب را فقط قضائی نمی‌بیند، بلکه به بازاندیشی در شیوه‌های تربیتی هم نظر دارد. اما سیاست رهاسازی اجتماعی به بهانه انجام کارهای زیربنایی را نیز بر خلاف عقلانیت می‌پندارد. عقلانیت انقلابی عدالتخواه است. عدم تناسب افزایش دستمزد کارگران با مواردی از قبیل افزایش تعرفه پزشکی را نمی‌پذیرد و آن را دمیدن در شکاف‌های اجتماعی می‌پندارد و معتقد است به جای سوار شدن بر موج احساسات مستضعفین، باید برای رفع تبعیض‌ها چاره اندیشی کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: عقلانیت انقلابی واداده نیست و با فساد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همزیستی نمی‌کند. عقلانیت انقلابی به وحدت و انسجام اجتماعی می‌اندیشد و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نیست. عقلانیت انقلابی امیدوار است و ظرفیت‌های ایران و توانمندی‌های مردم را بزرگ‌تر از مشکلات و مسائل می‌داند. عقلانیت انقلابی با کالایی شدن آموزش سر ستیز دارد و مهم‌ترین راه تحرک اجتماعی را عدالت آموزشی می‌داند.

خضریان بیان کرد: عقلانیت انقلابی اهل دو قطبی‌های کاذب نیست، بلکه جدال اسلام و کفر را مهم‌ترین جدال تاریخی می‌داند و در این مسیر ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن را در مقابل عقلانیت انقلابی تعریف می‌کند و در همین راستا عملیات «وعده صادق» را عینیت عقلانیت انقلابی در مواجهه‌ی با قلدرمآبی استکبار جهانی و صهیونیست‌ها می‌داند. عقلانیت انقلابی ساعی است تا آزادی‌های اجتماعی و سیاسی، در چهارچوب قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی محقق شود.

کد خبر 6086262 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست
  • فیلم/ رئیسی: روحیه انقلابی و دین مداری مردم لاهور و پاکستان ستودنی است
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد
  • رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند | دولت با گفتمان ایدئولوژیک، درکی از مشکلات ندارد
  • آزاد ارمکی: رئیسی هر آرزویی می‌کند کسی به آن اعتنا نمی‌کند