Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@08:02:30 GMT

دولت آینده نیازمند پشتوانه قوی مردمی است

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۰۹۷۸

دولت آینده نیازمند پشتوانه قوی مردمی است

سعید محمد شامگاه جمعه در اجتماع مردم ابهر افزود: بعد از ۱۴۰۰ سال عدم موفقیت در تشکیل دولت اسلامی و ایجاد حکمرانی اسلامی در جهان، امام راحل در یک حرکت خدایی که قطعا ذیل عنایت اهل بیت(ع) بود موفق شد این علم را بر افرازد، مردم هم در این راه قیام کردند و کشته دادند.

وی اظهار داشت: میزان ارادت عموم مردم به امام خمینی (ره) و آرمان های ولای ایشان، همان ارزش های ناب اسلامی، همچون عدالت، اخلاق و نبود فساد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سابق قرار سازندگی خاتم الانبیا اظهار داشت: امام با این شعارها طاغوت را که بی دینی و بی اخلاقی را بین جامعه ترویج می کرد واژگون کرد و مردم به یک باره به ضمیر خدایی خویش برگشتند و انقلاب اسلامی شکل گرفت.

محمد تصریح کرد: دشمنان پس از انقلاب از ترس اینکه این انقلاب الگوی دیگر کشورها بشود، انواع توطئه ها را علیه ایران کردند، و باز این مردم بودند که ایستادند و هشت سال دفاع مقدس را خلق کردند.

وی با بیان اینکه مبنای تفکر حضرت امام اعتماد به مردم بود و می فرمودند هرجا مشکلی پیش آمد مسئله را به دست مردم بسپارید تا حل شود، خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم پس از امام، پرچم به دست خلف صالح ایشان افتاد و به درستی مسیر را هدایت کردند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه در مقطعی ریل گذاری غلطی را در عرصه های اقتصادی و فرهنگی شاهد بودیم که بر گرفته از تفکر غلط غربی و لیبرالی بود ادامه داد: با وجود اینکه بیش از ۲۰ دستگاه در حوزه فرهنگ مسئولیت دارند و بودجه می گیرند امروز تاثیر شبیخون های فرهنگی را نیز شاهد هستیم.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا یادآور شد: امروز خدمتگزاران را از خائنین تشخیص می دهند، افرادی که خلاف اندیشه های انقلاب عمل کنند در هر پست و مقام و لباسی که باشند، خائن هستند.

محمد با اشاره به برخی تقسیم بندی های بین چپ و راست، اصولگرا و اصلاح طلب، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب این تقسیم بندی ها را قبول ندارند.

وی تصریح کرد: مدیری که در بین مردم باشد حرف آنها را بشنود در جهت رفع دردشان حرکت کند خادم ملت است در هر گروه و دسته ای که جا داشته باشد، مدیری که خود را از مردم دور کند، فاصله بگیرد، در کاخ بنشیند، خودش و خانواده اش منتفع بیت المال باشند، خائن به کشور است.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا با تاکید بر لزوم تقسیم عادلانه فرصتها در کشور افزود: در زمان حاضر این فرصتها در بخشهای مختلف از جمله آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و مسکن عادلانه نیست.

محمد به منابع خدادای در ایران اشاره و تصریح کرد: در نفت و گاز و معادن جزو برترین کشورهای دنیا هستیم و در کشاورزی و دامداری ظرفیت های بالایی داریم و این درحالی است که درآمد ناخالص بسیار کمی داریم.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا افزود: حرکت در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی کشور کار مشکلی است، هم مسئولان باید کمربندهای خود را محکم ببندند، هم مردم باید در کنار مسئولان قرار بگیرند، تا یکبار برای همیشه ما این ریل را اصلاح کنیم.

محمد ابراز نگرانی کرد: مردمی که انقلاب کردند، جنگ را اداره کردند، فرزندان شان را دادند امروز نگران هستند، که وصله برخی  ناکارآمدی ها به نظام بچسبد.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم مسیر ۴۰ ساله دوم نظام را ترسیم فرموده اند و گفتند برای ۴۰ ساله دوم باید با یک رویکرد تحولی و روحیه جهادی، انقلابی و جوانگرایی مسائل و مشکلات کشور را حل کرد، این جوانگرایی هم در افراد و هم در ساختارها، سازمان ها و قوانین باید ظهور پیدا کند.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا ادامه داد: رفع تبعیض و بازگشت سلامت در کار جزو برنامه های دولت انقلابی است، اگر مردم انتخاب درستی انجام بدهند، بر اساس بیانیه گام دوم دولت اسلامی را تشکیل خواهیم داد و به سمت تمدن اسلامی خواهیم رفت تا مقدمه ساز طلوع خورشید عظمای ولایت باشیم.

محمد در حمایت از برنامه های حجت الاسلام رئیسی بیان کرد: تک تک ظرفیت های کشور را به خدمت مردم خواهیم آورد.

وی تصریح کرد: توسعه بخش کشاورزی باید در دولت انقلابی بعدی پیگیری شود، امروز کشاورزان ما یکی از مظلوم ترین اقشار جامعه هستند، سود کار آنان را دلال و واسطه می خورد و فروشندگان سموم و بذر، برنامه هایی برای قشر کشاورز طراحی شده که یکی از آنها طرح مسکن روستایی است، در برنامه مسکنی که آقای رئیسی رونمایی کردند، بخش عمده ای مربوط به کمک برای تعمیر و احداث مسکن روستائیان است.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا گفت: فراهم سازی امکان صادرات، ایجاد صنایع تبدیلی، صنایع بسته بندی، سردخانه ها و انبارها تا در موقع مورد نیاز امکان صادرات باشد، همچنین کارهای پژوهشی برای تولید بذر، کود و سموم ایرانی تا کشور در دوره ای کوتاه نسبت به این مسائل خودکفا شود و هزینه های کشاور را کاهش دهد، همچنین بیمه روستائیان و بیمه محصولات روستائیان از جمله مواردی است که در دولت آینده برنامه ریزی شده و پیگیری خواهد شد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر وروستا، اولین میان‌دوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین میان‌دوره پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها ابهر انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زنجان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابهر انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی ابهر انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زنجان اخبار کنکور فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولیدملی با مشارکت مردم مهمترین راه رفع مشکلات اقتصادی است

محمد دهقان منشادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با مشارکت دادن مردم در تولید و مردمی کردن اقتصاد می‌توان مشکلات اقتصادی را حل کرد.

وی با بیان اینکه باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که موانع حضور مردم در عرصه تولید برطرف شود اظهار داشت: مشارکت مردم در اقتصاد و اقتصاد مردمی نقطه مقابل اقتصاد دولتی است و هرچه مردم بیشتر در اقتصاد مشارکت کنند سهم دولت از اقتصاد کمتر می‌شود و در نتیجه جهش تولید اتفاق می افتد.

دهقان منشادی در خصوص راه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و تولید، تصریح کرد: افزایش مردمی شدن اقتصاد، مشارکت مردم در تولید و کاهش اندازه دولت، رشد اقتصاد بالاتری را برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی گفت: در ادبیات جدید اقتصادی بیشتر صحبت از اندازه بهینه دولت در اقتصاد مطرح است و بر نقش آفرینی بهینه دولت، کارایی و اثر بخشی دولت در اقتصاد تأکید می‌شود؛ به نحوی که اگر اندازه دولت از یک میزان بهینه‌ای افزایش یا کاهش یابد به تبع آن رشد اقتصادی نیز کاهش می یابد.

دهقان منشادی با بیان اینکه بررسی‌های تجربی در ایران نیز نشان می‌دهد که اندازه دولت در وضع موجود بسیار بیشتر از اندازه بهینه است و این موضوع سبب کاهش معنادار رشد اقتصادی در کشور شده است، گفت: از طرف دیگر شاخص کارایی و اثر بخش دولت در ایران نیز نشان از سطح پایین این شاخص در مقایسه با سایر کشورها دارد که خود قابل توجه است.

نقش آفرینی مردم در اقتصاد باید تقویت شود

وی با بیان اینکه پیشبرد هر راهبردی در سطح اقتصاد کلان نیازمند مجموعه اقداماتی در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است گفت: در کوتاه مدت هر اقدامی که مانع از بزرگ‌تر شدن اندازه دولت در اقتصاد شود، با محوریت کاهش هزینه‌های جاری دولت در اولویت قرار دارد و مدیریت استخدام کارکنان جدید، برقراری انضباط مالی، کاهش تصدی‌گری دولت، ادغام دستگاه‌های اجرایی، حرکت به سمت مدیریت واحد شهری، توسعه دولت الکترونیک و افزایش بهره‌وری از این قبیل اقدامات هستند.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان یزد در رابطه با راهبرد اقتصادی برای مردمی کردن اقتصاد در میان مدت، گفت: ضرورت دارد به سمت تقویت نقش آفرینی مردمی در اقتصاد حرکت کنیم. توسعه فرهنگ کار آفرینی، افزایش مشارکت اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار کشور با محوریت کاهش زمان و هزینه‌های خدمات دولتی، تعریف مشوق‌های سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری، عدم تصدی‌گری جدید دولت، ثبات قوانین و مقررات و افزایش امنیت سرمایه‌گذاری از مهمترین اقدامات میان مدت است.

وی با تأکید بر اینکه باید در بلندمدت به سمت اصلاحات ساختاری در اقتصاد کلان کشور حرکت کنیم، تصریح کرد: افزایش آزادی اقتصادی، محدود کردن هزینه‌های دولت به درآمدهای مالیاتی، تقویت صندوق توسعه ملی به منظور مدیریت درآمدهای نفتی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، افزایش سهم بازار سرمایه در اقتصاد و تقویت نقش آن در تأمین مالی بخش تولید، ثبات اقتصاد کلان، افزایش کیفیت قوانین، خصوصی‌سازی صحیح و افزایش کارایی و اثر بخشی دولت از مهمترین اقدامات قابل برنامه‌ریزی در بلند مدت است.

یکی از راهبردهای استمرار رشد اقتصادی بالا، مردمی کردن اقتصاد است

دهقان منشادی گفت: بر اساس آمار، رشد اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۲ برابر ۵ درصد بوده که در مقایسه با عملکرد سال‌های اخیر، رشد اقتصادی بالاتری را نشان می‌دهد. در ادبیات اقتصادی پایداری و استمرار رشد اقتصادی بالا به افزایش رفاه مردم منجر خواهد شد و یکی از راهبردهای استمرار رشد اقتصادی بالا و مستمر، مردمی کردن اقتصاد خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد گفت: سهم مردم در اقتصاد استان یزد در مقایسه با سایر استان‌ها، جایگاه مناسب‌تری است به‌نحوی‌که وزیر اقتصاد و دارایی در سفر اخیر خود به یزد، از استان یزد به‌عنوان استانی در تراز اقتصاد مردمی یاد کرد.

دهقان منشادی در رابطه با دلایل اینکه استان یزد در تراز اقتصاد مردمی است، تصریح کرد: استان یزد رتبه اول سرانه واحدهای صنعتی بالا بودن نرخ مشارکت اقتصادی زنان و مردان، نرخ پایین بیکاری، رشد اقتصادی ۷٫۵۵ درصدی در آخرین ارزیابی صورت گرفته، بالاتر بودن درآمد سرانه، رتبه اول در استقرار چرخه بهره‌وری در کشور، سهم بالای اشتغال بخش خصوصی، سهم بالای بخش خصوصی در اقتصاد استان و میزان صادرات مناسب از جمله دلایل است.

کد خبر 6063221

دیگر خبرها

  • جاده پلدختر معمولان خرم‌آباد نیازمند توجه فوری و بسیار جدی دولت است
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از تجارب مردمی‌سازی است
  • جامعه نخبگان کار و تولید به کمک مردمی سازی اقتصاد بیایند
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • نیازمند انقلاب جدید در حوزه نشر و ارایه آثار فاخر هستیم
  • افزایش تولید ملی با مشارکت مردم از مهمترین راهکار‌های رفع مشکلات اقتصادی
  • افزایش تولیدملی با مشارکت مردم مهمترین راه رفع مشکلات اقتصادی است
  • تجلیل مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان از رئیس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • مردمی کردن اقتصاد باید با جدیت دنبال شود
  • خسروپناه: نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردم هستیم