Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر کشور به عنوان رئیس کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، بر ضرورت تعیین وقتی مناسب در برنامه مناظره دوم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی برای پاسخگویی به اتهامات مطرح‌شده از سوی برخی نامزدها علیه دولت در نخستین مناظره زنده تلویزیونی، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، محمود واعظی در این نامه خطاب به عبدالرضا رحمانی فضلی، تاکید کرده است: با توجه به طرح اتهامات، نسبت‌های ناروا، تحریف اطلاعات و ارائه آمار غلط و سیاه‌نمایی از وضعیت کشور و اظهارات خلاف واقع و غیرمنصفانه علیه دولت تدبیر و امید از سوی برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره زنده تلویزیونی امروز، ضمن بررسی این موضع از سوی کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، طبق قانون باید با در نظر گرفتن فرصتی مناسب در برنامه مناظره دوم داوطلبان و پیش از آغاز مناظره و سخنان آنان، امکان پاسخگویی به این اتهامات در رسانه ملی فراهم شود.

در نامه رئیس دفتر رئیس‌جمهور به وزیر کشور تاکید شده است: متاسفانه در مناظره اول شاهد سیاه‌نمایی‌ها در مورد شرایط کشور و بیان اظهارات بعضا غیرمنصفانه از سوی برخی نامزدها علیه دولت و انتصاب مشکلات ناشی از جنگ اقتصادی سه و نیم ساله و شیوع ویروس کرونا به آنچه «ناکارآمدی دولت» خوانده شده، بودیم که ضروری است برای روشن شدن افکار عمومی و پاسخ به اتهامات و ابهامات مطرح‌شده، پاسخ‌ها و دفاعیات دولت در مناسبت‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن به اطلاع مردم شریف کشور رسانده شود.

نخستین مناظره انتخاباتی هفت نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر شنبه (۱۵ خرداد) به صورت زنده از رسانه ملی پخش شد که در این مناظره انتخاباتی، برخی از نامزدها به طرح اتهامات و ادعاهایی علیه دولت‌های یازدهم و دوازدهم و رئیس این دولت‌ها پرداختند.

این کمیسیون موظف است طبق ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری، اگر ضمن برنامه زنده «مناظره» هر یک از نامزدها درخصوص سایر نامزدها یا دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی، مطالب توهین‌آمیز یا هتک حرمت یا مطالب مغایر با قوانین رسمی کشور، بیان کند، به میزان مناسب، زمان برای پاسخگویی در نظر گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت انتخابات ریاست جمهوری تبلیغات قانون رسانه ملی وزیر کشور مشکلات جنگ ویروس مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری رسانه انتخابات واعظی انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری علیه دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشای مناظره از شبکه تهران

در این جلسه دکتر اعلمی، مدیر شبکه تهران سیما ضمن خداقوت و خسته نباشید به عوامل و دست‌اندرکاران امر انتخابات در رسانه‌ملی، مروری بر اقدامات رسانه‌ملی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری داشت و تاکید کرد: پس از شمارش آرا در دور اول، تهران ۱۴ نماینده جدید خود را شناخت و ۱۶ صندلی برای رقابت بین نامزد‌های حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس باقی ماند و همچنین انتخابات درحوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا برای معرفی نماینده مردم شریف این حوزه به دور دوم کشیده شد؛ از این‌رو و مطابق قانون برای تعیین تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ۳۲ نامزد و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا دو نامزد به رقابت خواهند پرداخت. وی افزود: بنابراین در راستای عدالت رسانه‌ای در امر تبلیغات تلویزیونی، ۳۴ برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای با عنوان نماینده مردم برای نامزد‌های دور دوم مجلس شورای اسلامی تعریف شده است. این برنامه‌ها کاملا به‌صورت رایگان ضبط و تولید شده است و از شبکه تهران سیما روی آنتن می‌رود و نسخه رادیویی آن نیز از رادیو تهران پخش خواهد شد. اعلمی افزود: جزئیات پخش هر برنامه در قرعه‌کشی امشب مشخص شد و نامزد‌های انتخابات پیش‌رو از نوبت، روز و ساعت پخش برنامه‌های خود مطلع هستند. مدیر شبکه تهران سیما از ضبط مناظره‌های تلویزیونی خبر داد و افزود: هشت مناظره برای نامزد‌های تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) و سه مناظره برای نامزد‌های ورامین، قرچک و پیشوا پیش‌بینی شده است. برای ضبط برنامه مناظره نامزد‌های استان تهران، چهار گروه هشت نفره ایجاد شده است. مناظره‌ها هم مانند برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیون، نماینده مردم به‌صورت رایگان تولید و پخش می‌شود. 

برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران

 در ادامه عباس جوهری، رئیس ستاد انتخابات استان تهران به تفاوت مشهود این دوره از انتخابات اشاره کرد و افزود: به‌دلیل تعدد نامزدها، برگزاری انتخابات در استان تهران با سایر استان‌های بسیار متفاوت است. رئیس ستاد انتخابات افزود: از ۱۰ حوزه انتخاباتی، هشت حوزه به مجلس راه پیدا کردند و تکلیف نمایندگان دو حوزه تهران (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس) و ورامین، قرچک و پیشوا در دور دوم مشخص خواهد شد. وی از برگزاری انتخابات تمام الکترونیک خبر داد و افزود: در تهران، انتخابات کاملا به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و فیلم‌های آموزشی آن نیز از رسانه‌ملی پخش خواهد شد. وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات کسانی می‌توانند رای بدهند که در دور اول یا رای نداده باشند یا در استان تهران رای خود را به صندوق انداخته باشند. وی تبلیغات پیش از انتخابات را فرصت مغتنمی برای شناسایی هر چه بهتر نامزد‌های انتخابات برشمرد و تاکید کرد: از ۱۳ اردیبهشت تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات پیش‌رو است، از این‌رو انتظار می‌رود خارج از این فاصله زمانی تبلیغات انجام نشود تا شاهد انتخابات سالم، پرشور‌و‌خروش باشیم. 

عرصه تبلیغات باید در سلامت کامل و مطابق قانون باشد

حجت الاسلام میراشرفی، رئیس هیأت نظارت بر انتخابات استان تهران به مراقبت از آرای مردم تاکید کرد و افزود: در پشت‌صحنه انتخابات گروه‌های مختلفی در کنار هم در حال فعالیت هستند تا تشویق و ترغیب برای حضور حداکثری و برگزاری انتخابات پر‌شور صورت گیرد. میراشرفی از تأثیر حضور نامزد‌ها در مناظره‌ها گفت و افزود: نسبت به رعایت قوانین تبلیغات انتخابات ساعی باشید. رقابت تنگاتنگ است و عرصه تبلیغات باید سلامت و مطابق با مُر قانون باشد. رئیس هیأت نظارت بر انتخابات استان تهران به اجرای صحیح قانون انتخابات اشاره کرد و افزود: از بد‌اخلاقی‌های تبلیغاتی پرهیز شود و طرفداران نامزد‌های انتخابات به معرفی فضائل و ویژگی‌های شخصی نامزد‌ها بپردازند.

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • تماشای مناظره از شبکه تهران
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران