Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود پاکدل گفت: اعطای وام مسکن یکی از برنامه‌های بنیاد شهید است که در یکسال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است به گونه‌ای که وام مسکن روستایی از 60 میلیون تومان به 200 میلیون تومان، وام مسکن شهرها از 100 میلیون تومان به 250 میلیون تومان و وام کلانشهرها از 160 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ محمود پاکدل، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار برنا از ارائه تسهیلات مسکن به افراد تحت پوشش بنیاد شهید خبر داد و گفت: باتوجه به افزایش سرسام آور قیمت مسکن در سال‌های اخیر، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصمیم گرفت از همه ظرفیت‌های موجود برای تامین مسکن افراد تحت پوشش بنیاد شهید استفاده کند به همین دلیل تفاهم نامه‌های متعددی با استانداری‌ها منعقد کردیم تا به ایثارگران زمین واگذار کنیم همچنین آنها را از پرداخت هزینه پروانه ساخت، انشعابات و... معاف کنیم.

او افزود: اعطای وام مسکن یکی از برنامه‌های بنیاد شهید است که در یکسال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است به گونه‌ای که وام مسکن روستایی از 60 میلیون تومان به 200 میلیون تومان، وام مسکن شهرها از 100 میلیون تومان به 250 میلیون تومان و وام کلانشهرها از 160 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

پاکدل تصریح کرد: این وام‌ها با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت 20 سال به جانبازان با هر درصدی، آزادگان، ایثارگران و خانواده شهدا و به طور کلی کلیه افراد تحت پوشش بنیاد شهید پرداخت می‌شود و امیدواریم به وسیله این وام‌ها بخش عمده‌ای از این افراد بتوانند صاحب مسکن شوند.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید در پاسخ به این سوال که مدت زمان پرداخت وام چقدر طول می‌کشد؟ گفت: بنیاد شهید فرد متقاضی را به بانک معرفی می‌کند و مدت زمان پرداخت وام، بستگی به فرایند ارائه مدارک و تایید آن دارد و اگر این روند تسریع شود، در طول زمان کمتری فرد می‌تواند وام خود را دریافت کند.

او درباره شرایط اعطای زمین به افراد تحت پوشش بنیاد شهید بیان کرد: زمین‌ها به صورت انفرادی و تجمیعی به ایثارگران تحویل داده می‌شود. انفرادی به این صورت است که فرد ایثارگر زمین را دریافت می‌کند و با دریافت وام نیز، اقدام به ساخت آن می‌کند اما تجمیعی به این صورت است که طبق تفاهم نامه‌ای که با وزارت راه و شهرسازی داریم، این وزارتخانه باید در قالب مسکن ملی یا مسکن تجمیعی مسکن بسازد و طبق مزایای ایثارگران، به قیمت تمام به به عزیزان ارائه دهد.

//انتهای پیام:۳

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران مسکن بنیاد شهید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پوشش زمین جانبازان خانواده وزارت راه و شهرسازی وزارتخانه بنیاد شهید مسکن امور ایثارگران محمود پاکدل افراد تحت پوشش بنیاد شهید میلیون تومان وام مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه بنیاد شهید ایلام ۱۰۰ درصد اجرا شد
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در خوزستان+فیلم
  • افزایش حقوق ایثارگران و خانواده شهدا
  • انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید استان البرز
  • جزییات افزایش حقوق خانواده شهدا و جانبازان نیرو‌های مسلح
  • سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز منصوب شد