Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر؛ بابک طالبی، درباره کمبود ناوگان حمل گندم از مزارع به سیلوها اظهار کرد: ما در زمینه انتقال کالاهای اساسی از مزارع به سیلوها مشکلی نداریم؛ عمده مشکلات ما از بنادر به سیلوها یا مراکز مصرف است.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد کالاهای اساسی ما به بندر امام خمینی (ره) منتقل می‌شود که برای حل این مشکل، ستادی تشکیل داده ایم؛ اما برای انتقال از مزارع به سیلوها مشکلی نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره افزایش سهمیه سوخت ناوگان باری جاده‌ای گفت: کماکان برای ایجاد انگیزه میان رانندگان جهت کالاهای اساسی تا پایان شهریور امسال برای استان خوزستان، برای حمل تره بار از جنوب استان کرمان و همچنین جنوب سیستان و بلوچستان این امکان فراهم شده است.

اعطای ۳۰ درصد سوخت بیشتر به ناوگان جاده‌ای در صورت حمل کالای اساسی

وی تصریح کرد: در این طرح تشویقی، ۳۰ درصد سوخت اضافه بر مبنای پیمایش می‌دهیم؛ البته ما معتقدیم ایجاد انگیزه برای رانندگان با افزایش کرایه حمل باید تأمین شود نه با یک کالای یارانه‌ای (گازوئیل) که بیشتر از میزان تردد آنهاست؛ این کار با منطق کار چندان مطابق نیست.

وی درباره عدم اخذ عوارضی از کامیون‌های حمل چغندر گفت: دستور این کار داده شده است اما چندان منطقی نیست و معمولاً در استان‌ها اینگونه تصمیمات اخذ می‌شود که ممکن است به صورت مقطعی اثرگذار باشد اما می‌توانستند به جای این کارها، کرایه حمل را افزایش می‌دادند یا میزان معطلی رانندگان در پایانه‌های بندری و انبارهای بنادر کم کنند.

ساعت‌ها رانندگان را در گرمای بندر امام معطل می‌کنند بدون هیچ امکاناتی

عضو هیئت عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: بسیار اتفاق می‌افتد که ۲۴ ساعت رانندگان را در بندر امام خمینی (ره) معطل می‌کنند آن هم با بهانه‌های واهی؛ ضمن اینکه پایانه بار بندر امام خمینی (ره) کوچک‌ترین امکانات رفاهی ندارد و باید در گرمای ۵۰ درجه در خودروی خود بماند تا بار به او تحویل داده شود؛ شاید هم نتواند باری دریافت کند.

ستاد حمل کالاهای اساسی تشکیل شد

وی تأکید کرد: ستاد حمل کالاهای اساسی تشکیل شده و مسئول آن هم قرار است یک هفته در بندر امام خمینی (ره) بماند تا کار رانندگان را راه بیندازد؛ ما فراخوان به رانندگان برای حمل کالای اساسی داده بودیم اما با این اتفاقاتی که در بنادر رخ می‌دهد، رانندگان دیگر به فراخوان‌های بعدی توجهی نمی‌کنند.

طالبی خاطرنشان کرد: رانندگان به یکدیگر اطلاع می‌دهند که دیگر کالای اساسی حمل نکنید؛ در این صورت ما برای حمل این کالاها با مشکل مواجه می‌شویم.

جزئیات حمل نیم میلیون تن چغندر به کارخانه‌های قند با ۷۰۰ کامیون

وی بیان کرد: حداکثر تا ۲۵ خرداد که حمل چغندر از خوزستان به کارخانه‌های قند و شکر داریم، که شامل ۷۰۰ کامیون می‌شود، دیگر کامیون به اندازه کافی وجود دارد که پوشش کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به روال عادی برگردد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: صاحبان بارهای چغندر که کارخانجات قند و شکر هستند، کرایه حمل مناسب و به موقع می‌دهند و به همین دلیل کامیون داران ترغیب به حمل این محصول هستند؛ تا کنون نیم میلیون تن چغندر با این تعداد کامیون طی یک ماه اخیر جابه جا شده است.

بیشترین مشکل ما در بخش صاحبان کالاهای دولتی است نه خصوصی

وی اظهار داشت: صاحبان کالاهای دولتی بیشترین مشکل را برای کامیون داران ایجاد می‌کنند؛ در حالی که صاحبان کالاهای خصوصی بلافاصله بارگیری کرده و در جا کرایه حمل را به حساب راننده واریز می‌کنند؛ اما در بخش دولتی یا باسکول خراب است یا لودر خراب می‌شود یا تغییر شیفت داریم.

هنوز مابه التفاوت نرخ سوخت یارانه‌ای و آزاد تاکسی‌های بین شهری واریز نشده

طالبی درباره حل مشکل عدم واریز مابه التفاوت نرخ سوخت یارانه‌ای با آزاد برای رانندگان تاکسی‌های بین شهری از سوی وزارت کشور گفت: متولی سوخت بنزینی، وزارت کشور است؛ البته ما در جلسات بررسی پیمایش آنها حضور داریم که تا کنون این مابه التفاوت واریز نشده است.

پربیننده ترین توضیحات مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران در مورد آتش‌ سوزی چشم امید کشورهای آسیایی به بازگشت نفت ایران رشد بازار نفت ادامه دارد؟ هشدار رییس "روس نفت" نسبت به کمبود جدی نفت مرخصی اجباری کارگران به دلیل قطعی برق

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گازوئیل کامیون داران انتخابات ۱۴۰۰ بندر امام خمینی کالاهای اساسی کرایه حمل حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین

تین نیوز

انجمن صنفی کارگری رانندگان ناوگان جاده ای حمل و نقل کالای استان اصفهان خواستار نظارت میدانی و برخورد لازم با گرانفروشی قطعات  و خدمات لوازم فروشان و تعمیرکاران وسائط نقلیه سنگین شد.

به گزارش تین نیوز، در بخشی از نامه ای که سوم اردیبهشت ماه حسین عبدالهی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارگری رانندگان ناوگان جاده ای حمل و نقل کالای استان اصفهان به رئیس اتحادیه خدمات فنی و تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین ارسال کرده، آمده است: پیرو گزارش های متعدد رانندگان و کامیونداران مبنی بر گرانفروشی قطعات و خدمات لوازم فروشان و تعمیرکاران منطقه صنعتی امیرکبیر اصفهان و عدم رعایت نرخ نامه های ابلاغی آن اتحادیه، خواهشمندیم ضمن نظارت میدانی و برخورد لازم با متخلفان، دستور فرمایید نرخ مصوب اتحادیه در کلیه تعمیرگاه ها و همچنین نمایندگی های مجاز خودروهای دیزلی به نحوی که قابل رویت باشد، الصاق گردد.جهت اطلاع از سال 1397 کرایه حمل کالا بر مبنای هزینه ها محاسبه و تعیین می گردد و یکی از مهمترین پارامترهای موثر در تعیین نرخ حمل هزینه های تعمیر و نگهداری است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند
  • کامیون‌های حامل بار اضافه در مسیر خلخال - پونل توقیف شدند
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست