Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابراهیم رییسی گفت: طی دوسالی که به دستگاه قضایی آمدم شاهد پرونده‌ها و موضوعاتی هستم که نشان می‌دهد دغدغه‌های مردم نسبت به فساد و تبعیض کاملاً به حق است و به عنوان دستگاه قضایی اثبات کردیم می‌شود با فساد برخورد کرد و گفتیم در این کار هیچ خط قرمزی نداریم و ثابت هم کردیم که می‌شود در کشور خط قرمز نداشت و این رویه در دولت مردمی نیز دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در اجتماع عزاداران اسلامشهری که به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع) گردهم آمده بودند تصریح کرد: من با همه وجود وارد این میدان شدم و برای رضای خدا و انجام وظیفه و گره گشایی از کار مردم و نجات آنها، تیر‌های تهمت و ناسزا را تحمل می‌کنم.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی یکشنبه شب در اجتماع مردم عزادار اسلامشهر به مناسبت شهادت امام صادق (ع)، معرفت آموزی و حضور عالمانه و آگاهانه در صحنه‌ها را وظیفه‌ای همگانی برشمرد و تأکید کرد: باید در مسیر زندگی دوست و دشمن را بشناسیم تا گرفتار نشویم.

وی افزود: انسان موظف است در انتخاب خود راه درست و اشخاص را بشناسد و این که بگوییم نادانسته و نشناخته نظر دادم پذیرفته نیست.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: امروز شرایط کشور به نحوی است که مردم گرفتار سختی‌ها شده اند و زندگی آن‌ها و وضعیت تولید و بازار ما به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست.

رئیسی آرامش خاطر مردم در تأمین معیشت شان را در گرو ثبات بازار دانست و افزود: امروز سفره مردم وضعیتی پیدا کرده که برخی کالا‌های اساسی به ویژه برای خانواده‌های کم درآمد و ضعیف جامعه به کالای لوکس تبدیل شده و حتی دستیابی به گوشت هم برای بسیاری دشوار است.

وی با اشاره به ناکافی بودن درآمد مردم برای گذران زندگی تصریح کرد: کسب و کار مردم دچار آسیب شده و وضعیت بازاری، کاسب و تولیدکننده نابسامان و نگران کننده است.

رئیسی گفت: قرار بود فساد و تبعیض نداشته باشیم و فقر را در جامعه ریشه کن کنیم، اما برخی مسئولان خلاف آنچه امام و رهبری فرمودند عمل کردند و امروز مردم می‌پرسند چرا با وجود امکانات فراوانی که کشور دارد، مشکلات حل نمی‌شوند و کشور دچار سیاسی بازی شده و زد و بند بر مسائل حاکم است؟

وی ادامه داد: من در برخورد با مفاسد کار ویژه‌ای نکردم فقط به عنوان یک طلبه و سرباز نظام و خادم مردم وارد میدان شدم و وظیفه ام را انجام دادم، ولی در میانه راه هستیم و کار‌های زیادی می‌توان انجام داد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به درخواست‌های مردمی برای حضورش در عرصه انتخابات، گفت: مردم در یک سال گذشته مکرر از من خواستند که برای سامان دادن وضعیت نابسامان موجود وارد میدان شوم و خدمتگزارشان باشم.

رئیسی با تأکید بر این که «من مطلقاً هوس قدرت و قدرت افزایی ندارم» افزود: جایگاه من به عنوان رئیس قوه قضاییه بسیار مهم است، اما مگر می‌شود بگویم جایگاهی که دارم خوب است و بنشینم و نسبت به وضع کارگر، مشکلات کشاورزان و وضعیت جوانان جویای کار و مستأجران بی تفاوت باشم؟

وی ادامه داد: چرا باید در کشوری که تسهیلات بانکی فراوان و امکانات و ظرفیت زیادی برای تولید مسکن دارد، داشتن مسکن برای جوانان ما و بسیاری از مردم یک آرزو باشد؟ چرا به جای آنکه تسهیلات را به جوانی که قصد ازدواج دارد یا می‌خواهد مسکن تهیه کند بدهند، به چند درصد از افراد جامعه پرداخت می‌شود؟

نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با بیان این که باید ریشه بی عدالتی‌ها را در دستگاه اجرایی خشکاند، گفت: نظام بانکی و نظام مالیاتی و نظام واردات و صادرات باید اصلاح شود و اگر اشراف دولت بر کالا و ارز و ارتباطات و مناسبات افزایش یابد، هر روز در کشور شاهد تولید یک پرونده فساد نخواهیم بود.

وی تصریح کرد: ممکن است در این مسیر به انسان حرف بزنند، تهمت بزنند، ناسزا بگویند؛ عیبی ندارد. در راه انجام وظیفه و مجاهدت و ایستادگی و گره گشایی از کار مردم و برای نجات مردم اشکالی ندارد انسان برای رضای خدا تیر‌ها و ترکش‌ها را تحمل کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من با همه وجود آمده ام در این مسیر تا با اتکال به خدا و با اتکا به مردم مشکلات را حل کنم و با همه وجود باور دارم که تغییر شرایط موجود کاملاً امکانپذیر است؛ به شرط اراده مردم برای مشارکت گسترده در انتخابات.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر مردم مسئولیت دولت را به این طلبه و خادم خود سپردند، برای رفع مشکلات مردم سر از پا نمی‌شناسم و شبانه روز با همه امکانات و با کمک متخصصان و صاحبان اندیشه و با یاری جوانان برای تغییر وضع موجود تلاش می‌کنم.

رئیسی خاطر نشان کرد که «با حضور معنادار آحاد ملت در انتخابات و دعوت از دیگران برای حضور در این صحنه و با شکل گیری دولت انقلابی و خدمتگزار، وضعیت موجود قابل تغییر خواهد بود و انشاءالله اوضاع به نفع مردم تغییر خواهد کرد».

وی مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ را بسیار مهم دانست و گفت: هر جا مردم پای کار آمدند کار‌های بزرگ انجام شد و امروز هم عرصه مهم انتخابات می‌طلبد مردم حضوری گسترده داشته باشند و از صندوق‌ها رأیی بیرون آید که پشتوانه دولت آینده کشور باشد تا دولت مردمی بتواند با این پشتوانه عظیم تغییرات گسترده را به نفع مردم انجام دهد.

بیشتر بخوانید: متن کامل اولین مناظره اقتصادی ۷ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری + فیلم

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آیت الله رئیسی انتخابات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آیت الله رئیسی انتخابات نامزد انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت

به گزارش خبرآنلاین خانواده جو لیبرمن روز پنجشنبه مرگ این سناتور و نامزد پیشین پست معاونت ریاست‌جمهوری آمریکا را پس از تحمل عوارض ناشی از سقوط اعلام کردند.

لیبرمن دموکرات برای اولین بار در سال ۱۹۸۸ به سنا راه یافت و در سال ۲۰۱۳ و پس از چهار دوره ۶ ساله حضور در کنگره، بازنشسته شد.

او در سال ۲۰۰۰ معاون «ال گور» در رقابت‌های انتخایات ریاست‌جمهوری آمریکا بود اما آن‌ها در آن سال، انتخابات را به «جورج بوش» باختند. او اولین یهودی بود که برای این پست درنظر گرفته شده بود.

به گزارش ایسنا این سیاستمدار حامی رژیم صهیونیستی همچنین در سال ۲۰۰۴ تلاش کرد نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری شود اما به دلیل حمایت از جنگ عراق، از رسیدن به این هدف ناکام ماند.

لیبرمن پس از آن از دموکرات‌ها فاصله گرفت و در سال ۲۰۰۸ از «جان مک‌کین» در مقابل «باراک اوباما» حمایت کرد اما در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ بار دیگر حامی «هیلاری کلینتون» و «جو بایدن» نامزدهای حزب دموکرات شد.

لیبرمن که پای ثابت سخنرانی در تجمعات گروهک ترویستی منافقین بود، همچنین ریاست گروه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» را برعهده داشت؛ گروهی که در سال ۲۰۰۸ و برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای تشکیل شد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888890

دیگر خبرها

  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • سناتور آمریکایی ضد ایران در گذشت
  • آذر ۱۴۰۲؛ مبارزه با فساد با طعم چای دبش/ پروژه آخر: تطهیر ساواک جهنمی
  • سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • از پشت میله‌های زندان تا کاخ ریاست جمهوری سنگال
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است
  • مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ثبت‌نام کرد
  • شکست پروژه تندروها علیه روحانی در سال ۱۴۰۲ /سالی سخت تر از دوران ریاست جمهوری!