Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد زندی گفت: تاکنون در مراتع و جنگل‌های استان تهران در مجموع حدود 25 هکتار و 11 مورد حریق اتفاق افتاده است که عمده گونه‌های گیاهی در این اقدام تحت آسیب قرار گرفته اند.

به گزارش برنا؛ هر ساله در فصول بهار و تابستان در جنگل‌ها و مراتع کشور شاهد بروز آتش سوزی‌های گسترده هستیم. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از مراتع و جنگل‌های کشور به دلیل عوامل انسانی تحت حریق قرار می‌گیرند باید بتوان در زمینه ارتقای فرهنگی جامعه و نحوه رفتار با طبیعت اقدامات مناسب را  در دستور کار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرهاد زندی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران به خبرنگار برنا گفت: با توجه به آتش سوزی‌های سال‌های گذشته در وضعیت کنونی تیم‌ها واکنش سریع ساماندهی و تمامی واحدهای اجرایی استان تهران تشکیل و در صورت بروز حریق احتمالی بتوان به موقع به محل مراجعه و با حریق مقابله می‌شود.

 او افزود: آتش سوزی‌ها در اردیبهشت و خرداد سال جاری در مراتع استان تهران 11 مورد و 25 هکتار بوده که عمده آتش سوزی‌ها در پارک ملی سرخه حصار رخ داده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای حریق خریداری شده است. 

او درباره آموزش‌ها برای شوراهای روستایی برای دفع حریق گفت: آموزش‌ها و کلاس‌های متعدد برای این افراد اختصاص داده شده است. اطلاع‌رسانی و بنرها نصب  و هشدارهای لازم در بنرها درج شده است.

به گفته این مقام مسئول ماشین‌های آتش نشانی به محل‌ها اعزام و در مواقع ضروری جلوگیری از پیشرفت حریق انجام شده است.  در مهار حریق از همیاران استفاده و کانون‌های حریق شناسایی شده تا نقاط در معرض خطر روزانه پایش و مورد بررسی قرار بگیرد تا در صورت بروز حریق بتوان با آن مقابله کرد.

زندی درباره عقوبت خاطیان در ایجاد حریق نیز تاکید کرد: عوامل انسانی شناسایی و پرونده آنها به مراجع قضائی ارسال شده است. این در حالی است که بسیاری از افراد به رغم برافروختن آتش از عواقب کار خود مطلع نیستند. اغلب عوامل انسانی در برافروختن آتش عمدی نیست. برای مثال برخی از گردشگران در منطقه حاضر شده و بعد از خروج از طبیعت اقدام به خاموش کردن آتش نکرده و همین امر باعث بروز حریق در جنگل شده است.

او با اشاره به عواقب افراد خاطی در برافروختن آتش و خسارت در محیط زیست افزود: پرونده این افراد شناسایی و به مراجع قضائی معرفی و مطابق قانون با آنها برخورد می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران درباره گونه‌های در معرض خطر بر اثر بروز حریق نیز تاکید کرد: تاکنون در مراتع و جنگل‌های استان تهران  در مجموع 25 هکتار در 11 مورد حریق اتفاق افتاده است. عمده گونه‌های گیاهی در این اقدام تحت آسیب قرار می‌گیرند.

او افزود: در سال‌های گذشته هم در فصل بهار و تابستان شاهد بروز آتش بودیم.  درختچه‌ها و درخت‌ها  در نقاط تحت آسیب  آبیاری می‌شوند و در آینده طرح‌هایی لحاظ شده تا در صورت عدم خود پالایی طبیعت امیدواریم طرح‌های بذرپاشی را در دستور کار قرار دهیمگ

زندی با اشاره به افزایش دما و احتمال بروز حریق در برخی از مراتع و جنگل‌های کشور گفت:  در این فصل سال احتمال  بروز حریق با عوامل انسانی همچون رهاسازی بطری، پسماند و ...  افزایش پیدا می کند.

به گفته او گونه‌های جانوری خاصی نیز در این حریق‌ها تحت آسیب قرار نگرفته‌اند.

این مقام مسئول تاکید کرد: گشت و پایش‌ها  برای حفاظت از اراضی افزایش یافته که در این اقدام زباله، پسماند، قوطی پلاستیک، فلزی و ... جمع آوری و دقت نظری بیشتری اعمال می شود تا بتوان به شکل مطلوب از جنگل‌ها و مراتع حفاظت کرد.

//انتهای پیام:۳

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه طبیعت حفاظت محیط زیست برنا استان تهران استان تهران محیط زیست آتش نشانی طبیعت جنگل محیط زیست قانون زهرا سلیمانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران مراتع و جنگل عوامل انسانی استان تهران آتش سوزی ها محیط زیست بروز حریق تحت آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوقلوزایی حیات وحش خاییز کهگیلویه

تصویری از دوقلوزایی بزهای کوهی از سوی محیط بانان منطقه حفاظت شده خاییز کهگیلویه در فروردین امسال ثبت شده است که شرایط خوب آب و هوایی، وجود پوشش گیاهی مناسب بهاری در منطقه جهت تغذیه طبیعی و ایجاد امنیت و آرامش برای حیات وحش دست به دست هم داده تا شاهد زایش و چند قلوزایی در این منطقه باشیم.

منطقه حفاظت شده خائیز با مساحتی بالغ بر ۳۳ هزارو ۳۸۵ هکتار دارای پوشش گیاهی بلوط، بنه، بادام وحشی، ارژن، خوشک، گون، گیاهان دارویی و گونه‌هایی از خانواده گندمیان است.
گونه‌های جانوری این منطقه شامل شامل کل و بز، گرگ، کفتار، شغال، روباه، تشی، کاراکال، پلنگ و پرندگانی از جمله کبک، تیهو، بحری و دلیجه است.

منطقه حفاظت شده خائیز با پوشش جانوری و گیاهی محنصربفردش به عنوان یکی از مهمترین زیستگاههای حیات وحش کشور و کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود طی این سالها جمعیت حیات وحش آن بخصوص کل و بز از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آتش سوزی مرگبار در شرق تهران
  • استفاده از ظرفیت های صلح و سازش برای کاهش پرونده های ورودی
  • هشدار در مورد احتمال آتش سوزی جنگل‌ها در مازندران
  • هشدار آتش سوزی در جنگل های مازندران
  • فیلم/ آتش سوزی مرگبار خانه‌ای در مجیدیه
  • دستگیری سارق زورگیر در تبریز
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • ساختمان تاریخی بورس اوراق بهادار دانمارک طعمه حریق شد
  • دوقلوزایی حیات وحش خاییز کهگیلویه
  • آمار غم انگیز از نابودی جنگل های ایران