Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این جشنواره شاهد کیفیت بالای فیلم‌های ساخته شده بودیم. فیلم‌هایی که مضامین آن‌ها به خوبی پرداخت شده بودنند و تعلیق و کشش در آن‌ها به بهترین وجه ممکن دیده می‌شد. فیلم‌هایی که نوید آینده‌ای حرفه ای‌تر برای سینما و فیلم کوتاه ایران خواهد بود؛ و نهال امید و نوید آینده‌ای روشن را بیان می‌کنند.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- زهرا قربانی رضوان؛ هر سال زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه هنر تهران تنها جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دانشجویی کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جشنواره بین المللی نهال» با شروع سال ۱۴۰۰ به هفدهمین دوره خود رسیده و دانشجویان در بخش‌های فیلم و انیمیشن کوتاه (داستانی، مستند، تجربی، سال اولی)، عکس و پوستر فیلم و فیلمنامه‌های کوتاه از سراسر کشور و جهان آثار خود را به این جشنواره ارسال می‌کنند.


این جشنواره در سال ۱۳۸۲ به دبیری محمد حدادی شروع به کار کرده و اکنون به ایستگاه هفدهم خود به دبیری عماد حسینی رسیده است. جشنواره نهال میزبان فیلم‌های کوتاه تمام دانشجویان از سراسر کشور است. از اهداف برگزاری این جشنواره می‌توان به ایجاد فضایی مناسب برای تمام دانشجویان که آثارشان کمتر دیده شده است با در نظر گرفتن تمام سلایق و دغدغه‌های متفاوت اشاره کرد.


عماد حسینی در نشست خبری رونمایی از پوستر این دوره اعلام کرد: «فیلم‌های برگزیده جشنواره نهال از تاریخ ۵ تا ۱۲ خرداد ماه در پلتفرم ودیو به صورت رایگان قابل مشاهده برای عموم علاقه‌مندان است. این جشنواره از میان ۴۶۴ فیلم رسیده به بخش ملی تعداد ۹۵ اثر را برای حضور در جشنواره برگزید. در بخش بین الملل از ۴۸۵ فیلم کوتاه رسیده در نهایت ۲۲ فیلم کوتاه انتخاب و به داوری گذاشته شدنند. در بخش فیلمنامه، عکس و پوستر هر کدام ۱۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال گردیده است. نهال امسال به فیلمنامه برگزیده این دوره بودجه حمایت ساخت را فراهم می‌کند.»


در اختتامیه این جشنواره مراسمی برای بزرگداشت استاد محمدرضا اصلانی برگزار گردید. در این بزرگداشت مستند پژوهشی در ارتباط با فعالیت‌های استاد اصلانی که توسط تیم پژوهش نهال آماده شده بود به نمایش گذاشته شد. به گزارش روابط عمومی جشنواره مرکز گسترش سینمای مستند تجربی از اثر منتخب بخش مستند دوره هفدهم جشنواره نهال در اختتامیه تقدیر و از سازنده برای ساخت اثر بعدی حمایت خواهد کرد.


در میان لیست نامزد‌های جشنواره نام فیلم‌هایی همچون گزارش یک اخراج، گوشت تلخ، سایکو، ماهکان بیشتر به چشم می‌خورد. در بخش بهترین بازیگر زن خانم زارا مولایی بازیگر فیلم «گزارش یک اخراج» موفق به دریافت جایزه شد. «گزارش یک اخراج» روایتی است از خبرنگاری که در بخش حوادث یک خبرگزاری سردبیر است. او در حال تهیه خبر درباره گروهی از کارگران اخراجی است، اما در انتشار این خبر به بن بست می‌خورد. «گزارش یک اخراج» توانست در بخش‌های بهترین فیلمنامه و جایزه ویژه هیئت داوران را دریافت کند.


در بخش بهترین بازیگر مرد محمد علی کریمی بازیگر فیلم «گوشت تلخ» توانست جایزه این دوره از جشنواره را دریافت کند. «گوشت تلخ» روایتی از آشپز دانشگاه است که هر بار از آشپزخانه بصورت مخفیانه گوشت می‌دزد تا اینکه حراست متوجه کم شدن گوشت‌ها می‌شود. این فیلم توانست دیپلم بهترین فیلم هفدهمین جشنواره نهال را ازآن خود کند. سکوت و شب در این فیلم فریاد می‌زنند و در آخر پایان بندی فیلم تماشاگر را غافلگیر می‌کند.


«ماهکان» به کارگردانی حسام حسینی و عباس حسین زاده موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم جشنواره شد. ضمن اینکه سید محمدرضا سجادی جایزه بهترین فیلمبرداری این فیلم را دریافت کرد. «ماهکان» داستان خانواده‌ای است که برای نجات پدر، دختر بچه ۷ ساله خود را، مجبور به گردن گرفتن یک قتل می‌کنند.


در این میان «سایکو» از دیگر نامزد‌های دریافت جوایز این دوره توانست دیپلم بازیگر مرد، بهترین تدوین را دریافت کند. در این فیلم زنی به همراه مردی جوان که دیوانه است به مقصد آسایشگاه روانی سوار تاکسی می‌شود. در میانه راه بین راننده و زن و مرد درگیری‌هایی شکل می‌گیرد و راننده عصبی می‌شود.


در این جشنواره شاهد کیفیت بالای فیلم‌های ساخته شده بودیم. فیلم‌هایی که مضامین آن‌ها به خوبی پرداخت شده بودنند و تعلیق و کشش در آن‌ها به بهترین وجه ممکن دیده می‌شد. فیلم‌هایی که نوید آینده‌ای حرفه ای‌تر برای سینما و فیلم کوتاه ایران خواهد بود؛ و نهال امید و نوید آینده‌ای روشن را بیان می‌کنند. دانشجویانی که قدم در این مسیر گذاشته اند و در کنار هم جشنواره‌ای را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم نهال سینما دانشگاه هنر گزارش یک اخراج نوید آینده ای جشنواره نهال فیلم هایی بهترین فیلم فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ایران قوی با مدارس قوی ساخته می‌شود گفت: مدرسه، مزرعه آینده کشور است و علم در دست فردی تأثیرگذار است که بتواند با امید حرکت کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی با بیان اینکه برای تسخیر آینده باید با آرمان‌خواهی، امید و عقل حرکت کرد، اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دو عنصر علم و امید برجسته است و هیچ‌کدام بدون دیگری منجر به پیشرفت نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه علم در دست فردی تأثیرگذار است که بتواند با امید حرکت کند، افزود: دیدن پیشرفت‌ها و نتایج می‌تواند امید را در دل دانش آموزان ایجاد کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وقتی دانش آموزان به شرکت دانش بنیان می‌روند و می‌فهمند که چه اقداماتی صورت می‌گیرد، امیدوار به آینده می‌شوند، تصریح کرد: ایران در جنگ استکبار و تهاجم فرهنگی همواره پابرجا مانده و دلیل آن امید، ایمان، خودباوری و هویت امیدآفرین است.

صحرایی با بیان اینکه امروز در مرحله ساخت جامعه هستیم، عنوان کرد: این مدرسه است که این اقدام را انجام می‌دهد؛ پیوند مدرسه با شرکت‌های دانش‌بنیان باعث شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می‌شود.

وی با بیان اینکه مسئله امید در ادبیات دینی، حاکمیتی و سیاسی ما جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: در فرازی از سخنان رهبر انقلاب، ایشان چرخه‌ای به نام آرمان‌خواهی و امید و عقلانیت را مطرح می‌کنند، ایمان نهفته در دل این تعبیر حکیمانه، یعنی با موتور آرمان‌خواهی، سوخت امید و فرمان عقلانیت به سمت آینده حرکت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه علم قدرت‌آفرین و سلطان است، افزود: دشمنان ما در این سطح وسیع، جنگ ترکیبی علیه ما راه انداختند، برای کور کردن امید بود که خود گواهی مهمی برای اهمیت امید و امیدآفرینی است.

صحرایی با تاکید بر اینکه دیدن پیشرفت‌ها و درک‌کردن نتایج آن برای نسل جدید یکی از راه‌های مهم پیشرفت است، تصریح کرد: وقتی دانش‌آموزان سمپاد بر عرشه کشتی در جنوب، قدرت کشور را می‌فهمند، آن‌گاه است که جریان امید در آن‌ها رشد می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت اردوهای راهیان پیشرفت برای امیدآفرینی گفت: مدرسه، مزرعه این امیدآفرینی است، بذری که در مدرسه افشانده شده، امروز این محصول و این جریان دانش‌بنیانی شده است و بذرهایی که این روزها کاشته می‌شود، به مراتب پربارتر و امیدآفرین‌تر از بذرهای پیشین است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش است که کودک را خلاق و اهل سوال بار می‌آورد، افزود: خلاقیت در کودکی توسط معلم شکوفا می‌شود، مدارس منبع قدرت آینده کشور هستند و مدیر مدرسه راهبردی‌ترین مدیر کشور است.

صحرایی خاطرنشان کرد: مدرسه قوی تضمین‌کننده ایران قوی است، ایران با اقتصاد و علم و فرهنگ قوی، پیشرفته می‌شود و بذر همه این‌ها در مدارس کاشته می‌شود به همین خاطر مدرسان‌سازان و مدرسه‌یاران و مدرسه‌داران نقش زیادی در ساختن ایران باشکوه دارند؛ قدرت تمدنی که در حال ساخت آن هستیم از مدرسه برمی‌آید.

کد خبر 746651

دیگر خبرها

  • قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • فروش ویژه نهال گردو ریشه ای و گلدانی بدون محدودیت کاشت در کرج با ارسال یک روزه
  • جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون برگزار می‌شود
  • «افسانه کوه ننوک» در راه کوزوو است
  • علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند
  • مشکل اساسی بشر خودفراموشی است / جنایات غزه ثمره جاهلیت مدرن
  • «کالبو» آماده نمایش شد/ حضور «تنگه» در جشنواره فرانسوی
  • فراخوان بیستمین جشنواره فیلم کوتاه «نهال» منتشر شد
  • فروش ویژه 3 نهال گردو چندلر، فرنور و پکان 12 تنی با مجوز جهاد کشاورزی از کرج