Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@19:43:40 GMT

مشکلات کشور با انتخاب رئیس‌جمهور اصلح حل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۹۱۱۲

مشکلات کشور با انتخاب رئیس‌جمهور اصلح حل می‌شود

ایسنا/زنجان نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم تشنه عدالت‌ هستند و با حضور حداکثری و بالا به رئیس‌جمهور اصلح، مشکلات کشور به خوبی حل خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی پیش از ظهر امروز (۱۷ خردادماه) در نشست با احزاب سیاسی شهرستان سلطانیه با بیان اینکه هدف برخی، تنبلی‌ها و بی‌تدبیری‌ها خسته کردن مردم وفادار به نظام‌ است، عنوان کرد: تلاش شده است مردم از این بی‌توجهی‌ها سرخورده و ناراحت شده و در انتخابات مشارکت نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نظام، خواستار مشارکت حداکثری مردم بوده و در اصل این مشارکت، ضامن پیروزی قوی‌تر دولت است، اظهار کرد: در صورت پیروزی یک دولت هم‌سو با قوه قضائیه و مقننه، مردم مجال خواهند یافت تا از مجادلات بین جریان‌های سیاسی در کشور خلاصی یافته و نفس تازه‌ای بکشند. همچنین فضای کشور برای کار و خدمت به مردم مهیا شود.

شجاعی با اشاره به اقدامات مخرب گسترده علیه مجلس یازدهم، گفت: جریان غرب‌گرا در تلاش است با شایعه‌پراکنی گسترده، تخریب اقدامات مجلس و نفرت‌پراکنی بر ناکارآمدی‌های خود سرپوش بگذارد.

نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در خانه ملت بیان کرد: اقدامات مجلس همچون مالیات بر خانه‌های خالی، مالیات بر عایدی سرمایه، حقوق بازنشستگان، کارکنان دولت، مالیات هنرمندان و سلبریتی‌ها و ترمیم حقوق کارگران، گام‌های بزرگی در راستای تحقق عدالت در کشور برداشته است.

این نماینده مجلس با تمجید از توصیف رهبر معظم انقلاب در خصوص مجلس یازدهم در قالب عناوینی همچون «قوی‌ترین و انقلابی‌ترین مجلس»، متذکر شد: ما برای وحدت، یکپارچگی و خدمت به مردم و انقلاب کار می‌کنیم و هر جا که سفره‌ای باز شد، آن عرصه را رها کرده و در سنگر دیگری به خدمت مشغول خواهیم شد.

شجاعی با تاکید بر اینکه اسلام و انقلاب به دنبال عدالت است، یادآور شد: شمشیر عدالت دو لبه دارد، لبه‌ای که به سمت دیگران است کُندتر و لبه‌ای که به سمت خودی‌ها است، برّنده‌تر است.

نائب‌رئیس کمیسون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مسئول ادامه داد: متاسفانه گاهی برای اخذ یک وام ۵ میلیون تومانی، عدالت سفت و سختی اعمال می‌شود، در حالی که برخی‌ها آزادانه و بدون هیچ مزاحمی وام‌های چند هزار میلیاردی دریافت کرده‌اند.

این‌ مسئول تاکید کرد: مردم تشنه عدالت‌ هستند و با حضور حداکثری و بالا به رئیس‌جمهور اصلح، مشکلات کشور با خوبی حل خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات کشور نیاز به یک منجی دارد، خاطرنشان کرد: با استقرار دولت جوان و انقلابی از این پیچ تاریخی نیز به سلامتی عبور خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان انتخابات ۱۴۰۰ عدالت استانی سیاسی مشکلات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در یادداشتی برای همشهری درباره فعالیت این معاونت درسال گذشته و دستاوردهای آن نوشت؛
معاونت پارلمانی رئیس جمهور سیزدهم از آغاز این دولت سعی کرده است تا همواره تعاملی خوب و سازنده میان قوه مجریه و قوه مقننه برقرار کند تا حل مسائل کلان کشور و مشکلات مردم همواره به عنوان مهم ترین موضوع میان قوا در دستور کار قرار گیرد. اما به بهانه پایان سال ۱۴۰۲ و آغاز سال نو، گزیده‌ای از مهم ترین اقدامات معاونت پارلمانی رئیس جمهور را به سمع و نظر مردم فهیم ایران میرسانم.

اول: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات سید ابراهیم رئیسی، ریاست محترم جمهوری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ارتباط رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارای ابعاد وسیعی بوده که با حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی ( 15 جلسه ) در قالب مراسم تحلیف، جلسات معرفی و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، تقدیم برنامه توسعه، ارائه و دفاع از لایحه بودجه پیشنهادی و ... و در مجموعه دولت در قالب جلسات مجامع استانی (31 جلسه) ، ملاقات با هیئت رئیسه مجلس –روسای کمیسیون – فراکسیون و .... ( 5 جلسه)‌و اجلاسیه های مشترک دولت و مجلس ( 5 جلسه) برقرار می‌شود. که از جمله دستاوردهای این جلسات و نشست‌ها همدلی و همراهی میان دولت و مجلس و فراهم نمودن زمینه‌های مناسب اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و .... در جامعه است.

دوم: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ملاقات های معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 8 مجمع استانی شامل 101 نفر و اعضا کمیسیون‌های اقتصادی ، صنایع و معادن و بهداشت و درمان، شامل 66 نفر نماینده و فراکسیون شاهد 8 نفر و تعدادی ملاقات انفرادی برگزار گردیده است. در این نشست‌ها سخنان و درخواست‌های نمایندگان در موضوعات مهم اقتصادی و تولیدی کشور و مسایل و مشکلات حوزه های انتخابی و منطقه‌ای مطرح شده، پاسخ ها و پیشنهاداتی از سوی معاون اول بیان گردید.

سوم: برنامه‌ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات اعضا هیئت دولت در مجلس شورای اسلامی ؛ ملاقات و جلسات اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس همواره بصورت حضور در صحن ،کمیسیون‌های تخصصی، فراکسیون‌ها و ملاقات های انفرادی در مجلس شورای اسلامی بوده است. در این میان اجرای طرح مشترک دولت و مجلس " دوشنبه‌های انس" (ملاقات وزرا و معاونین رئیس‌جمهور با نمایندگان در روزهای خاص) یکی از نوآوری‌های این دولت است که توسط اداره کل دفتر برنامه‌ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس تنظیم و اجرا گردید. همچنین حضور فعال وزرا و معاونین رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی با هدف تبیین برنامه و ارائه گزارش عملکرد دستگاه مربوطه، پاسخگویی به سوالات نمایندگان مردم و نشست های تخصصی بوده است که نشان از اهتمام ویژه دولتمردان به تعامل و مشارکت در فرآیند کارشناسی مجلس شورای اسلامی دارد.

چهارم: دیدار و جلسات معاون اجرایی رئیس‌جمهور؛ معاون اجرایی رئیس‌جمهور که وظیفه پیگیری امور اجرایی کشور را بخ عهده دارد از ابتدای دولت سیزدهم با تعداد 509 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 28 مجمع نمایندگان استانی و دیدارهای انفرادی ملاقات داشته است. این جلسات با محوریت سفرهای استانی رئیس‌جمهور، پیگیری مصوبات سفرها و سایر امور اجرایی مرتبط با حوزه‌های انتخابیه در استان‌های مختلف کشور، شکل گرفته است.

پنجم: جلسات مشترک اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی ( موضوعات خاص) یکی از نوآوری های دیگر در زمینه برنامه ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل بهتر، برگزاری جلسات مستمر در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه قبل از جلسه علنی است که با همکاری دفتر دولت در مجلس و آقایان حاجی بابایی و پژمانفر برگزار می‌گردد در این جلسات بر حسب مورد و اهمیت، موضوع تخصصی در دستور کار قرار می گیرد

کد خبر 840700 برچسب‌ها سید محمد حسینی دولت سیزدهم معاون پارلمانی رئیس جمهور

دیگر خبرها

  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • رئیسی: مشکلات با دستور حل نمی‌شود
  • توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین
  • تاکید رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در امور خیر
  • سامانه نظارت بر قراردادها و دعاوی دولتی راه‌اندازی می‌شود/ بخشی از مشکلات اقتصادی بدلیل فاصله گرفتن از قانون اساسی است
  • رئیس‌جمهور: رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در امور خیر ضروری است
  • رییسی: خیرین شریکی راهبردی برای دولت هستند
  • رئیس جمهور: خیرین شریک راهبردی دولت هستند/خود را موظف به حمایت از آنان می‌دانیم
  • رئیسی: خیرین شریکی راهبردی برای دولت هستند