Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@00:51:04 GMT

نظارت بر توزیع واکسن باید افزایش یابد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۲۰۴۴

نظارت بر توزیع واکسن باید افزایش یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر باقرزاده گفت: در حال حاضر روند واردات از سوی وزارت بهداشت و همچنین جمعیت هلال احمر ادامه دارد.

وی افزود: همچنین تولید واکسن داخلی نیز در حال انجام است و از سوی ستاد اجرایی فرمان امام صورت می گیرد.

رئیس کمیته هلال احمر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: بر این اساس تجمیع واکسن ها باید با مدیریتی قوی همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره انتقادها به نحوه توزیع واکسن، گفت: باید در این زمینه نظارت ها افزایش یابد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن تاکید بر ضرورت ارائه امارهای دقیق از میزان واکسن های وارداتی و تولید شده است، افزود: این مسئله می تواند توزیع واکسن را شفاف تر و عادلانه تر کند.

باقرزاده ضمن تاکید بر ضرورت تقویت سامانه های نظارتی وزارت بهداشت گفت: انتظار داریم تا این سامانه ها عملکرد بهتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه حساسیت روی موضوع توزیع واکسن درحال حاضر زیاد است، اظهار داشت: این مسئله توقعات را افزایش می دهد و بنابراین برای قضاوت صحیح در این باره ضروری است تا وزارت بهداشت با اعلام آمارهای دقیق و همچنین نظارت کامل در جهت شفافیت و توزیع بهتر واکسن گام بردارد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن تاکید بر ضرورت تسریع در واکسیناسیون، گفت: متاسفانه هنوز شاهد آمار بالایی از مرگ و میر ناشی از کرونا هستیم.

وی افزود: راه حل اصلاح این وضعیت همچنان حفظ پروتکل های بهداشتی و تسریع در واکسیناسیون است.

رئیس کمیته هلال احمر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در پاسخ به سوالی درباره ظرفیت نهادهای مرتبط برای کمک رسانی در امر توزیع واکسن به وزارت بهداشت، گفت: مدیریت یکپارچه بهترین سازوکار برای مدیریت واکسن کرونا است.

وی ادامه داد: این مسئله در گرو عدم بی نظمی در توزیع واکسن از سوی وزارت بهداشت است.

کد خبر 5229276

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا کمیسیون بهداشت و درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی دیابت سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتخابات 1400 بارداری افسردگی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس وزارت بهداشت توزیع واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند. 

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد