Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-18@10:57:23 GMT

آخرین وضعیت معرفی سربازان به بخش صنعت

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۳۳۸۱

آخرین وضعیت معرفی سربازان به بخش صنعت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت صمت، بهناز بختیاری چهارلنگ افزود: از آنجایی که بخش سرباز تاپ، از آبان ماه سال ۹۹ عملیاتی شده است، در سال گذشته، ۴۳ سرباز و در سه ماهه نخست سال جاری با تخصیص مجدد ۱۰۰ سهمیه از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، ۱۹ سرباز (۲ نفر از افراد اعزام شده دانش آموخته مقطع دکتری و مابقی کارشناسی ارشد) در رشته‌های تحصیلی مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، مهندسی معدن و … به عنوان امریه در بنگاه‌های تولیدی و تجاری بزرگ مشغول به فعالیت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۳۰۰ موقعیت در واحدهای تحقیق و توسعه بنگاه‌های داوطلب برای جذب سرباز امریه تاپ معرفی و ۶۲۰ دانش آموخته تحصیلات تکمیلی به عنوان متقاضی در سامانه تاپ ثبت نام کرده‌اند.

سرپرست مرکز توسعه و فناوری و صنایع پیشرفته معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت اظهارکرد: از این میان، نزدیک به ۲۰۰ مورد پرونده تکمیل و برای انجام ارزیابی و تعریف پروژه در واحدهای تحقیق و توسعه متناسب با تخصص دانش آموختگان، در دبیرخانه ستادی طرح تاپ مورد بررسی قرار گرفته است.

کد خبر 605973 برچسب‌ها سربازی دفاع - ستاد کل نیروهای مسلح وزارت صنعت، تجارت و معدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سربازی دفاع ستاد کل نیروهای مسلح وزارت صنعت تجارت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه های آبی توسط مهندسان ایرانی در ۲۰ کشور جهان

سخنگوی صنعت آب گفت: حضور در مجامع بین‌المللی از افتخارات مهندسی ایرانی است و هم‌اکنون در ۲۰ کشور جهان صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت آب داریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب در نشست خبری افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا اظهار داشت: این مگاپروژه چندمنظوره در کشور سریلانکا توسط مهندسان توانمند ایرانی اجرا شده است.
وی افزود: به‌رغم تحریم‌های ظالمانه، شرکت‌های توانمند ایرانی توانسته اند از هند تا آفریقا و از آمریکای چوبی تا آسیای میانه، پروژه های متعدد صنعت آب را در حوزه پیمانکاری و مشاوره اجرا کنند‌.
بزرگ‌زاده اذعان داشت: بزرگترین و پیچیده‌ترین پروژه های مهندسی مثل تونل‌هایی به طول 50 کیلومتر در زیر زمین در شرایط خاص جغرافیایی، سدهای بزرگ و ... توسط متخصصان ایرانی تاکنون اجرایی شده که این مهارت و دانش را به‌دنبال داشته که امروز پیچیده‌ترین پروژه‌های صنعت آب و برق مثل پروژه چندمنظوره اومااویا توسط مهندسان ایرانی با موفقیت اجرا شود.
وی ادامه داد: حضور در مجامع بین‌المللی از افتخارات مهندسی ایرانی است و هم‌اکنون در 20 کشور جهان صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت آب داریم.
سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: سالی 3.5 میلیارد دلار ظرفیت صادرات خدمات مهندسی بین‌المللی داریم که تحریم‌های ظالمانه، سختی‌هایی را ایجاد کرده است‌.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • توسعه مشارکت‌های مردمی در صنعت اولویت وزارت صمت است
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • رقابت داغ 316 تیم در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ / روبات‌ها کاربردی می‌شوند
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی استان بوشهر معرفی شد+عکس
  • خبر مهم برای سربازان و کسانی که کارت پایان خدمت ندارند !
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان
  • اجرای پروژه های آبی توسط مهندسان ایرانی در ۲۰ کشور جهان
  • نشست خبری معرفی کتاب «توسعه سیاسی و امنیت ملی» در شیراز برگزار شد
  • وعده رئیس ستاد ارتش اسرائیل به سربازان این رژیم | ویدئو