Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر ضرورت حمایت مالی از کارخانه‌ها برای تهیه مواد اولیه خود تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محسن مهرعلی زاده گفت کاری که من در خصوص تامین مواد اولیه کارخانه‌ها انجام خواهم داد این است که از بعد ارائه تسهیلات بانکی و حمایت مالی از این واحد‌های تولیدی به آن‌ها کمک خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: رانت را اگر به تولیدکننده بدهیم ممکن است اخلال در بازار ایجاد کند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد: با این روش بتوانیم هم توزیع سالم انجام دهیم و هم از افزایش قیمت جلوگیری کنیم تا تولیدکننده بتواند مواد اولیه را به قیمت مناسب و به موقع تهیه کند.
مهرعلی زاده با بیان این که امروز در کشور ما توزیع مواد اولیه محصولات پتروشیمی و فولاد از طریق بورس کالا صورت می‌گیرد افزود: این کار روش منطقی است، زیرا از هر گونه رانت، رانت خواری و فساد جلوگیری می‌کند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: این روش یک ایراد کوچک دارد و آن این است که معمولا تولیدکنندگان پول کافی برای حضور در بازار و خرید محصول ندارند بنابراین تجار در بازار بورس موفق ترند.
وی گفت: تجار مواد را می‌خرند و انبار می‌کنند و در فرصت‌های بعدی با قیمت‌های بیشتری به مصرف کنندگان واحد‌های تولیدی می‌فروشند.
مهر علی زاده افزود: برای جلوگیری از این روش بهترین کار این است که شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه واحد‌های بزرگ از جمله فولاد و پتروشیمی شرکت سهامی میان خود ایجاد کنند و قدرت ضعیف مالی خود را در این شرکت جمع کرده و به قدرت مالی قوی تری تبدیل کنند تا بتوانند با تجار در خرید از بورس رقابت داشته باشند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به روش مپینگ در دنیا که روش علمی در خصوص توزیع است اشاره کرد و افزود: زمانی که فولاد مبارکه راه اندازی شد به این که مصرف کنندگان مواد اولیه فولاد مبارکه کجا و با چه ظرفیت‌هایی هستند مطرح می‌شد و سوال دیگر این بود که این تولید در کجا و به چه میزان مصرف خواهد شد؟
وی گفت: براساس آن، سیستم توزیع را طراحی و از نظر مالی نیز مراودات کارخانه‌های تولیدی را تعریف می‌کردند.
مهر علی زاده افزود: برای شرکت فولاد مبارکه از یک شرکت خارجی نرم افزار مجهز به این کار خریداری شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز که فناوری اطلاعات و اینترنت رشد کرده، این کار (مپینگ) به راحتی می‌تواند انجام شود و باید از این سیستم استفاده بهتری شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمایت مالی کارخانه نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کارخانه ها مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۳۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه

امتداد - حجم تراکنش ارزی در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت و در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بانک مرکزی در واکنش به سخنان صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی که با عناوینی همچون ” وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد” در رسانه‌های منتقد دولت منعکس شد، ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت ۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است.

براین اساس از ابتدای فروردین ماه تا ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۵۵ میلیون دلار صورت گرفته است. همچنین تا پایان فروردین ماه امسال این گروه‌های به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده‌اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمار‌ها حاکی از این است که حجم تراکنش ارزی کشور در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز تامین کرده است، برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز سال گذشته بیش از ۸۵ میلیارد دلار بوده است.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛ اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • رضاییان رسما مدیرعامل فولاد خوزستان شد
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • رضاییان به مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان رسید!
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • دشواری ساخت مستند‌های رادیویی | ضرورت آموزش و مهارت در تولید مستند‌های رادیویی
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است
  • منظور از صورت سود و زیان چیست؟
  • ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد