Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-28@16:19:49 GMT

انتخاب درست، کلید حل مشکلات

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۴۱۷۳

انتخاب درست، کلید حل مشکلات

به گزارش خبرگزاری فارس، یدالله جوانی نوشت: در وجود مشکلات آزاردهنده به ویژه در حوزه اقتصادی و معیشت مردم، هیج اختلاف نظری میان جریان‌ها، گروه‌های سیاسی و صاحب‌نظران وجود ندارد. این مشکلات غیر قابل انکار، دست‌آوردها، پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بزرگ و شگفت‌انگیز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را به شدت تحت‌الشعاع قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیکاری، پایین بودن درآمدها و بالا بودن هزینه‌ها، فاصله‌های طبقاتی، حاشیه‌نشینی‌ها و آسیب‌های اجتماعی، معضلات فرهنگی و وجود تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها در توزیع فرصت‌ها، امکانات و خدمات همانند خدمت و تسهیلت بانکی، نمونه‌ایی از این مشکلات آزاردهنده است.

مشکلات کنونی در جامعه، موجب پدیدآیی گله‌ها و نارضایتی‌ها در بخش قابل توجهی از مردم شده است. نکته قابل توجه در این میان، تمایل نداشتن بخشی از ناراضیان جامعه به شرکت در انتخابات 28 خرداد 1400 می‌باشد. البته دلیل شرکت نکردن در انتخابات، صرفا مشکلات اقتصادی و نارضایتی از وضعیت معیشت و درآمد پایین نیست. تعداد قابل توجهی از شهروندان، از وضعیت اقتصادی بسیار خوبی هم برخوردارند، لکن در هیچ انتخاباتی شرکت نکرده، آنان به دلایل دیگر به پای صندوق‌های رأی نمی‌رود.

عده‌ای هم تحت تأثیر تبلیغات و القائات دشمنان و جریان ضد انقلاب، تصور می‌کنند در ایران انتخابات از سلامت لازم برخوردار نیست و رأی آنان هیچ فایده‌ای ندارد و بر همین اساس، در انتخابات شرکت نمی‌کنند. البته کسانی همه هستند که نسبت به ارزش رأی خود واقف نبوده، از این حق با ارزش، برای تأثیرگذار بر سرنوشت کشور و خود، به درستی استفاده نمی‌کنند در میان کسانی که قصد شرکت در انتخابات ندارند، درصد ناراضیان به دلیل مشکلات اقتصادی به بیش از دیگران است.

به عنوان مثال در یک سال گذشته، تعداد قابل توجهی از مردم، وارد بازار سرمایه شد، به این امید که سرمایه آنان افزایش یابد؛ اما اینک بسیاری از آنان مال‌باخته بورس هستند و به شدت از این امر ناراضی بوده و بعضا به صراحت اعلام می‌دارند، به دلیل همین نارضایتی قصد شرکت در انتخابات را ندارند.

در اینجا یک پرسش اصلی مطرح است و آن اینکه، راه حل مشکلات چیست؟ وقتی همگان بر وجود مشکلات اذعان دارند و استمرار این مشکلات را برای کشور مردم خسارت‌بار می‌دانند، عقل حکم می‌کند برای حل مشکلات باید اقدام مناسبی انجام شود.

در تفکر راهبردی برای حل مشکلات، ریشه‌یابی از مشکلات و رسیدن به دلایل اصلی پدیدآیی مشکلات، یک شرط لازم و اصل اولیه برای رسیدن به راه حل درست برای برطرف کردن آن مشکلات است. در جمهوری اسلامی، تمامی صاحب‌نظران با انصاف و دلسوز، مدیریت نادرست وضعیت را، عامل اصلی پدیدایی مشکلات آزاردهنده امروز کشور می‌دانند. این نکته، کاملا درست است چرا که، در 42 سال گذشته در هر زجایی که مدیریت‌ها، صحیح با پذیرش انقلاب، مردمی و جهادی بود، نتیجه‌اش گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور شده است.

با پذیرش این استدلال باید گفت، راه حل مشکلات کنونی، شرکت در انتخابات و دست زدن به انتخاب درست است. اتفاقا آنانکه به دلیل همین مشکلات از وضعیت موجود ناراضی هستند، باید بیشتر اشتیاق به شرکت در انتخابات داشته، برای حل مشکلات کشور و مردم، ودیگران را هم تشویق به شرکت در انتخابات و دست زدن به انتخاب درست نمایند.

انتخاب درست، یعنی انتخاب اصلح و انتخاب فرد مناسب برای ریاست‌جمهوری است مقام معظم رهبری در این خصوص می‌فرمایند: «راه علاج دردهای مزمن کشور، حضور پرشور عموم مردم در انتخابات و بعد انتخاب فرد اصلح، انتخاب فرد مناسب برای ریاست‌جمهوری است.» بنابراین کسانی که از وضع موجود ناراضی بوده و به همین دلیل می‌خواهند در انتخابات شرکت نکنند، به طور قطع دچار اشتباه در محاسبه شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات معیشت مردم جمهوری اسلامی حل مشکلات شرکت در انتخابات انتخاب درست حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به یک نماینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، متن اطلاعیه روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به این شرح است:

یکی از پدیده هایی که از فردای انتخابات در کمال شگفتی ظهور و بروز پیدا کرد، تشبث و تمسک به بهانه های واهی توسط معدود نمایندگانی بود که به هر دلیل برای ادامه خدمت با اعتماد مجدد مردم مواجه نشدند.

از جمله آقای علی رضایی نماینده مردم شریف صحنه و کنگاور استان کرمانشاه که بخاطر عدم اقبال و چه بسا نارضایتی مردم از عملکردش از راهیابی به مجلس دوازدهم ناکام ماند، چنین می نماید که انگار به جای پذیرش نتیجه و تامل در عملکرد خود ، می خواهد عصبانیت خود از مردم حوزه انتخابیه را با حمله به دولت و شخص رئیس جمهور تلافی کند!.

وی به زعم خود بهانه قابل ارائه‌ای برای توجیه رای نیاوردن یافته است و مدعی شده که: « خیلی از مردم می‌گویند آقای رئیسی در حوزه اقتصادی، ناکارآمد ظاهر شد. مشارکت در انتخابات پایین بود، چون مردم از وضعیت مدیریت اقتصادی کشور ناراضی بودند و حضور کمرنگ‌تر مردم در انتخابات یازدهم اسفند، نسبت به انتخابات‌های گذشته، ریشه در همین موضوع دارد. مدیریت نامناسب اقتصادی باعث فرو ریختن اعتماد مردم شده است»!

ادعای ایشان در کم‌رنگتر شدن حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند نسبت به دوره گذشته در حالیست که علیرغم سرمایه‌گذاری سنگین دشمن در جنگ شناختی و به ویژه جنگ اقتصادی تنها با یک درصد کاهش نسبت به انتخابات ۱۳۹۸ مواجه بودیم ، در حالیکه در اولین انتخابات مجلس در دوران پرشور اول انقلاب و در اسفند ۵۸ صرفا مشارکت ۵۲ درصد مردم را داشتیم که در مقایسه با انتخابات جمهوری اسلامی کاهش چند ده درصدی را داشتیم و کسی مدعی رویگردانی مردم از نظام اسلامی نشد.
در ضمن آقای علی رضایی در دوره یازدهم با کسب ۳۶ هزار و ۳۴۱ انتخاب شد، اما در انتخابات ۱۱ اسفند آرای وی ریزش قابل توجهی داشت، در حالیکه برخی نمایندگان محترم مجلس یازدهم توانستند با اقبال مردم به مجلس دوازدهم راه یابند.

البته نمی توان منکر تاثیر مشکلات اقتصادی در میزان مشارکت شد، هر چند که درصد مشارکت در مناطق کم برخوردار اقتصادی غالبا از مناطق برخودار بیشتر بود، اما به طور کلی نباید انتخابات اخیر را یک وجهی تحلیل کرد، بلکه لازم است از زوایای گوناگون به آن پرداخت و الا تبرئه کردن خود و ابر و باد و مه و خورشید را عامل ناکامی معرفی کردن، جز دلخوشی موقت برای گوینده‌ی ناکام، سودی نخواهد داشت.

مسئله اصلی در انتخابات ۱۱ اسفند که نباید از آن غفلت کرد، میراث نامطلوبی است که از دولت مدعی تدبیر و امید بر جای مانده است از جمله:
- ۶ برابر شدن نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی تورم
- ۶ تا ۹ برابر شدن قیمت مسکن، خودرو، سکه، ارز و بسیاری از اقلام دیگر
-ضریب جینی به عنوان یکی از شاخص‌های توزیع درآمد از ۳۶۵ هزارم در سال ۱۳۹۱ به ۴۰۱ هزارم در سال ۱۳۹۹ رسید یعنی افزایش ۹٫۵ درصدی شکاف طبقاتی در دولت گذشته رخ داده است که بالاترین میزان در دهه‌های اخیر است.
- هدر دادن ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک
- اختصاصی سازی به جای خصوصی سازی و واگذاری پرفساد برخی شرکت‌ها و کارخانه‌های دولتی
- کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی -بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی
 - سررسید اصل و سود اوراق به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان
و تورم بالای چند ساله، رها کردن بسیاری از پروژه های ناتمام تنها بخشی از میراث مشعشع گذشته است که آثار منفی آن به سرعت قابل زدودن نیست.

از طرفی "دولت کار و فعالیت" دکتر رئیسی در این مدت علیرغم تنگناهای فراوان موفق شد حجم بزرگی از بدهی‌ها و تعهدات را تسویه کند از جمله:
- تسویه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی
- اختصاص بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی معلمان 
 و اختصاص ۵۴ هزار میلیارد تومان برای تسویه بدهی بانک مرکزی، نمونه هایی از مجاهدت دولت سیزدهم برای رفع مشکلات و غلبه بر چالش‌ها است.

ضمن اینکه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان شکست مفتضحانه کمپین «تحریم انتخابات» بود. رسانه‌های دشمن از یکسال پیش بصورت ۲۴ ساعته با طراحی فریبنده و بمباران اخبار و گزارشهای ناصواب و جعلی در پی آن بودند تا پروژه تحریم انتخابات را به نتیجه برسانند و در این راستا علاوه بر رسانه های رسمی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی، صدها شبکه تلویزیون ماهواره‌ای و هزاران کانال در فضای مجازی و برخی از سایت‌ها و مطبوعات زنجیره‌ای داخلی نیز ماموریت مایوس کردن مردم از انتخابات و تشویق آنها به خودداری از حضور در پای صندوق‌های رأی را برعهده داشتند و به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء می کردند که حداکثر ۲۰ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد!

برای نمونه روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: «برآوردها نشان می‌دهد که سه چهارم مردم قصد شرکت در انتخابات را ندارند و تنها ۱۶ درصد به طور قطع قصد انجام این کار را دارند. سه چهارم از شرکت کنندگان به دلیل مخالفت با جمهوری اسلامی یا عدم برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در انتخابات شرکت نمی‌کنند.»

اما مردم شریف ایران با مشارکت ۲۵ میلیونی با بی‌اعتنایی نسبت به این تبلیغات پرحجم و مسموم، پای صندوق‌های رأی حاضر شده و نقشه «تحریم انتخابات» را نقش بر آب و یک‌بار دیگر ثابت کردند که فضاسازی‌های دشمن تا چه اندازه با واقعیت‌ها فاصله دارد.

علی ای حال در ایران اسلامی همواره مجال نقد و اظهار نظر مخالف فراهم است، و دولت پذیرای انتقادات منصفانه و مشفقانه به ویژه از ناحیه نمایندگان محترم است و خود را موظف به رفع اشکالات واقعی می داند اما پسندیده نیست کسی که در حوزه تقنین و نظارت باید پاسخگوی عملکرد خود در برابر مردم باشد، در ارزیابی و اظهار نظر نسبت به دولت مردمی و رئیس جمهور پرتلاش از دایره انصاف و عدالت خارج شود و بدون اشاره به دستاوردها و اقدامات بی‌وقفه رئیس‌جمهور و دولتمردان برای حل مشکلات مردم، فضای کشور را تیره و تار و مأیوس کننده ترسیم کند!
امیدواریم دولت و مجلس با همدلی و هم افزایی که توصیه رهبر فرزانه انقلاب است تمام توان و ظرفیت خود را برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور به کار گیرند و با برخی اظهارات فرصت سوء استفاده را برای دشمنان قسم خورده این مرز و بوم فراهم نکنند.

روابط عمومی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور

دیگر خبرها

  • گره‌گشایی از مشکلات مردم در اولویت برنامه مدیران
  • تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • انتخاب عکس نوجوان سبزواری درسالانه عکاسی از موزه‌های نفت
  • تولید مردم محور کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • صحبت‌های جالب نامزد‌های انتخابات مجلس که از آخر اول شدند!
  • رسانه و تبلیغات کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به یک نماینده