Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@05:32:31 GMT

علائم کمبود استروژن در زنان

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۵۲۴۹

استروژن در بدن مردان هم تولید می‌شود، اما مقدارش در زنان بیشتر است و کمبود آن در بانوان علائم خاصی دارد. ناطقان: استروژن یک هورمون است، اگرچه مقدار هورمون‌ها در بدن کم است، اما نقش بسیار بزرگی در حفظ سلامت ما ایفا می‌کنند. استروژن در بدن مردان هم تولید می‌شود، اما مقدار آن در زنان بیشتر است و بنابراین کمبود استروژن در زنان علائمی با خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کنترل رشد جداره رحم در طول چرخه عادت ماهیانه و در آغاز بارداری ایجاد تغییرات در سینه‌های نوجوانان و زنان ، دخالت در سوخت و ساز کلسترول و استخوان‌ها، تنظیم میزان مصرف غذا، وزن بدن، سوخت و ساز گلوکز و حساسیت به انسولین از جمله وظایف استروژن است.
علائم استروژن پایین در زنان چیست؟

دختران نابالغ و زنانی که به یائسگی نزدیک می‌شوند بیشتر احتمال دارد سطح استروژن پایین را تجربه کنند، با این حال، زنان در هر سنی می‌توانند دچار کاهش تولید استروژن شوند.

افسردگی، مشکل تمرکز، خستگی و شکنندگی استخوان‌ از دلایل کمبود استروژن در بدن زنان است، همچنین بانوان باید توجه داشته باشند که استروژن پایین در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به نازایی شود.

استروژن عمدتاً در تخمدان‌ها تولید می‌شود، هر چیزی که تخمدان‌ها را تحت تاثیر قرار دهد بر تولید استروژن اثر می‌گذارد.

زنان جوان ممکن است به دلایل زیر سطح پایین استروژن را تجربه کنند:

ورزش مفرط، اختلالات غذایی مانند بی‌اشتهایی، غده هیپوفیز کم‌کار و نارسایی زودرس تخمدان‌ها، که می‌تواند ناشی از نقایص ژنتیکی، سموم، یا یک بیماری خودایمنی باشد.

در زنان بالای ۴۰ سال، استروژن پایین می‌تواند نشانه نزدیک شدن به یائسگی باشد، این دوره گذار دوره پیش از یائسگی نامیده می‌شود، لذا در طول این دوره تخمدان‌های شما همچنان استروژن تولید می‌کنند، تولید استروژن به تدریج کاهش پیدا می‌کند تا جایی که به یائسگی ختم می‌شود. یعنی زمانی که دیگر استروژنی تولید نمی‌شود.

زنانی که دارای سطح پایین استروژن هستند ممکن است بتوانند از درمان‌های هورمونی سود ببرند.
استروژن درمانی

معمولا برای زنان ۲۵ تا ۵۰ ساله‌ای که با این مشکل دست به گریبان هستند دز بالایی از استروژن تجویز می‌شود. این کار می‌تواند خطر از دست دادن بافت استخوان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و عدم توازن سایر هورمون‌ها را کاهش دهد.

دز واقعی استروژن به شدت مشکل هورمونی و نحوه کاربرد آن بستگی دارد. استروژن را می‌توان به شکل‌های زیر استفاده کرد:

در برخی موارد، حتی پس از بازگشت سطح استروژن به حالت نرمال، ممکن است به درمان طولانی‌مدت نیاز باشد. این امر مستلزم تجویز دز‌های پایین‌تر استروژن به مرور زمان است تا سطح فعلی آن حفظ شود.

استروژن درمانی می‌تواند شدت علائم یائسگی و همچنین خطر شکستگی استخوان‌ها را کاهش دهد.

درمان طولانی‌مدت معمولا برای زنانی توصیه می‌شود که به یائسگی نزدیک می‌شوند و یا جراحی برداشت رحم داشته‌اند. در سایر موارد استروژن‌درمانی تنها برای یک الی دو سال توصیه می‌شود.

درمان جایگزینی هورمون‌ها (HTI)

این درمان برای تقویت سطح طبیعی هورمون‌های بدن شما استفاده می‌شود. در صورت نزدیک شدن به یائسگی پزشک ممکن است درمان HRT را توصیه کند. یائسگی سبب کاهش قابل توجه سطح استروژن و پروژسترون بدن می‌شود. این درمان می‌تواند به بازگشت این هورمون‌ها به سطح نرمال کمک کند.

هورمون‌ها و از جمله استروژن نقش مهمی در بدن ایفا می‌کنند. سطح پایین استروژن ممکن است منجر به افزایش خطر چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و پوکی استخوان شود. درمان‌های این وضعیت در طول سالیان گذشته تکامل یافته و موثرتر شده‌اند. با تعیین دلیل کاهش سطح استروژن، نوع درمان و همچنین دز و طول دوره درمان مشخص می‌شود. در صورت تجربه علائم مذکور حتما به پزشک مراجعه کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: علائم ، کمبود ، استروژن ، زنان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علائم کمبود استروژن زنان سطح استروژن تخمدان ها هورمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۵۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروند خبرنگار؛ نبود علائم هشدار دهنده در جاده میاندوآب – شاهین دژ

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   نبود علائم هشدار دهنده در جاده میاندوآبشاهین دژ و بروز حوادث رانندگی موضوع شهروند خبرنگار ارسالی به این بخش خبریست.

 صدای شهروند و پاسخ رئیس اداره راه و شهرسازی شاهین دژ در این زمینه را بشنوید.

 

دیگر خبرها

  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • شهروند خبرنگار؛ نبود علائم هشدار دهنده در جاده میاندوآب – شاهین دژ
  • مهمترین تغییرات بدن زنان پس از ۴۰ سالگی
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید
  • علائم کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟
  • ۵۶ درصد زایمان‌ها در کشور سزارین هستند / بدرفتاری کادر درمان ترس از زایمان طبیعی را دوچندان می‌کند
  • استرس می‌تواند عامل رفلاکس و سوزش معده شود؟
  • درمان فشار خون بالا با دارو از از فیبروم رحمی جلوگیری کند