Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا عبدالسلام محمدی در همایش ائمه جمعه و جماعت شهرستان‌های دهگلان و کامیاران که با موضوع اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای مهاجر و انصار استان کردستان، اظهار کرد: مسئله انتخابات یکی از مسائل مهم و پرحاشیه است، انتخابات ۲۸ خردادماه جاری یک آزمون مقدس برای نظام جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه دهگلان تصریح کرد: امروز در فضای مجازی و حقیقی اهمیت انتخابات و مشارکت در این عرصه سیاسی در ابعاد مختلف مورد توجه است.

ماموستا محمدی با بیان اینکه انتخابات به عنوان یک نماد مقبولیت حکومت و حاکمیت از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: مشکلات زیادیدر بین سیستم مدیریتی وجود دارد که تغییر دولت‌ها می‌تواند زمینه گذر از این مشکلات را فراهم کند.

وی اضافه کرد: اینکه چه کسی قرار است سکان مدیریت قوه مجریه را به دست بگیرد تا بتواند زمینه رفع مشکلات، مقابله با ظلم و فساد و رفع مشکلات معیشتی مردم را فراهم کند از اهمیت زیادی برخوردار است.

امام جمعه دهگلان اضافه کرد: دشمنان با تمام توان سعی دارد با استفاده از فضای مجازی و رسانه ای مردم را از مشارکت حداکثری در انتخابات منصرف کنند.

ماموستا محمدی بصیرت‌افزایی برای دفاع از ارزش‌های ملی و دینی ار از مهم‌ترین مولفه‌ها و راهکارها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات دانست و گفت: داشتن برنامه جامع برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم از دیگر نکاتی است که به افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات کمک خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ارتقای بصیرت جامعه، دشمن‌شناسی اینکه صدایی که بر می‌خیزد از چه گلویی بلند می‌شود از اهمیت زیادی دارد این مهم در صورتی ممکن خواهد بود که شناخت کامل از دشمنان داشته باشیم.

امام جمعه دهگلان اذعان کرد: مشکلاتی در کشور وجود دارد که باید سامان پیدا کند، با گذشت ۴۲ سال از عمر با برکت نظام باید گامی اساسی برای رفع مشکلاتی که وجود دارد برداشته شود.

وی با بیان اینکه تحولات و اقدامات توسعه‌ای زیادی در کشور به برکت انقلاب انجام گرفته است این خدمات باید به بهترین شیوه تبیین شود، گفت: نظام و اقتصادی که امروز یک تنه در برابر مستکبران ایستاده باید حمایت شود.

امام جمعه دهگلان اظهار کرد: پرهیز از نزاع‌های جناحی و غیره باید ملاک حرکت همه باشد، چرا رعایت اخلاق در دوران انتخابات از اهمیت زیادی برخوردار است.

ماموستا محمدی تاکید کرد: انتخابات خود بیمه کننده نظام است، اما متاسفانه برخی رفتارها که توسط نامزدهای انتخاباتی و یا طرفداران آنها صورت می‌گیرد موجب آسیب به نظام می‌شود.

به گفته وی، اینگونه رفتارها برای نظام ارزشمند جمهوری اسلامی هزینه خواهد داشت و بستر را برای سمپاشی دشمنان و توطئه افکنی‌ها فراهم خواهد ساخت.

امام جمعه دهگلان مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح را از مهم‌ترین اولویت‌ها عنوان کرد و گفت: رئیس جمهور منتخب مردم باید انقلابی و معتقد به توانمندی داخلی باشد و در مقابله با فساد و ظلم ثابت قدم و مردم باور باشد.

ماموستا محمدی اضافه کرد: دولت پیر و بی‌توجهی کردن به جوانان توانمند به درد کشور ما نمی‌خورد اعتقاد به جوانان به عنوان پیشران‌های کشور از اهمیت زیادی برخوردار است مردم در انتخابات باید به این مولفه‌ها توجه جدی داشته باشند.

وی گفت: همه دشمنان ما و در راس آنها استکبار جهانی در یک جبهه متحد علیه کشور و نظام ایران ایستاده اند امیدوایم ملت با ملاک قرار دادن منویات رهبر معظم انقلاب با مشارکت حداکثری در انتخابات ضمن بیمه کردن این نظام الهی موجب ناامیدی دشمنان شوند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه دهگلان ماموستا محمدی مشارکت حداکثری اهمیت زیادی برخوردار مشارکت حداکثری در انتخابات امام جمعه دهگلان ماموستا محمدی رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: حکمرانی را به مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر این‌که باید مدل حکمرانی سلسه مراتبی را به حکمرانی با مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم، گفت: اگر بخواهیم از سیاست‌گذاری تا تصدی‌گری این فرایند رعایت شود باید پیگیری انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان این‌که‌ هم‌اکنون کار مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی تبدیل شورا به قرارگاه است، اظهار داشت: قرارگاه به معنی پیگیری تدبیر، راهبری و هدایت‌گری دستگاه‌ها برای تحقق مصوبات است. شورای فرهنگ عمومی سفرهای استانی و جلساتی را با هیات علمی دانشگاه‌ها برای علم و  فناوری و بحث نخبگان و دانش‌بنیان برگزار می‌کند.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی از مساله‌ای به مساله‌ای دیگر تلاش می‌کند که نیازها و مشکلات را رفع کند ادامه داد وگفت: برخی مواقع حتی نخبگان و دانش‌بنیان‌هایی که دچار چالش هستند و دستگاه‌ها از آن‌ها حمایت نمی‌کنند را نیز مصداق به مصداق دنبال می‌کنیم تا به نتیجه برسند زیرا این اصلیت کار قرارگاهی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این‌که کار قرارگاهی به معنی پیوند سیاست‌ها و قوانین با عرصه واقعیت‌های فرهنگی و اجتماعی است، گفت: شاخص‌هایی در حوزه علم و فناوری و فرهنگ اجتماعی در چهار ستاد انقلاب فرهنگی تعریف شده‌اند و شورای فرهنگ عمومی براساس شاخص‌ها نحوه اجرا و کارکرد و حتی ارزیابی و اثرسنجی مصوبات را دنبال می‌کند.

وی با بیان این‌که مصوبات بسیار خوبی در کشور تدوین می‌شوند که افزون بر  سیاست‌های کاربردی قوانینی دارند که در تنظیم‌گری می‌توانند موثر باشند، تصریح کرد: اما مشکل جدی ما در اجرای مصوبات است زیرا برخی از مصوبات خوب اجرا نمی‌شوند و به همین دلیل بین سیاست، قانون و اجرا حلقه‌های میانی وجود دارد و باید برای رفع این مساله  بحث تنظیم‌گری قوانین و مشارکت حداکثری مردمی را در آن تنظیم کنیم.

خسروپناه با بیان این‌که از فرایند سیاست‌گذاری تا تنظیم‌گری و تنظیم‌گری تا تصدی‌گری به حکمرانی تعبیر می‌شود، گفت: در این شیوه هر دستگاه حاکمیتی به نیروهای سلسله مراتبی و هرمی اوامر می‌دهد اما باید گفت که این شیوه حکمرانی جوابگو نیست.

وی با تاکید بر این‌که باید مدل حکمرانی سلسه مراتبی را به حکمرانی با مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم افزود: اگر بخواهیم از سیاست‌گذاری تا تصدی‌گری این فرایند رعایت شود باید پیگیری انجام شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این‌که هنگامی که مصوبه‌ای ابلاغ می‌شود مسئولان ذی‌ربط باید پیگیری کنند تا تحقق خارجی پیدا کند گفت: صرفا ابلاغ مصوبه، نامه‌نویسی و ارسال نامه‌ کافی نیست و حتما باید پیگیری صورت گیرد و در این کار هر چه مشارکت مردمی در حوزه فرهنگ بیشتر شود نتایج بیشتری خواهیم دید.

به گزارش تسنیم، سند برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی خوزستان روز سه‌شنبه با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان خوزستانی رونمایی شد.

انتهای پیام/735/

دیگر خبرها

  • سه چالش اساسی نظام در سال ۱۴۰۳ به روایت حسین علایی /حاکمیت باید یک تغییر معنادار در سیاست‌های اقتصادی و سیاسی خود ایجاد کند
  • نشست تبیین شعار سال ۱۴۰۳ در مشهد برگزار شد
  • تاکید امام جمعه کیش بر اهمیت روز جهانی قدس امسال
  • ساختار نظام سلامت ایران یک ساختار توسعه یافته در کلاس یک دنیا است
  • ثبت نام ۱۹۰ داوطلب انتخابات مجلس مازندران در سایت شورای ائتلاف
  • «جهش تولید با مشارکت مردم» منشور عملی ملت ایران است
  • ایران اسلامی مرکزیت جبهه مقاومت است
  • لازمه تحقق شعار سال مشارکت مردم است
  • اهمیت تحقق شعار سال نیازمند تبیین است
  • خسروپناه: حکمرانی را به مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم