Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز ۲۰۲۱، دانشگاه کردستان موفق به کسب جایگاه ۱۳۳ در بین دانشگاه‌های آسیایی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پایگاه تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان است. این پایگاه از سال ۲۰۰۴ میلادی لیست دانشگاه‌های برتر جهان و از سال ۲۰۱۳ میلادی لیست دانشگاه‌های برتر آسیایی را به صورت سالیانه منتشر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی ۲۰۲۱ تایمز اطلاعات ۵۵۱ دانشگاه از ۳۰ کشور آسیایی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس لیست منتشر شده برای دومین سال متوالی دانشگاه تسینگهوا و دانشگاه پکن از کشور چین و دانشگاه ملی سنگاپور به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.


همچنین ۴۷ دانشگاه‌ها ایرانی نیز در این لیست حضور دارند و دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۵ در بین دانشگاه‌های جامع کشور، رتبه ۱۶ در بین دانشگاه‌های ایرانی (جامع، صنعتی و علوم پزشکی) و رتبه کلی ۱۳۳ در جمع ۱۴۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفت.


ارزیابی دانشگاه‌های آسیایی همانند ارزیابی دانشگاه‌های جهان بر اساس ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار و با اصلاحات وزنی صورت می‌گیرد.

این معیار‌ها شامل: آموزش با وزن ۲۵ درصد (اعتبار آموزشی ۱۰ ٪، نسبت استاد به دانشجو ۴.۵ ٪، نسبت دانشجویان دکتری به دانشجویان لیسانس ۲.۲۵ ٪، نسبت اعضای هیئت علمی با مدرک دکتری به کل ۶ ٪ و درآمد ۲.۲۵ ٪). پژوهش با وزن ۳۰ درصد (اعتبار پژوهشی ۱۵ ٪، درآمد از پژوهش ۷.۵ ٪ و تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس به ازای اعضای هیئت علمی ۷.۵ ٪). استنادات با وزن ۳۰ درصد (تاثیر پژوهش، میانگین تعداد استناد‌ها به ازای مقالات نمایه شده در پایگاه اسکوپوس از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰). وجهه بین‌المللی با وزن ۷.۵ درصد (نسبت دانشجویان بین‌المللی به دانشجویان داخلی ۲.۵ ٪، نسبت اعضای هیئت علمی بین‌المللی به داخلی ۲.۵ ٪ و سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی ۲.۵ ٪). درآمد از صنعت با وزن ۷.۵ درصد (انتقال دانش، درآمد پژوهشی از صنعت به ازای اعضای هیئت علمی) می شود.


شایان ذکر است، دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز ۲۰۲۰ رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرده بود که بر اساس نتایج رتبه‌بندی امسال، جایگاه دانشگاه با ارتقای قابل ملاحظه‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی مواجه بوده است. همچنین دانشگاه کردستان در آخرین رتبه‌بندی جهانی تایمز ۲۰۲۱ موفق به کسب ۸۰۰-۶۰۱ شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه کردستان دانشگاه های برتر رتبه بندی دانشگاه ها رتبه بندی دانشگاه دانشگاه های آسیایی بین دانشگاه دانشگاه کردستان اعضای هیئت علمی بین المللی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۷۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره آب سدهای کردستان به ۶۵ درصد رسید

محمد معززاده‌مردوخی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب اظهار داشت: در پی بارش‌های دو ماه گذشته سدهای چراغ ویس سقز، گاران مریوان، سد آزاد، عباس آباد  بانه با فاصله کم، سرریز کردند.

معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان در  خصوص وضعیت آب ذخیره پشت سدهای استان، گفت: با توجه به دو جبهه اخیر بارندگی که از 28 اسفند 1402 لغایت 6 فروردین سالجاری تداوم داشت، متوسط بارندگی استان در فروردین ماه سال‌جاری 29 میلیمتر بود که بیشترین میزان بارش در شهرستان بانه با حدود 81 میلیمتر و کمترین آن در بیجار و دیواندره به میزان 11 میلیمتر بود.

معززاده مردوخی، میزان بارش سال آبی‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته را 110 میلیمتر عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این بارش‌ها منجر به افزایش 29 درصدی رواناب و بالابردن حجم آب رودخانه‌ها شده که البته این رقم نسبت به درازمدت 14 درصد کاهش را نشان می دهد.



وی افزود: خوشبختانه این بارندگی‌ها منجر به سرریز شدن سدهایی همچون؛ عباس آباد بانه، چراغ‌ویس سقز، گاران مریوان و سد آزاد شد و با توجه به جبهه بارشی پیش‌رو انتظار می‌رود سدهای قشلاق سنندج و زیویه شهرستان کامیاران نیز بزودی سرریز شوند.

معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان در ادامه نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های استان نیز هشدار داد و بیان کرد: نظر به حجم بارش‌های زیاد و احتمال جاری شدن سیل، اطلاع رسانی‌های لازم از طریق روابط عمومی این شرکت و ادارات منابع آب شهرستان‌های تابعه استان، مکرراً صورت گرفته و خوشبختانه تاکنون هیچ گونه خسارت مالی و جانی ناشی از وقوع سیل، گزارش نشده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان کردستان یک استان مهمانپذیر بوده و هر ساله در ایام تعطیلات نوروزی میزبان هموطنان و هم‌استانی‌های گرامی است و با توجه به سیلابی بودن بیشتر رودخانه‌های استان، از گردشگران، مسافران، کشاورزان و ذینفعان تقاضا می‌شود از تردد و اتراق در مسیر جریان‌های آبی خصوصاً پائین دست سدها، اکیداً خودداری کنند.



 ذخیره آب سدهای کردستان به ۶۵ درصد رسید

معززاده مردوخی ذخیره آب سدهای استان را حدود 65 درصد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ذخیره آب سدهای استان حدود یک میلیارد و 800 میلیون متر مکعب است و درصد پرشدگی سدهای استان در مدت مشابه سال گذشته 56 درصد بود.

وی در ادامه بیان کرد: هر چند به لطف پروردگار و مدیریت صحیح منابع و مصارف آب، توسط این شرکت، میزان ذخایر آب خوبی در پشت سدهای استان داریم، اما متأسفانه بارش برف خوبی را طی سال آبی گذشته شاهد نبودیم و ذخایر آب زیرزمینی همچنان نیازمند حفاظت و صیانت هستند؛ از عموم شهروندان، ذینفعان و خصوصاً کشاورزان عزیز استان تقاضامندیم نسبت به رعایت الگوی مصرف و صرفه‌جویی در مصرف آب نهایت تلاش خود را داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • رنکینگ سایت اوپتا؛ استقلال در رتبه نهم آسیا و بالاتر از پرسپولیس و سپاهان + عکس
  • اندی رابرتسون و انجام چالش رتبه بندی 5 هافبک برتر اروپایی بدون دانستن نفرات بعدی / فیلم
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • جهش چشم‌گیر استقلال در آسیا
  • استقلال از پرسپولیس و سپاهان جلو زد!
  • رتبه جهانی استقلال، بالاتر از پرسپولیس و سپاهان
  • ذخیره آب سدهای کردستان به ۶۵ درصد رسید
  • کروس در بین 8 بازیکن برتر تاریخ آلمان
  • آسیا پیشتاز رشد اقتصادی جهان خواهد بود؟