Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، صبح امروز بررسی کلیات لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان در دستورکار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و بعد از توضیحات سخنگوی کمیسیون آموزش و اظهارنظر نمایندگان موافق و مخالف کلیات این لایحه، به رأی گذاشته شد و در نهایت به تصویب نمایندگان مجلس رسید. 

از 245 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس، 227 نماینده با کلیات لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان موافقت کرده و 4 نماینده هم با آن مخالف کردند، ضمن اینکه 3 رأی هم ممتنع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در توئیتر پیرامون «تصویب خارج از نوبت لایحه رتبه‌بندی معلمان» نوشت: مصمم هستیم با تصویب قانون و اجرای سریع آن، گامی بلند در «تحول نظام آموزشی» و «ارتقای منزلت معلمان» برداریم.

وزیر آموزش و پرورش نوشت: تشکر از دولت که ‎لایحه رتبه‌بندی معلمان را خارج از نوبت تصویب کرد. تشکر ویژه از مجلس شورای اسلامی و رأی قاطع و کم‌نظیر نمایندگان محترم، برای تصویب کلیات لایحه دارم.

وی ادامه داد: مصمم هستیم که با تصویب قانون و اجرای سریع آن، گامی بلند در تحول نظام آموزشی و ارتقای منزلت معلمان عزیز برداریم.

منبع: الف

کلیدواژه: رتبه بندی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که با حضور سران سه قوه، اکثریت اعضا، رئیس کمیسیون‌های  مرتبط مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی تشکیل شد، به بررسی بند «ب» ماده ۳ لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پرداخت.

در بند «ب» ماده ۳ قانون برنامه هفتم به دولت اجازه داده شده بود تا به منظور تسویه بدهی‌های خود و شرکت ملی نفت به صندوق توسعه ملی، نسبت به عقد قرارداد با این صندوق در زمینه اکتشاف، توسعه، استخراج، تولید، فروش و صادرات نفت و گاز با اولویت میدان‌های جدید یا مشترک اقدام کند.

برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر این که این مصوبه را خلاف بخش‌هایی از اساسنامه صندوق توسعه ملی دانستند بر وجود پاره‌ای اشکالات دیگر مثل فقدان ظرفیت‌های تخصصی و نیروی کارشناسی لازم در صندوق توسعه ملی تاکید کردند و آن را به مصلحت ندانستند. در نهایت در زمینه مصلحت موردنظر مجلس با اصلاحات انجام شده کمیسیون اقتصادی رای‌گیری شد که رای لازم را به دست نیاورد.

دیگر خبرها

  • اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا