Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه شهید بهشتی دستورالعمل نحوه محاسبه غیبت و غیبت پزشکی در امتحانات پایان ترم نیم سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس دستورالعمل دانشگاه شهید بهشتی دانشجو موظف است در صورت بروز بیماری، در روز امتحان جهت درمان بیماری و دریافت گواهی استعلاجی به منظور استفاده از شرایط حذف پزشکی به اداره بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه کند و در صورتی که در مواردی دانشجو نتوانست به اداره بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه کند یا بیماری او در ساعات غیر فعال آن اداره باشد، باید بلافاصله در اولین روز اداری پس از امتحان و در ساعات اداری، آن اداره را از بیماری خود مطلع سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مراجعه به اداره بهداشت و درمان دانشگاه شهید بهشتی به علت بیماری با درمان سرپایی و یا تظاهرات جزئی که با مصرف دارو قابل کنترل باشد نمی‌تواند لزوما دلیلی بر صدور گواهی استعلاجی باشد. در درست داشتن هر گواهی پزشکی، مجوزی برای عدم شرکت در امتحانات نیست.

در صورت بستری شدن کمتر از ۲۴ ساعت در بیمارستان عینا مطابق دستورالعمل انجام خواهد شد و در صورت بستری شدن بیش از ۲۴ ساعت در بیمارستان، الزم است بعد از پذیرش تصویر پذیرش و خلاصه پرونده مربوطه را ظرف ۱۵ روز بعد به مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ارائه دهند.

گواهی صادره توسط پزشکان خارج از دانشگاه پس از بررسی توسوط اداره بهداشت و درمان دانشگاه تایید یا رد خواهد شد و متعاقبا نتیجه با آموزش واحد ارسال خواهد شد.

در صورت بستری شدن کمتر از ۲۴ ساعت در بیمارستان مطابق دستورالعمل اقدام می‌شود و در صورت بستری شدن بیش از ۲۴ ساعت در بیمارستان، لازم است دانشجو بعد از ترخیص تصویر پذیرش و خلاصه پرونده خود را به همراه مهر بیمارستان حداکثر تا ۱۵ روز پس از مرخصی به دانشگاه ارائه دهد.

در صورتیکه دانشجو به دلیل موجه غیرپزشکی نتواند در امتحانات پایان نیم سال شرکت کند، موظف است حداکثر ۱۵ روز پس از امتحان دلایل و مدارک خود را به صورت مکتوب به اداره آموزش تحویل بدهد و آموزش دانشگاه پس از بررسی‌های نهایی نظرخود را اعلام خواهد کرد. به مدارکی که پس از ۱۵ روز ارائه شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

در صورت عدم تایید گواهی استعلاجی توسط اداره بهداشت و درمان دانشگاه و عدم تایید مدارک، غیبت غیر پزشکی توسط شورای آموزش واحد و مدیریت ودرمان آموزش دانشگاه، به عنوان غیبت غیر مجاز تلقی شده و نمره صفر لحاظ خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی امتحانات پایان ترم غیبت دانشجویان اداره بهداشت و درمان دانشگاه ۲۴ ساعت در بیمارستان صورت بستری شدن خواهد شد ۱۵ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۰۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • وزیر بهداشت: برای سکوهای اینترنتی تحویل دارو کد رهگیری صادر می‌شود
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران