Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا قلیلی فریمانی دبیرکل جمعیت فرهنگیان جوان کشور درباره وضعیت فعلی آموزش و پرورش، اظهار کرد: وضعیت فعلی آموزش و پرورش امروز به مثابه کشتی به گل نشسته‌ای است که ناخدای آن به دلیل عدم قبول داشتن نقشه و برنامه‌های از قبل تعیین شده، کشتی را به این سمت هدایت کرده است.

وی ادامه داد: متأسفانه در این چند سال به دلیل عدم باور مسؤولین این وزارتخانه مهم به مبانی و ضرورت تحول بنیادین در آموزش و پرورش، این وزارتخانه به سمت مبانی تمدنی غرب و باورهای نظام سرمایه‌داری حرکت کرده است و ما هر روز شاهد بروز آسیب‌های زیادی در این سیستم هم برای خود معلمین و هم دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* ساختار آموزش و پرورش، چاق و عظیم است

قلیلی فریمانی درباره بیشترین مشکلات آموزش و پرورش، گفت: از جمله مهم‌ترین مشکلاتی که در آموزش و پرروش می‌توان به آن اشاره کرد، نیروی انسانی است؛ متأسفانه به دلیل سیاست‌های غلط دولت در عدم توجه به دانشگاه فرهنگیان و میزان ورودی که هر سال باید ادامه پیدا می‌کرد و دید خصوصی‌سازی در این سیستم، باعث شد تا امروز علاوه بر بروز چالش‌های بیش از حد در بخش نیروی انسانی، در 4 سال آینده با کمبود بیش از 350 هزار معلم مواجه باشیم؛ همچنین تأسیس مدارس خرید خدماتی و شرکتی خود باعث بروز بسیاری از مشکلات شده است.

وی به موضوع برنامه درسی اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از مهم‌ترین مشکل‌های آموزش و پرورش، بحث برنامه درسی و محتوا کتب درسی است که علاوه بر عدم فایده در آینده دانش‌آموز، هیچ مطابقتی با اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین ندارد که این ناشی از عدم اعتقاد جدی دست اندرکاران این سیستم به مسأله آموزش و پرورش است.

دبیرکل جمعیت فرهنگیان جوان کشور با اشاره به ساختار فرسوده آموزش و پرورش، گفت: ساختار آموزش و پرورش، ساختار چاق و عظیمی است که متأسفانه سنخیتی با شرایط کنونی آن ندارد که می‌توان به تعداد بیش از حد کادر اداری و عدم استفاده بهینه از این نیروها اشاره کرد.

*کاش کاندیداهای ریاست جمهوری سند تحول بنیادین را می‌خواندند

قلیلی فریمانی در پاسخ به این پرسش که «رئیس جمهور موفق از نظر شما به عنوان یک فرهنگی، چه رئیس‌جمهوری است؟»، اظهار کرد: رئیس جمهوری که مهم‌ترین اولویت را آموزش و پرورش قرار داده و این سازمان محور در بقیه ابعاد باشد و دید مصرفی به این سازمان نداشته باشد.

وی تصریح کرد: کاش می‌شد هر کاندیدای ریاست جمهوری سند تحول بنیادین را مطالعه کرده و برای اجرایی شدن آن، برنامه‌ریزی لازم را داشته باشد.

* وزیر آموزش و پرورش باید معلم باشد

دبیرکل جمعیت فرهنگیان جوان کشور درباره ویژگی‌های وزیر آموزش و پرورش دولت آینده، گفت: اولین و مهم‌ترین ویژگی آن، معلم بودن و درک کردن فضای کلاس درس و مدرسه است که متأسفانه در این چند سال، توجه جدی به این حوزه نبوده است و اکثراً از دانشگاه یا از جایگاه‌های دیگر در این فضا قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: دومین ویژگی، اعتقاد راسخ به تحول بنیادین در آموزش و پرورش و کار کردن در این حوزه و داشتن برنامه عملیاتی قدم به قدم در این حوزه است و سومین ویژگی که باید یک وزیر آموزش و پرورش داشته باشد عدم سوگیری‌های تند سیاسی و داشتن نگاه تخصصی که خود بتواند این وزارتخانه را از حواشی دور کند و درپایان جوانگرایی است که رمز به حرکت در آوردن سیستم باشد.

* لزوم توجه جدی و عمیق به دانشگاه فرهنگیان

حمیدرضا قلیلی فریمانی به پیشنهاداتی برای بهبود شرایط آموزش و پرورش پرداخت و اظهار کرد: توجه جدی و عمیق به دانشگاه فرهنگیان، اصلاحات جدی در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی و کیفی‌سازی مدارس دولتی و تحول عمیق در ساختارهای آموزش و پرورش در جهت بهبود شرایط آموزش و پرورش می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

وی افزود: مهم‌ترین کاری که می‌شود برای تحول در یک تمدن انجام داد، بهبود وضعیت آموزش و پرورش است که ان‌شاءالله در گام دوم انقلاب با همت معلمان جوان تمدن ساز رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آموزش و پرورش تحول بنیادین مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در جلسه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی، بسیاری از دست اندرکاران محافل قرآنی از جمله سازمان صداوسیما، شورای توسعه قرآنی، آموزش و پرورش، بسیج، شهرداری و کانون‌های فرهنگی و مذهبی حضور یافتند و مسائل مربوط به این بخش را مطرح کردند.

رئیس سازمان صدا و سیما در این نشست گفت: افتخار ما این است که صدا و سیما با برنامه‌های جذاب قرآنی و معارف اسلامی شناخته می‌شود که برکت در رسانه ملی در همین رویکرد و اخلاص فعالیت عزیزان ما طی برنامه‌سازی‌های مختلف در صدا و سیمای استان‌ها و همه بخش‌ها به مصداق «فستبقوا الخیرات» است.

در این نشست همچنین از ۷۸ نفر از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما و شهرداری قدردانی شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار معلم در استان مرکزی خدمت می کنند
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان