Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به ادعاهای برخی نامزدها در دومین برنامه مناظره تلویزیونی ریاست جمهوری واکنش نشان داد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، طرح تحول سلامت، توجه ویژه دولت به مهمترین موضوع مغفول در سال‌های قبل از آن بود و البته دستاوردهای آن متعلق به همه ملت است و همان زیرساخت های ایجاد شده خود را بسان سنگ بنا در توان مثال زدنی کشور در مقابله با کرونا و ارتقای صنعت واکسن در سخت ترین روزها و ماه‌های تحریم نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پویش ره سلامت با شعار تداوم توسعه همگام با مهار کرونا در حالی رکورد بی‌نظیر توسعه زیرساختی در نظام سلامت را در ۱۴ ماه گذشته رقم زد که کشور دشوارترین روزهای بودجه ای را تجربه می‌کرد.
۱۴ ماه مجاهدت، تلاش‌ و ایثار در مسیر مقابله با کرونا، نوسازی و بازسازی بیمارستان‌ها، راه اندازی ۱۴۰ دستگاه سیتی اسکن پیشرفته، رشد ۵۰ درصدی تخت بستری ویژه(ICU)، رشد ۱۰۰ درصدی ظرفیت تولید اکسیژن در بیمارستان ها و بهره برداری از ۱۴۰۰ پروژه سلامت و بیش از ۱۴۰۰۰ تخت بستری بعنوان یک رکورد برای همیشه نظام سلامت ایران در همین بازه زمانی کوتاه را دیدگان منصف خواهند دید و به قضاوت خواهند نشست.

پیرامون ادعاهایی در مورد واردات واکسن و مشارکت بخش خصوصی هم درحالیکه بیش از ۳۸ مجوز برای شرکت های بخش خصوصی صادر شده است و البته تاکنون به ثمر ننشسته، واقعیت های بازار جهانی واکسن نیز مشخص است چنانکه برای آن ۳ماهی که نامزد محترم وعده دادند، هم ریل گذاری شده است، می دانند لذا روغن ریخته را نذر امامزاده می‌کنند.

از ۱۸ میلیون دز واکسن در مردادماه گذشته صحبت می‌کنند در حالیکه کشور سازنده مورد ادعا خود تا آبان ماه حتی ۱میلیون دز واکسن نداشته است، می گویند در حالیکه نزدیکترین افراد و افکار به ایشان تا دیروز خرید واکسن را همگامی با توطئه جهانی علیه جمعیت مردمان اعلام می‌کردند، می‌دانند اما جور دیگر وانمود میکنند.

وزارت بهداشت اما حق خود در پاسخگویی به اظهارات اهانت گونه به مدافعان سلامت و پایمال کردن خون تک تک شهدای عزیز سلامت را برای خود محفوظ می‌داند و قطعا از کمیسیون انتخابات و نهادهای نظارتی و رسانه ملی موضوع ارائه وقت لازم برای پاسخگویی به موارد ناصواب و نشر اکاذیب در اظهارات برخی کاندیداها و دفاع از حرمت خون شهدای عزیز مدافع سلامت و پاسخ به این قدرناشناسی از زحمات، مجاهدت و ایثار ۱۴ ماهه مدافعان سلامت در سراسر کشور را در دستور کار خود دارد.

/ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۱۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است