Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، وزیر خارجه اسرائیل گفت که روزانه با وزرای خارجه هفت کشور عربی در تماس است. «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تأکید کرد که با وزرای خارجه هفت کشور عربی که برخی از آن‌ها روابط دیپلماتیک با این رژیم ندارند، ارتباط دائمی دارد.

وی با اشاره به اینکه با برخی از این وزرا روزانه از طریق واتساپ در تماس است، گفت که به روابط با کشورهای عربی خوش‌بین است چرا که حتی پس از جنگ علیه غزه نیز روابط با این کشور به مرحله محک و آزمون رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اشکنازی در مصاحبه با وبگاه اسرائیلی «والا» افزود: «امیدوارم یائیر لابید وزیر خارجه بعدی اسرائیل روابط با کشورهای عربی را به پیش ببرد چرا که تاکنون پیشرفت سریعی حاصل شد و امکانات زیادی در این زمینه وجود دارد».

بنابر گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، اشکنازی گفت: «دو چالش اصلی در برابر روند سازش وجود دارد یکی نمایشگاه اکسپوی دبی در اکتبر آینده است و انتظار می‌رود که شمار زیادی از اسرائیلی‌ها در این نمایشگاه شرکت کنند و علاوه بر آن بهبود روابط با مغرب و تبدیل دفاتر منافع در تل‌آویو و رباط به دو سفارتخانه است».

وی پیش‌بینی کرد که آمریکا بزودی فرستاده جدیدی در غرب آسیا تعیین می‌کند تا توافقنامه‌هایی را که در دوره «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا جهت تقویت روابط بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی امضا شد، تقویت کند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی افزود که مقامات ارشد دولت جو بایدن به او گفته‌اند که پس از تشکیل کابینه جدید اسرائیل برای تقویت روابط این رژیم با کشورهای عربی تلاش خواهند کرد و حتی «انتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز گفته است که مشکلی با استفاده از واژه توافقنامه ابراهام ندارد.

وی با اشاره به سفر دو هفته پیش خود به واشنگتن گفت که در خصوص ایجاد یک کارگروه مشترک اسرائیلی-آمریکایی درباره مسئله فلسطین توافق شد و نخستین نشست این کارگروه نیز برگزار و درباره تصمیم دولت بایدن برای بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس بحث و گفت‌وگو شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اشکنازی صدای ایران اسرائیل کشورهای عربی کشورهای عربی وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • بلینکن وارد چین شد
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا