Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، در بخشی از میثاق نامه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان با اعضای فهرست شانا، آمده: امضاء کنندگان ذیل، اعضای «فهرست ۱۱نفره نامزدهای شانا برای انتخابات دوره ششم شورای اسلامی شهر یزد» با عنوان «لیست مردم» و با شعار «دارالعباده، الگویی ایرانی، فرصتی جهانی» هستیم.

نظر به آنکه مطابق اعتقادات مذهب حقه شیعه امامیه و فرمایش بسیاری از بزرگان «خدمت خالصانه به خلق» بهترین راه سلوک الی الله است، در پیشگاه خداوند، قرآن کریم، اهل بیت پیامبراکرم (ص)، و ارواح مطهر صالحین و شهدای راه حق و حقیقت در طول تاریخ، با مردم شریف دارالعباده میثاق می‌بندیم که در طی فرآیند انتخابات خرداد ۱۴۰۰ و پس از آن، به موارد یازده‌گانه ذیل پایبند بوده و رعایت مفاد آن را بر خود فرض بدانیم:

 ۱- در تمامی امور و تصمیم‌گیری‌ها رضای خدا، پیروی از ولایت فقیه، حفظ و رعایت حقوق مردم (خصوصاً اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه) و حرکت در چارچوب قوانین موضوعه را سرلوحه کار خود قرار خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- در صورتی که به تقدیر الهی و اعتماد مردم شریف دارالعباده به شورای اسلامی شهر یزد راه یافتیم، در انتخاب شهردار معیارهای تخصص و تجربه، تدبیر، لیاقت و کفایت، تدین و تعهد، امانتداری و پاکدستی، شجاعت و ساده‌زیستی را مد نظر قرارداده و از هر نوع رابطه بازی، گروه گرایی و جناح بازی به شدت خودداری نماییم.

۳- تا زمانی که در مسئولیت عضویت شورای اسلامی شهر خدمت می‌کنیم از انجام هرگونه فعالیت اقتصادی شخصی و تلاش برای جمع‌آوری ثروت یا حمایت از فعالیت‌های  اقتصادی منتسبین به خودمان، در حوزه‌های مرتبط با مسئولیتمان بپرهیزیم.

۴- به مختصات شهر پیشرفته اسلامی توجه نموده و تمام تلاش خود را در جهت عدالت در تقسیم خدمات شهری، معماری و شهرسازی متناسب با حیات طیبه اسلامی، تأمین آرامش روحی و امنیت معنوی شهروندان، ظهور و اعتلای مظاهر اسلامی و انقلابی در سطح شهر، توسعه عمران، آبادی، زیبایی، حفظ طبیعت و صفای طبیعی شهر بنماییم.

۵- ضمن رعایت استقلال شورای اسلامی شهر، خود را متعهد به استفاده از توانمندی‌های معتمدین محلات، نخبگان، فرهیختگان، جوانان، و تشکل‌های مذهبی، تبلیغی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی که در جبهه انقلاب اسلامی فعالیت می‌نمایند در تصمیم‌سازی و اجرای برنامه‌ها می‌دانیم.

۶- در عین متعهد بودن به رعایت اصول و چارچوب‌های حاکم بر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در کلیه تصمیم‌گیری‌ها و موضع‌گیری‌ها، خود را وامدار هیچ گروه یا دسته سیاسی نمی‌دانیم و در همه حال استقلال فکری خود را حفظ خواهیم کرد.

۷- با توجه به اینکه فرآیند انتخاب این ۱۱نفر از بین قریب به ۲۵۰ نفر از نامزدهای کارآمد و انقلابی که در فراخوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب شرکت کرده بودند با رعایت ضوابط اخلاقی و عقلانی انجام گرفته است، معتقدیم هرگونه فعالیتی که خارج از توافق اولیه این جمع و نیز میثاق‌نامه بوده و منجر به ایجاد فهرست‌های انتخاباتی موازی با این فهرست در جبهه نیروهای انقلاب شود، دانسته یا ندانسته در جهت مخالفت با مصالح جامعه مؤمن و انقلابی یزد و زمینه‌ساز تفرقه در جبهه انقلاب اسلامی خواهد بود.

۸- با همه توان از ارزش‌ها و فرهنگ اسلامی از جمله اخلاص در فکر و گفتار و عمل، تبعیت از ولایت فقیه، دین‌مداری، ایثارگری، شهادت‌طلبی، آزادی و آزادگی، ساده زیستی، پاکدستی، حجاب و عفاف، صداقت در گفتار، سلامت در عمل، و رعایت شعائر اسلامی دفاع کرده و در راه ترویج آن خواهیم کوشید.

۹- مردم دوستی، مردم یاری، مردم داری، و عشق و احسان به مردم را از اصول مهم مدیریتی دانسته و با دوری از تشریفات و تجمل‌گرایی در زندگی شخصی و تشکیلاتی، کوشش می‌کنیم از هرگونه اسراف و تبذیر و حیف و میل بیت المال و سوءاستفاده از مقام و موقعیت شغلی برای خود و خویشان و آشنایانمان برحذر باشیم.

۱۰- مدت زمانی را که در شورای اسلامی شهر یزد حضور داریم، تا حد توانمان خود را وقف خدمت صادقانه و خالصانه به مردم و رفع مشکلات آنان و پیشرفت شهر نموده و از حقوق مردم دفاع می‌کنیم. همچنین با ایجاد تمهیدات مناسب، ارتباط شهروندان (خصوصاً معتمدین محلات و اقشار مختلف مردم) را با خود تسهیل می‌نماییم.

۱۱- همگی متعهد هستیم در طی دوران عضویت در شورای اسلامی شهر، نظم در کلیه امور و شرکت منظم در جلسات صحن شورا، کمیسیون‌های مربوطه و سازمان‌های تابعه شهرداری را به طور جدی رعایت نماییم و آن را به منزله رعایت حق‌الناس بدانیم.

در پایان، همگی عاجزانه از درگاه خداوند حکیم و رحیم تقاضا داریم که ما را در نیت خالصانه برای انجام وظیفه و خدمت به مردم نجیب دارالعباده یزد موفق فرموده و قلبهایمان را بر این اخلاص تا پایان کار، پایدار بدارد.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد انقلاب اسلامی مدیریت شهری انقلاب شورای اسلامی شهر نیروهای انقلاب شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای ضمن طرح شش محور اساسی، سوالاتی را پیرامون موارد مهم و مورد توجه در سطح جامعه از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس مطرح کرد و مهلت پاسخگویی به سوالات را به مدت یک هفته در نظر گرفت.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای ضمن طرح شش محور اساسی، سوالاتی را پیرامون موارد مهم مورد توجه در سطح جامعه از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر  مطرح کرد و مهلت پاسخگویی به سوالات را به مدت یک هفته تا ۸ اردیبهشت‌ماه در نظر گرفت.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

نامزد‌های محترم دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر

خانم‌ها و آقایان:
احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده نوری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، نظام‌الدین موسوی، فاطمه قاسمپور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجورلو و غلامحسین رضوانی

سلام علیکم.
اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین ۱۴ نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف ۱۶ کرسی باقی مانده از مجموع ۳۰ کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌تر از نامزد‌های انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزد‌های انتخاباتی بپردازد؛ لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته تا ۸ اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی
۱. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟

۲. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟

۳. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟
در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟

۴. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟
آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟

۵. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟

۶. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟
نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟


ب) سیاست خارجه
۱. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟

۲. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل ۱۵۲ و ۱۵۴ قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

۳. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟

۴. نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟


پ) فرهنگ و رسانه
۱. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟

۲. با توجه به اینکه طبق اصل ۱۷۵ قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟
آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟

۳. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

۴. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب و کار و... دارید؟
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه
۱. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

۲. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌ها و مسائل جوانان
۱. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟
باتوجه به اینکه حتی راهکار‌هایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

۲. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟
همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس
۱. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

۲. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

۳. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهاد‌های دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورا‌های عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهاد‌ها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

۴. ارزیابی شما از فعالیت هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟

۵. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید؛ و السلام علیکم و رحمت الله برکاته

دیگر خبرها

  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • سپاه پاسداران نهادی از جنس مردم+فیلم
  • حضور جبهه‌ای در رسانه کشور وجود ندارد
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران
  • در جلسه شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • مسیح مهاجری: اول تکلیف واعظ توهین کننده به پیامبر و قضیه باغ ازگل را روشن کنید بعد جامعه را ملتزم به رعایت حجاب کنید
  • طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران
  • مسیح مهاجری: تا وقتی تکلیف واعظ توهین کننده به پیامبر و قضیه باغ ازگل را روشن نکنید، نمی توانید جامعه را ملتزم به رعایت حجاب کنید
  • برای ورود مردم به اقتصاد راه پیدا کنید
  • از تشکیل کمیته تا سپاه پاسداران/ نهادی مقدس با رنگ سبز و بوی انقلابی