Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@00:57:19 GMT

درخواست مصباحی‌مقدم از رئیسی

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۸۵۲۶

درخواست مصباحی‌مقدم از رئیسی

ایسنا: حجت‌الاسلام مصباحی مقدم در همایش صنعت و خودرو ستاد مردمی سیدابراهیم رئیسی گفت: نفت را باید سرمایه‌گذاری کرد نه هزینه. هزاران ملیارد دلار از آغاز پیدایش نفت در بودجه آمده و خرج شده و بخش کمی از درآمد نفت تبدیل به سرمایه ملی شده است و بخش بیشتری به هزینه جاری تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: دولت در این مدت برای تامین منابع مالی خود یا اوراق توزیع کرده یا از بانک مرکزی استقراض کرده است ولی با این کار آسیب زده و آن تورم شدید و توزیع ناعادلانه درآمد اغنیا و فقرا و نیز بین حقوق‌بگیران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های تحریم استقراض از بانک مرکزی برداشتن از جیب ملت است.

مصباحی مقدم افزود: وقتی بنگاه‌ها کوچک و تعطیل شدند لذا دیگر نمی‌شد از آنها مالیات گرفت که درآمد دولت افزایش یابد. اما می‌شد تامین سرمایه را از راه صرفه‌جویی در مصرف انرژی امکان‌پذیر کنیم. فقط در مصرف گاز بیش از اتحادیه اروپا هستیم. معتقدم اصلاح الگوی مصرف در صنعت، حمل و نقل و خانوارها امکان دارد و یک صرفه‌جویی ۵۹ درصدی انرژی را اگر انجام دهیم آنوقت می‌توانیم انرژی و مشتقات را صادر کنیم.

وی گفت: از راه فروش نفت خام که اکنون هم ادامه دارد باید سرمایه‌گذاری شود تا صنعت‌گران ما بتوانند از این منبع تغذیه کنند و کسب و کار را رشد دهند. ما نیاز به نقشه راه داریم و تاکید می‌کنم که در بدو راه باید بودجه را اصلاح کرد.

وی اظهار کرد: استقراض ملی مشکل ندارد اما باید در قالب‌های شرعی جمع‌آوری نقدینگی انجام شود و اگر این اتفاق بیفتد نیاز به اتکا به نفت وجود ندارد.

مصباحی مقدم تاکید کرد که ما نیازمند اصلاح نظام بانکی و بانک مرکزی هستیم. بانک مرکزی کیسه دولت شده است. باید استقلال بانک مرکزی را برگرداند. نیازمند اصلاح بسیاری از زیرساخت‌های اقتصادی‌مان هستیم. همچنین باید توزیع درآمد را اصلاح کنیم.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مصباحی مقدم رئیسی مصباحی مقدم بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به نظر می‌رسد که آخرین جمع‌بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

به گزارش ایلنا، علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، درخصوص آخرین تصمیمات پیرامون لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری که به طرح تعطیلات ۲ روزه آخر هفته مشهور است، گفت: کمیسیون در حال بررسی است، بنده از بحث استفتاء و استعلام اطلاع ندارم، اما کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در حال بررسی است و یک جلسه هم با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شد و نظرات مختلف شنیده شد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که آخرین جمع بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در صورت تصویب این لایحه و اجرای آن، آیا کارگران و بخش خصوصی هم مشمول آن خواهند شد؟»، عنوان کرد: ببینید ما براساس لایحه دولت درحال اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری هستیم وقتی این قانون را اصلاح می‌کنیم یعنی داریم روی ساختار دولت صحبت می‌کنیم؛ البته در دولت ما نظام کارگری هم داریم، یعنی بخشی از کارگرها، کارمندان دولت هستند که قرارداد کارگری دارند، این دسته از کارگران در این مساله جزو دولت محسوب می‌شوند.

وی افزود:، اما قاعده اش این است که وقتی دولت در یک روز مشخصی تعطیل می‌شود، بخش خصوصی هم خودش را وفق می‌دهد و تعطیلی اعمال خواهد شد.

عنابستانی در پاسخ به این سوال که «بانک‌ها از اجرای قانون مستثنی خواهند شد؟»، تصریح کرد: در متن لایحه‌ای که در کمیسیون مصوب شده دستگاه‌های امدادرسان که ضرورت دارد خدمات ارایه دهند فعال هستند که می‌تواند بخشی از شعب منتخب بانک‌ها هم جزو این‌ها باشد. ما در متن آوردیم که دستگاه‌های امدادرسان که فعالیت‌شان ضروری است مثل آتش نشانی و اورژانس و شعب منتخب بانک‌ها هم می‌توانند مشمول این متن باشند.

وی در رابطه با این سوال که «آیا ساعت کاری بانک‌ها ۴۰ ساعته می‌شود یا بیشتر؟»، تاکید کرد: وقتی قانون اصلاح شود دیگر نظام اداری ۴۰ ساعت کار در هفته می‌شود و آن وقت اگر کسی بیش از این یعنی در روز تعطیل شده (شنبه یا پنجشنبه) کار کند باید اضافه کار و حق شیفت و این موارد را به نیروی خود بپردازد و ساعت برای همه ۴۰ ساعت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • اعمال ارفاق قانونی برای ۲۱ زندانی واجدشرایط در باوی
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی شرکت می‌کنیم/ هدفمان اصلاح تکنیک است
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار